Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 4 περίπου περιπτώσεις που το δοκίμασα μόνο η μία πέρασε. Στις υπόλοιπες έβγαλε ότι το κλειδί δεν είναι σωστό και ζητούσε νέο.

Επεξ/σία από micos000
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 28/3/2020 στις 9:36 ΜΜ, micos000 είπε

Όχι. δεν πρέπει ούτε απαιτείται. Αν δεν κάνεις δουλειές στον υπολογιστή που να απαιτούν την μέγιστη ασφάλεια όπως π.χ. τραπεζικές συναλλαγές και απλά σερφάρεις και παίζεις και κανένα παιχνιδάκι, τότε βάλε ένα καλό antivirus και κάτσε με τα 7άρια.

Πάντως ο ποιο σίγουρος τρόπος για να καταλάβεις αν έχεις αυθεντικά windows 7 είναι να ψάξεις το λάπτοπ από κάτω ή αν έχεις πύργο να κοιτάξεις στα δεξιά ή αριστερά και να δεις αν έχει κάποιο αυτοκόλλητο από microsoft που να λέει Windows 7 και να έχει ένα μακρυνάρι σαν serial. Αν δεν έχει και  δε θυμάσαι αν όταν πήρες το μηχάνημα πλήρωσες για windows τότε μάλλον έχεις σπασμένα 7άρια οπότε καλύτερα να ξεχάσεις την αναβάθμιση.

Αν έχεις αυτοκόλλητο τότε (μάλλον) έχεις αυθεντικά windows και μπορείς να προχωρήσεις στην αναβάθμιση.

Πάντως, από τη στιγμή που έχεις windows 7 professional, πιστεύω ότι είναι σπασμένα γιατί συνήθως τα pc και τα λαπτοπ που είχαν αυθεντικά windows, είχαν ή την starter, basic, home ή την home premium έκδοση και όχι την professional ή την ultimate.

Δεν απαιτείται όμως θα πρέπει αργά ή γρήγορα να αναβαθμίσει, οπότε καλό είναι να το κάνει από τώρα. Πέρα από τα κενά ασφαλείας τα οποία δεν μπορεί να καλύψει το antivirus και για τα οποία δε θα υπάρχουν ενημερώσεις στα 7, σε 1-2 χρόνια τα περισσότερα προγράμματα θα σταματήσουν να τα υποστηρίζουν, όπως έγινε και με τα ΧΡ. Έτσι, σε 2 χρόνια (ή και λιγότερο) θα δυσκολεύεται να βρει μέχρι και ικανοποιητικό browser. 

Αυτά τα λέω εγώ που μισώ τα Windows 10 και έχω υπολογιστή στον οποίο έχω ακόμα τα αγαπημένα 7. Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχει πλέον ικανοποιητικός λόγος να μη γίνει η αναβάθμιση, όπως όταν έληξε η υποστήριξη των ΧΡ όπου τα Vista, τα 7 και τα 8 είχαν πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις συστήματος. Οι απαιτήσεις των 7 και των 10 είναι οι ίδιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...