Προς το περιεχόμενο

IPAD MINI 32g 3g με IOS 9.3.6 δεν μπορω να κατεβασω κανεnα app και game


bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Πήρα από την αδερφη μου ενα  IPAD MINI 32g 3g με IOS 9.3.6.

Του εκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και έπειτα από αυτο δεν μπορω να κατεβασωκανεα app και gameαπό το store γιατι μου βγαζει μυνημα ότι πρεπει να αναβαθμίσω το λειτουργικο πραγμα όμως που διαβασα οτι δεν γίνεται.

Επειδή δεν έχω ξανασχοληθει με ipad υπαρχει καποιος τρόπος να μπορε΄σω να κατεβασω τις εφαρμογες και τα παιχνιδια που θέλω έστω και παλιότερες εκδόσεις που να εγκαθίστανται στο ipad?

Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό το βγάζει για είναι παλιό και δεν παίρνει πολλές γενιές νεότερων λογισμικών. Αν έχεις άλλες ios συσκευές, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή σε μια συσκευή που την υποστηρίζει. Όταν επιστρέψεις στο ipad mini και πας να ξανακατεβάσεις την ίδια εφαρμογή θα σου πει δεν υποστηρίζεται η τελευταία έκδοση θες να κατεβάσεις την τελευταία που περνάει στη συσκευή σου; 

 

κάπως έτσι το παρακάμπεις ΕΑΝ έχεις άλλη νεότερη συσκευή ή μπορεί να βοηθήσει κάποιος φι΄λος σου σε αυτό (να του δωσεις τους κωδικούς του για να κατεβάσει την εφαρμογή την πρώτη φορά)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικά δεν εχω κατα νου κάποιον άλλον τρόπο. Για να σε διευκολύνω θα μπορούσα να κατεβάσω εγώ τις εφαρμογές που θέλεις (ώστε να σε αφήσει να πάρεις μετά την τελευταία υποστηριζόμενη έκδοση για την συσκευή σου) και  να κάνω log out και μετά να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης σου.

αν κάποιος άλλος δεν προτείνει κάποια λύση για να μην σου μείνει αχρηστο το ipad (κρίμα είναι) μπορείς να μου δώσεις εαν θες σε ενα μηνυμα μια λιστα με οτι εφαρμογή ψάχνεις και να στο φτιάξω

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...