fmavroud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κυρίες και κύριοι... Το pc την ώρα του gaming, και όχι μόνο, και το τονίζω όχι μόνο, πετάει Red screen εντελώς κενή και κάνει το κλασικό ντρρρρρ του κολλήματος.. Μπαίνει σε reboot μετά από 2 3 δεύτερα και στο loading screen των windows 10 κάνει στην κυριολεξία έως και 2 με 3 ώρες να ανοίξει.. Υ. Γ πολλές φορές rebootαρει χωρίς καν Red screen.. Το ίδιο ισχύει και εδώ όσον αφορά το χρόνο αναμονής. Από ότι βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο μάλλον είναι η gpu, η οποία ομολογουμένως είναι αρκετά παλιά, καλούτσικη στα νιάτα της Hd7750 1gb Radeon (MSI) Επισης στο συστημα: 12 gb ram (4+8) AMD fx 8350 8core Approx 550w psu Mobo AsRock 970 extreme 3 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από fmavroud
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 https://windowsreport.com/red-screen-windows-10/ σε hardware επιπεδο να σου εχει χαλασει 7750 ειναι δυσκολο: μια απλη καρτα ηταν καταρχην διχως ιδιαιτερες απαιτησεις....
fmavroud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε https://windowsreport.com/red-screen-windows-10/ σε hardware επιπεδο να σου εχει χαλασει 7750 ειναι δυσκολο: μια απλη καρτα ηταν καταρχην διχως ιδιαιτερες απαιτησεις.... Καλησπέρα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. Συμβουλευτηκα αυτό το άρθρο, εκτός πολλών άλλων, και αναφέρει και αυτό πολύ έντονα μια "προβληματική" gpu στα περισσότερα solutions, απλώς δεν έκανα ποτέ overclock την 7750, γιαυτό σκέφτομαι και ρωτάω, αν άλλαζα απλώς gpu, θα σταματούσαν τα redscreens? Προτιμότερο από το να ρισκάρω να παιξω με τα bios που προτείνει άλλη λύση στο ίδιο thread... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από fmavroud
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μπορεις να δοκιμασεις και αλλη gpu, αλλα δεν αποκλειει: να ειναι θεμα drivers της Ati με αυτη... Προφανως αν εχεις και...δευτερη 7750 την βαλεις και δεν παιζει τοτε δεν θα φταιει η πρωτη 😋 Δηλαδη αν βαλεις αλλη πχ NVIDIA & δουλεψει, μην βιαστεις αυτοματως να...πεταξεις την 7750 1
fmavroud Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις ιδεες σας.. εχω προχωρησει το ζητημα. Εχω δανειστει tower 2ρο, κουμπωσα το τροφοδοτικο μου και μια gtx 750 ti , που ειναι εμφανως καλυτερη της 7750. τα redscreens σταματησαν, ΑΛΛΑ: κρασαρει καθε game που εχω δοκιμασει να φορτωσω, χωρις ιδιαιτερα να παιξω, ετσι ωστε να το ζορισω.. Η που θα κρασαρει το game μονο, η που θα σβησει παλι τελειως το pc, αυτη τη φορα αποκληστηκα χωρις blue/red screen,, δυστυχως προς το παρον δε μου βρισκεται αλλο psu που θα μπορουσε να ειναι το προβλημα, για να κανω δοκιμες.. επισης απο σημερα κανει ενα περιεργο με τα usb slots..οτι εχω κουμπωμενο σε θυρα usb αποσυνδεεται και συνδεεται στιγμιαια, κανοντας και τον χαρακτηριστικο ηχο αποσυνδεσης usb στα windows 10.. λετε να ειναι τροφοδοτικο; η καμια μητρηκη ειπε το ποιημα; AMD FX 8350 8CORE RAM 12GB DDR3 1333MHZ NVIDIA GEFORCE GTX 750TI 4GB PSU APPROX 550W MOBO GIGABYTE 970a D3 το συστημα για το οποιο μιλαω.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από fmavroud
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Θα μπορουσε να ειναι κυριως το τροφοδοτικο και μετα ισως η μητρικη, αλλα ξεκινα βρισκοντας καπως, ενα αλλο τροφοδοτικο καταρχην, γιατι το συγκεκριμενο δεν το λες <αξιο>, παρα παραδειγμα προς...αποφυγη: 🤓 https://www.skroutz.gr/s/21048206/Approx-550W-Power-Supply.html Τελος η 7750 ζηταει και λιγα (φτανει 55W) παραπανω watt, απο την 750Ti (η οποια φυσιολογικα μενει στα 38.5W), αυτο να ειναι λογος που να κανει τη διαφορα @ τροφοδοτικο..? Θα μπορουσε ενδεχομενως: αν πνεει τα λοισθια 🤕 Μολαταυτα αν ειναι η μητρικη -και θελεις να το κρατησεις: https://www.bestprice.gr/item/2155493781/asrock-970-pro3-r20.html https://www.asrock.com/mb/AMD/970 Pro3 R2.0/#Specification ^^ τωρα ειδα οτι στο δευτερο tower ειχες βαλει αλλη μητρικη? MOBO GIGABYTE 970a D3 -> μπα τοτε δυσκολο: να φταινε δυο..! 🙃
fmavroud Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ, ναι έχω ακούσει γενικά για τα συγκεκριμένα psu όχι τα καλύτερα λόγια, δε ξέρω που βασίστηκα και το αγόρασα τότες, προ 2ετιας. Επισης η 750ti ελάχιστη ισχύς ζητά 300watt.. Είναι υπερκομπλε από άποψη wattage.. Ναι θα κοιτάξω με κάποιο τρόπο να τσεκάρω με ένα αλλά τροφοδοτικό. Ευχαριστώ, θα ενημερώσω!
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Κοιτα αν η μητρικη ειχε ενσωματωμενη vga (αλλα δεν εχει), θα σου ελεγα και να τη δοκιμασεις χωρις vga ωστε να μειωθει ακομη λιγοτερο ζητουμενο φορτο απ' το τροφοδοτικο, και τοτε αν δεν εκλεινε θα ειμασταν σιγουροι για τον υπευθυνο
fmavroud Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μπα καμία από τις 2 (ούτε η Asrock ούτε η gigabyte) έχουν ενσωματωμένη vga.. Ίσως καταφέρω να βρω ένα psu.. Αλλά μέρες που είναι δε ξέρω κατά πόσο γίνεται 🤔😜
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 To τροφοδοτικο παιζει να ειναι στα ορια του...ψοφαει: εφοσον οποτεδηποτε ζητηθει κατι παραπανω απο vga η και απλως usb (!), κατεβαζει εκει ρολλα..🙀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα