winterman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 καλησπερα σε ολους τους....συγκρατούμενους😁 Εδω και πολυ καιρο εχω το εξης πρόβλημα ...βγαινει ενας ηχος απο τα ηχεια σαν γρατσουνισμα....οχι συνεχομενος, ειναι διακεκομενος και οχι σε συγκεκριμενα διαστηματα , αυτο γινεται και οταν τεσταρω τα ηχεια απο τα windows.... (τα ηχεια ηταν συνδεδεμενα στις εξοδους της μητρικης) Εκανα τα εξης με την σειρα που τα γραφω : format, αγορά κάρτας ήχου , αγορα νεων ηχειων , συνδεσα τα ηχεια σε αλλη μπριζα οχι πανω στην υπαρχουσα μπαλαντεζα, αλλα τιποτα απο αυτα δεν απεδωσε.... Η μητρικηειναι Gigabyte, GA-G41M-Combo και την εχω καμποσα χρονακια , υποψιαζομαι οτι τα χει φτυσει....... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο ....
newnick Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Και εμένα που έκαναν κάτι μικρά παράσιτα. Αυτό που δοκίμασα, και μου έδωσε κάποια λύση, είναι να απομακρύνω το καλώδιο του ήχου από τα καλώδια του ρεύματος (οθόνης, tower κτλ) 1
winterman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, newnick είπε Και εμένα που έκαναν κάτι μικρά παράσιτα. Αυτό που δοκίμασα, και μου έδωσε κάποια λύση, είναι να απομακρύνω το καλώδιο του ήχου από τα καλώδια του ρεύματος (οθόνης, tower κτλ) δηλαδη μειωθηκε σημαντικα το προβλημα? απο την αλλη τι στο καλο "ντυμενα" ειναι τα καλωδια....φυσικα δεν εχω λογο να μην δοκιμασω....αν και λιγο δυσκολο το καλωδιο τον ηχειων ολο και καπου θα ακουμπησει Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από winterman
newnick Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ναι μειώθηκε σημαντικά. Βέβαια μην φανταστείς τίποτα ηχεία hi-fi, ένα 2.1 σετάκι της logitech έχω
winterman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 αυτα ειχα και εγω 2,1 logitech, τωρα πηρα απλα τα 2,0 και απο οτι αποδειχθηκε τσαμπα.... 🙄 Στο μεταξυ απομακρυνα και τα καλωδια των ηχειων απο οποιοδηποτε καλωδιο.....αλλα Τζίφος🤔
tasvar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Αν συνδέσεις τα ηχεία με άλλη πηγή ήχου, το κινητό σου για παράδειγμα, το κάνουν και εκεί το παράσιτο, ή μόνο όταν είναι πάνω στη μητρική συνδεδεμένα; Από γείωση,ρεύματα γενικά στο σπίτι, πως είσαι;
winterman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν χρειαστηκε γιατι ολες οι αλλες συσκευς τηλεοραση radio κλπ δεν εχουν προβλημα ..... Για να αποκλεισω και το ενδεχομενο μητρικης εχω παραγγειλει ενα usb sound και θα τα συνδεσω εκει πανω ..... -οποτε εκει θα φανει πιστευω το προβλημα μια και καλη θα ακολουθησει update 😁 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από winterman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα