Stavros_13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Αν κάποιος έχει βάλει η θα βαλει ας πει πληροφορίες.
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 5 hours ago, Stavros_13 said: Αν κάποιος έχει βάλει η θα βαλει ας πει πληροφορίες. μονο απο την διαφημιση στο κατω μερος ....καταλαβαινεις πολλα.επισης δορυφορικο ενα giga δεν ξερω που το βρηκαν.εκτος αν εννοουν ασυρματο ασχετα που γραφουν δορυφορικο που και παλι το 1gbps δεν το πετυχαινεις ετσι απλα. επισης δεν υπαρχει 49ms ping σε δορυφορικο που δειχνουν fb.οποτε μαλλον λενε για ασυρματο 1
Stavros_13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 εγώ είδα και 2ms στο Facebook έχουν βάλει να δούμε όταν ανοίξουν τη σελίδα τι θα υπάρχει.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 On 28/03/2020 at 18:21, Stavros_13 said: εγώ είδα και 2ms στο Facebook έχουν βάλει να δούμε όταν ανοίξουν τη σελίδα τι θα υπάρχει. οτι νανε.2 Ms μονο με Πολυ καλο link πετυχαινεις.που το ειδαν το δορυφορικο.αλλη μια εταιρεια οτι νανε που θα παει να δωσει ιντερνετ σε 10 ατομα. εχουμε γεμισει εταιρειες να αγοραζουν bandwidth και να φτιαχνουν links για να το δινουν σε πελατες πχ με ubiquiti κτλ. τωρα τα 1gbps που τα ειδαν και σε τι αποσταση δεν ξερω.
likos_de Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Εταιρία χωρίς site με μόνο μία σελίδα στο Facebook. Καλή ευκαιρία άμα θες να πετάξεις λεφτά.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 4 hours ago, likos_de said: Εταιρία χωρίς site με μόνο μία σελίδα στο Facebook. Καλή ευκαιρία άμα θες να πετάξεις λεφτά. αν δεν εχει καν κανονικη σελιδα και εχει μονο στο Fb τοτε 10 φορες χειροτερα.σαν εταιρεια που ανοιγει και μετα απο 10 ωρες κλεινει. 1
Stavros_13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Σκέφτομαι καιρό για skytelecom αλλά δε ξέρω πόσο καλό θα είναι το σήμα κτλπ
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 16 hours ago, Stavros_13 said: Σκέφτομαι καιρό για skytelecom αλλά δε ξέρω πόσο καλό θα είναι το σήμα κτλπ τους ρωτας αν θα πιανεις αυτο που θες οποτε αν δε το πιανεις τοτε να μπορεις να φυγεις.γιατι βλεπω σε δεσμευουν με 24 μηνες συμβολαιο. και βεβαια καλο ειναι να δεις τι θα υπογραψεις και να ξερεις τι θεωρουν προβλημα.μην σου πουν οτι ναι δεν εχεις πχ 100 εχεις 50 αλλα δεν θεωρειται προβλημα.
Stavros_13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μου είχαν απαντήσει σε email είπαν ότι καλύπτουν την περιοχή μου και τα ακόλουθα: Πληρώνετε τον εξοπλισμό και κατα τη δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών ,αν δε σας καλύπτουμε για κάποιο λόγο,σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω και εσείς τον εξοπλισμό.Σε κάθε μας πρόγραμμα υπάρχει μια απόκλιση στις ταχύτητές μας της τάξεως του 10%.χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία? αλλα γενικώς φοβάμαι να κάνω αυτή τη κίνηση.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 On 06/04/2020 at 02:13, Stavros_13 said: Μου είχαν απαντήσει σε email είπαν ότι καλύπτουν την περιοχή μου και τα ακόλουθα: Πληρώνετε τον εξοπλισμό και κατα τη δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών ,αν δε σας καλύπτουμε για κάποιο λόγο,σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω και εσείς τον εξοπλισμό.Σε κάθε μας πρόγραμμα υπάρχει μια απόκλιση στις ταχύτητές μας της τάξεως του 10%.χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία? αλλα γενικώς φοβάμαι να κάνω αυτή τη κίνηση. το να υπαρχει μια αποκλιση οκ.αλλα να μην εχεις καν site και να εισαι στο fb...... καποιος αργα ή γρηγορα θα βαλει οποτε θα πει εντυπωσεις.
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Με τετοια διαφήμιση κανενας απο τεχνολογικο forum
likos_de Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά έχουν site αλλά από ότι φαίνεται δεν θα ανοίξει ποτέ 😛 από όταν ξεκίνησε το θέμα εδώ coming soon ειναι ακόμα. https://truetelecom.gr/ Αν και η συγκεκριμένη τεχνολογία με τα χρόνια έχει γίνει αξιόπιστη δεν συγκρίνεται με τίποτα με το vdsl (καμπίνα) ή την οπτική μέχρι το σπίτι. Είναι όμως μια καλή λύση για όποιον θέλει ταχύτητες που ο οτε δεν μπορεί να του δώσει στην περιοχή του. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από likos_de
spartak1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Νομίζω ότι η μόνο περιπτωση να έβαζα/δοκίμαζα μια τετοια εταιρία είναι να ημουν σε σημείο που δεν υπάρχει πρόσβαση μέσω σταθερης τηλεφωνίας με adsl έστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα