Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι με εχει πιασει αγχος... Μου ηρθε ενα email χθες και το διαβασα σημερα στην κατηγορια που λεει ανεπυθιμητα μυνηματα και μου γραφει στα αγγλικα ολα οτι μου χακαρε το email μου και πως πρεπει να δωσω 500 μεσα σε 2 ημερες... Ειναι καποιο ειδους σπαμ-ψευτικο? Δεν ξερω πειτε μου σας παρακαλω γιατι εχω σκασει. Ευχαριστω

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, badboy96 είπε

Ωραια σε ευχαριστω!!!

Λες να διαγραψω και το μυνημα απο τα ανεπυθιμητα ή δεν υπαρχει λογος?

Κράτησέ το για ενθύμιο...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kormos είπε

Κράτησέ το για ενθύμιο...

Σοβαρα πρεπει ή αφου ειναι σπαμ να το αφησω ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως αρχιζει με το να σου γραφει εναν απο τους κωδικους σου και μετα να λεει πως σου χακαρε το PC και σε εχει σε βιντεο που βλεπεις τσοντες και βλακειες τετοιες;

Αν ναι μην αγχωνεσαι, σβηστο. Καποια υπηρεσια χακαριστηκε και βγηκαν σε δημοπρασιες πολλα email με τους κωδικους για αυτη την υπηρεσια. Ε τα αγορασαν αυτα τα στοιχεια 100000 βλακες και προσπαθουν να βρουν αλλους βλακες μπας και βγαλουν κανα φραγκο (καποιοι ισως τα σκασουν).

ΥΓ: Εμενα καθε μερα μου ερχεται το ιδιο email απο 5-10 διαφορετικα ατομα που ζητανε και διαφορετικο ποσο - ενας ζητησε 4000ε.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα... ναι οντως λεει για τετοια αλλα στα αγλλικά για τσοντες κτλ αλλα για κωδικους δεν ειδα να λεει τπτ.. Τελος παντων θα τι διαγραψω και αυτο και γενικα ολοι την ανεπυθιμητη αλληλογραφια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...