Montyhtas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : 1300-1500 euro Χρήση υπολογιστή : Working -Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ArcGIS (Πρόγραμμα δημιουργίας χαρτών μέσω μεγάλου όγκου δεδομένων), Photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Atm έχω την Samsung T24D390 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Μελλοντίκα ναι πληκτρολόγιο και ποντίκι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πάτρα αλλά μπορώ και Αθήνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα ήταν προτιμότερο να είναι σε ένα κατάστημα καθώς μπορώ να κόψω τιμολόγιο και να μου επιστραφεί ο ΦΠΑ. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το συναρμολογήσω αλλά δεν θα έλεγα και όχι στο να έρθει έτοιμο. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω licence για windows 10. Καταρχάς ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Mετά απο 10 χρόνια ήρθε η ώρα να αλλάξω PC.... Ενώ θα είναι προσωπικός υπολογιστής που θα τον έχω στο σπίτι και θα έιναι πιο πολύ για gaming θα ήθελα, αν μπορέι, να επεξεργαστεί με άνεση δεδομένα της δουλειάς. Όσο αφορά το Gaming (άρα κάρτα γραφικών )θα ήθελα να μπορεί να τρέξει τα σχετικά καινούργια παιχνίδια (π.χ. AC Odyssey) όσο πιο κοντά γίνεται στα High End Graphics (με την προοπτική ότι σε 2-3 μήνες θα αγορασθεί και οθόνη 144 Hz) και το World of Warcraft σε Full Mode. Όσο αφορά την δουλεία από την άλλη (Επεξεργαστής, ΜΒ και Μνήμες) τα προγράμματα που χρησιμοποιώ βασίζονται στην RAM και που σημάινει το minimum να είναι τα 16 GB. Για τον επεξεργαστή όλοι μου λενε για Ryzen αλλα το θέμα είναι ότι οι μισοί λένε ότι είναι κορυφαίοι και οι άλλοι μισοί να μην τους ακουμπίσω καν..... Αυτά ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από Montyhtas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα