Προς το περιεχόμενο

Amazon & Paysafe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω μια gift card από το Amazon και ρωτάω, γίνεται να το αγοράσω μέσω Paysafe? Η δική μου πιστωτική κάρτα έχει λήξει και δεν θέλω να πάρω νέα πιστωτική από την στιγμή που σπάνια ψωνίζω online & θα χρειαστώ πολύ μικρό ποσό. Συγκεκριμένα θα χρειαστώ 5-10€ για να ψωνίσω λίγα τραγούδια από το Amazon Music Store.

Επεξ/σία από jimijoop
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimijoop είπε

Γειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω μια gift card από το Amazon και ρωτάω, γίνεται να το αγοράσω μέσω Paysafe? Η δική μου πιστωτική κάρτα έχει λήξει και δεν θέλω να πάρω νέα πιστωτική από την στιγμή που σπάνια ψωνίζω online & θα χρειαστώ πολύ μικρό ποσό. Συγκεκριμένα θα χρειαστώ 5-10€ για να ψωνίσω λίγα τραγούδια από το Amazon Music Store.

πληρώνεις κατευθείαν με την χρεωστική. Δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική. 

Paysafe ktlp δεν δέχεται η αμαζον.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bilya είπε

πληρώνεις κατευθείαν με την χρεωστική. Δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική. 

Paysafe ktlp δεν δέχεται η αμαζον.

Δεν θέλω να το ξοδέψω κατευθείαν για ψώνια. Απλά για gift card το θέλω. Διάβασα ότι μπορείς να εξαργυρώσεις το  Paysafe για να πάρεις Amazon Gift Card. https://www.paysafecard.com/en-gb/lp-products/paysafecard-stores/ Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι όμως.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jimijoop είπε

Δεν θέλω να το ξοδέψω κατευθείαν για ψώνια. Απλά για gift card το θέλω. Διάβασα ότι μπορείς να εξαργυρώσεις το  Paysafe για να πάρεις Amazon Gift Card. https://www.paysafecard.com/en-gb/lp-products/paysafecard-stores/ Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι όμως.

αυτό προϋποθέτει οτι έχεις gift card κ την φορτώνεις με paysafe.

Βέβαια δεν θα το έκανα γιατί απο τι είδα δινεις στην paysafe πρόσβαση στο amazon account σου.

Πλήρωσε κατευθείαν με την χρεωστική σου στο αμαζον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, bilya είπε

αυτό προϋποθέτει οτι έχεις gift card κ την φορτώνεις με paysafe.

Βέβαια δεν θα το έκανα γιατί απο τι είδα δινεις στην paysafe πρόσβαση στο amazon account σου.

Πλήρωσε κατευθείαν με την χρεωστική σου στο αμαζον. 

Το θέμα είναι ότι οι γονείς μου δεν εμπιστεύονται ΚΑΘΟΛΟΥ τις χρωστικές κάρτες και την κάρτα που πήρα πριν λίγα χρόνια την πήρα με το ζόρι και μετά από 1000 προσπάθειες. Ήμουν ένα βήμα πριν το λιντσάρισμα με το που είπα στην οικογένεια μου ότι θέλω να αγοράσω χρεωστική. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες τούς ξαναρώτησα και μου είπαν "Τώρα με τον Κορονοιό δεν πηγαίνουμε σε τράπεζες" & "Κάνε ότι θες αλλά μόνο με paysafe". Έχω ψωνίσει μόνο 2 φορές online και στις 2 φορές το έκανα με 100% επιτυχία αλλά οι γονείς μου είναι ακόμα δεν με εμπιστεύονται σε αυτό το θέμα, μάλιστα μου είπαν "Είσαι 20 χρόνων, δεν είσαι για online shopping ακόμα" ενώ ξέρω άτομα προσωπικά που είναι σε μικρότερη ηλικία από μένα και ψώνισαν μόνοι τους online χωρίς πρόβλημα.

Οπότε οι μόνες λύσεις για μένα είναι:

-Αγορά Amazon Gift Card μέσω Paysafe 

-Virtual Card τύπου Revolut αλλά δεν νομίζω να με βολεύει γιατί είναι μόνο για κινητά και εγώ χρησιμοποιώ μόνο PC για αγορές.

-Κάποιος να μου δώσει 5-10€ δωρεάν μέσω Paypal αλλά αν το ζητήσω εδώ θα φάω ban σε χρόνο ττ.

Επεξ/σία από jimijoop
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimijoop είπε

Το θέμα είναι ότι οι γονείς μου δεν εμπιστεύονται ΚΑΘΟΛΟΥ τις χρωστικές κάρτες και την κάρτα που πήρα πριν λίγα χρόνια την πήρα με το ζόρι και μετά από 1000 προσπάθειες. Ήμουν ένα βήμα πριν το λιντσάρισμα με το που είπα στην οικογένεια μου ότι θέλω να αγοράσω χρεωστική. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες τούς ξαναρώτησα και μου είπαν "Τώρα με τον Κορονοιό δεν πηγαίνουμε σε τράπεζες" & "Κάνε ότι θες αλλά μόνο με paysafe". Έχω ψωνίσει μόνο 2 φορές online και στις 2 φορές το έκανα με 100% επιτυχία αλλά οι γονείς μου είναι ακόμα δεν με εμπιστεύονται σε αυτό το θέμα, μάλιστα μου είπαν "Είσαι 20 χρόνων, δεν είσαι για online shopping ακόμα" ενώ ξέρω άτομα προσωπικά που είναι σε μικρότερη ηλικία από μένα και ψώνισαν μόνοι τους online χωρίς πρόβλημα.

-Virtual Card τύπου Revolut αλλά δεν νομίζω να με βολεύει γιατί είναι μόνο για κινητά και εγώ χρησιμοποιώ μόνο PC για αγορές.

-Κάποιος να μου δώσει 5-10€ δωρεάν μέσω Paypal αλλά αν το ζητήσω εδώ θα φάω ban σε χρόνο ττ.

μπορείς να αγοράσεις ότι θες με χρεωστική. Ειδικά στο αμαζον ειναι τέρμα ασφαλές. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jimijoop είπε

Μια άλλη λύση  να βγάλεις mastercard  της paysafecard και στην στέλνουν στην πόρτα σου ,αλλά  αφού δεν σε αφήνουν  να χρησιμοποιείς  χρεωστική  , άνοιξε έναν δικό σου λογαριασμό για να έχεις την δικιά σου.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, simnum3 είπε

Μια άλλη λύση  να βγάλεις mastercard  της paysafecard και στην στέλνουν στην πόρτα σου ,αλλά  αφού δεν σε αφήνουν  να χρησιμοποιείς  χρεωστική  , άνοιξε έναν δικό σου λογαριασμό για να έχεις την δικιά σου

Δηλαδή δικό μου λογαριασμό MasterCard? Αν ναι θέλει πληρωμή? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε μια ματιά  για paysafecard κάρτα εδω  https://www.paysafecard.com/el-gr/products/mastercard/ .Πριν αναφερόμουν  σε κανονικό τραπεζικό λογαριασμό ώστε να είσαι ανεξάρτητος και να έχεις δική σου χρεωστική σε τράπεζα, anyway αν επιμένεις για paysafecard κοίτα  το λινκ , έχε υπόψιν ότι  κάποια τέλη τα έχει  διάβασε τα στο site της paysafecard.

Επεξ/σία από simnum3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...