Προς το περιεχόμενο

Facebook email

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!θέλω να αλλάξω το email με το οποίο κάνω login στο φειςμπουκ και να βάλω ένα άλλο γιατί αυτό που έχω τώρα το έσβησα και αν κάνω αποσύνδεση δεν θα ξανά μπω. Υπάρχει τρόπος; αλλιώς αν γίνεται να φτιάξω ένα άλλο και κάπως να μεταφερθούν οι φίλοι μου και οι σελίδες που έχω κάνει follow

Δημοσ.

Τι θα πει έσβησα το εμαιλ μου, οι εμαιλ λογαριασμοί δεν διαγράφονται, προσπάθησε να κανεις ανάκτηση

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν κάνεις αποσύνδεση θα ξαναμπείς. Εφοσον ξέρεις τον κωδικό του Facebook. 

Πως αλλαζεις μεηλ στο Facebook δεν το ξερω αλλα δεν πρεπει να είναι και πολυ δυσκολο. Κοιτα στις ρυθμίσεις :) 

Δημοσ.

Δεν θέλω να υπάρχει αυτό το eMail.οκ θα κοιτάξω στις ρυθμίσεις αλλά που έχει δει παλιότερα σου δίνει την δυνατότητα νομίζω να βάλεις και δεύτερο μαιλ

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, RuiCostaGR είπε

Το έσβησα,οριστική διαγραφή δεν το θέλω.τι μπορώ να κάνω;

Θα ζητήσεις αλλαγή  κωδικων και θα σου στείλει λινκ στο email που έχεις δηλώσει για να το αλλάξεις.

Τι;Δεν δεν έχεις πρόσβαση στο παλιό  email?Βλέπεις τώρα ότι βιάστηκες;

Δεν ξερω πως ακριβως δουλευει  η αλλαγή κωδικών αλλά γιατί το διέγραψες το παλιό  email?Σου έπιανε τον χώρο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα ζητήσεις αλλαγή  κωδικων και θα σου στείλει λινκ στο email που έχεις δηλώσει για να το αλλάξεις.

Τι;Δεν δεν έχεις πρόσβαση στο παλιό  email?Βλέπεις τώρα ότι βιάστηκες;

Δεν ξερω πως ακριβως δουλευει  η αλλαγή κωδικών αλλά γιατί το διέγραψες το παλιό  email?Σου έπιανε τον χώρο;

Δεν μου χρειάζεται..τι μπορώ να κάνω;υπάρχει τρόπος..αλλιώς να φτιάξω άλλο και βλέπουμε τι θα κάνω.εαν υπάρχει λύση όμως πείτε μου

Δημοσ.

Μπορεις να αλλαξεις το mail που εχεις δωσει για το fb ή να βαλεις δευτερο, αλλα αυτο θα στειλει στο παλιο σου mail ενα κωδικο ή ενα λινκ για επιβεβαιωση, οπως κανουν ολες οι υπηρεσιες. Αφου διεγραψες πρωτα το σωστο mail εντελως και μετα σκεφτηκες να το αλλαξεις απο το fb, τα θελες και τα παθες.

Δημοσ.

Μπες στην υποστήριξη του παρόχου του σβησμένου μέιλ και ζήτησε προσωρινή επαναφορά μόνο και μόνο για να μπορέσεις να το αλλάξεις από τις υπηρεσίες που θες.

Πες τους κάτι τέτοιο. Ότι χρησιμοποιείς κάποιες υπηρεσίες που για να κάνουν αλλαγή από παλιό σε νέο πρέπει να στείλουν μέιλ επιβεβαίωσης. Αν μπορούν θα στο επαναφέρουν για λίγο. Αν πάλι είναι πρόσφατη η διαγραφή, τότε ίσως μπορέσουν και επαναφέρουν και ότι άλλο είχε μέσα από επαφές και μηνύματα.

Δημοσ.

Μπες στις ρυθμίσεις του facebook και άλλαξε το ... ρυθμίσεις --> γενικές ρυθμίσεις --> mail --επεξεργασία το έκανα εχθές  ζήτησε τον κωδικό μου και έστειλε στο νέο μαιλ ένα λινκ για να το επιβεβαιώσει 

Δημοσ.
Στις 25/3/2020 στις 4:36 ΜΜ, ice25 είπε

Μπες στις ρυθμίσεις του facebook και άλλαξε το ... ρυθμίσεις --> γενικές ρυθμίσεις --> mail --επεξεργασία το έκανα εχθές  ζήτησε τον κωδικό μου και έστειλε στο νέο μαιλ ένα λινκ για να το επιβεβαιώσει 

Το έκανα και εγώ απλά έβαλε δευτερεύον email το main είναι το πρώτο που είχα και δεν μπορώ να το σβήσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...