Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το pc μου. Διεγραψα και ξανακατεβασα το google chrome και όταν πάω να κάνω το setup μου λέει πως θα χρειαστώ ένα άλλο πρόγραμμα για να ανοίξω τον .exe φάκελο. Τώρα με τον explorer όταν πατάω να ανοίξει λέει η εφαρμογή δεν βρέθηκε. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!

IMG_20200320_210522.jpg

Μόλις τώρα, Χαρης Δραπανιωτης είπε

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το pc μου. Διεγραψα και ξανακατεβασα το google chrome και όταν πάω να κάνω το setup μου λέει πως θα χρειαστώ ένα άλλο πρόγραμμα για να ανοίξω τον .exe φάκελο. Τώρα με τον explorer όταν πατάω να ανοίξει λέει η εφαρμογή δεν βρέθηκε. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!

IMG_20200320_210522.jpg

IMG_20200320_210457.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για δες εδω

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-update/windows-doesnt-recognize-executible-exe-files/ef1c5f99-455e-e011-8dfc-68b599b31bf5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Internet Explorer είναι ο καλύτερος browser.....  για να κατεβάσουμε τον Google Chrome ή  τον Mozilla Firefox.

Άπ' ότι βλέπω έχεις τα Windows 10 τα οποία έχουν για προεπιλεγμένο τους browser τον Edge και όχι τον Internet Explorer.  Άνοιξε λοιπόν και κατέβασε μέσω του Edge το .exe του Chrome και τρέξε το. Λογικά θα δουλέψει. Μετά (αν θες βέβαια) από τις Ρυθμίσεις ---> Προεπιλεγμένα Προγράμματα τον επιλέγεις για προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Όλα αυτά φυσικά αν στο κάνει μόνο στο .exe του Google Ghrome που κατέβασες (να φανταστώ με τον Chrome πριν τον διαγράψεις). Αν στο κάνει σε όλα τα .exe τότε δοκίμασε ότι σου έγραψε ο Talepwros μήπως έχεις κολλήσει τίποτα.

Επεξ/σία από afm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...