Ploplipluply Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα! Μένω Αθήνα, ΤΚ 11476, ο πάροχος είναι η WIND. Μιλάμε για ταχύτητες αστείες, τύπου 5-6 ! Μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν 2-3 αλλά μετά από επικοινωνία, έστειλαν καινούργιο router και BOOOOM διπλασιασμός! (WOW) Θα ήθελα ειλικρινά να ρωτήσω τι ταχύτητες παίζουν στην Αθήνα γιατί εμένα αυτές οι ταχύτητες μου φαίνονται αδιανόητες!!!! (μπορεί να κάνω και λάθος) Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος, αν αλλάξω πάροχο έχω ελπίδες για κάτι καλύτερο? Πως μπορώ να το μάθω αυτό ? Να βγω στο μπαλκόνι και να ρωτήσω τους γείτονες? Τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
asmilon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Γιατι δε κανεις μεταβαση σε VDSL; Λογικα πρεπει να σε καλυπτει στην περιοχη σου και η διαφορα στο παγιο ειναι αστεια για την αναβαθμιση που θα δεις... 2
Ploplipluply Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δεν υπάρχει κάλυψη της WIND στη γειτονιά σου Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάω σε VDSL άλλης εταιρείας ή είναι θέμα καλωδίων ? Θέλω να πω WIND δεν έχει κάλυψη, παίζει να έχει άλλη?
asmilon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοιτα τα εργαλεια διαθεσιμοτητας που δινουν οι παροχοι, πχ: Cosmote: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=bus Nova: http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/ergaleia-internet-tilefonias/eleghos-diathesimotitas/diathesimotita-vdsl/?t=2 Vodafone: https://www.vodafone.gr/eligibility/ Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από asmilon 1
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 hour ago, Ploplipluply said: Καλησπέρα! Μένω Αθήνα, ΤΚ 11476, ο πάροχος είναι η WIND. Μιλάμε για ταχύτητες αστείες, τύπου 5-6 ! Μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν 2-3 αλλά μετά από επικοινωνία, έστειλαν καινούργιο router και BOOOOM διπλασιασμός! (WOW) Θα ήθελα ειλικρινά να ρωτήσω τι ταχύτητες παίζουν στην Αθήνα γιατί εμένα αυτές οι ταχύτητες μου φαίνονται αδιανόητες!!!! (μπορεί να κάνω και λάθος) Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος, αν αλλάξω πάροχο έχω ελπίδες για κάτι καλύτερο? Πως μπορώ να το μάθω αυτό ? Να βγω στο μπαλκόνι και να ρωτήσω τους γείτονες? Τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! οι ταχυτητες αθηνα οπως παντου ειναι απο 1 εως 24 αναλογα την αποσταση απο το αστικο κεντρο για το adsl.με αλλο ρουτερ μπορει να δεις μεγαλυτερη μπορει και μικροτερη ταχυτητα.που να ειχες 1 2 mbit, τι θα ελεγες.σηκωσε τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ 1
Ploplipluply Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Όλοι οι πάροχοι τα ίδια δεν καλύπτεται η περιοχή! Και ο ΟΤΕ, πρέπει να διερευνηθεί, άρα λογικά τα ίδια! Πώς μπορώ να πειράξω τα χαρακηριστικά?
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, Ploplipluply said: Όλοι οι πάροχοι τα ίδια δεν καλύπτεται η περιοχή! Και ο ΟΤΕ, πρέπει να διερευνηθεί, άρα λογικά τα ίδια! Πώς μπορώ να πειράξω τα χαρακηριστικά? σηκωσε σημαινει δειξε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης
Ploplipluply Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Σόρρυ νόμιζα ότι ήταν παρότρυνση, αλλά δυστυχώς ούτε αυτό ξέρω πως μπορώ να το βρω για να το ανεβάσω...😓
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 hour ago, Ploplipluply said: Σόρρυ νόμιζα ότι ήταν παρότρυνση, αλλά δυστυχώς ούτε αυτό ξέρω πως μπορώ να το βρω για να το ανεβάσω...😓 ζητα 6 margin για να κερδισεις 1 με 1.5mbit ακομα.εισαι απο το αστικο κεντρο περιπου 2.2 km (30 attenuatiob) και η ταχυτητα σου δεν ειναι ουτε η καλυτερη ουτε η χειροτερη δεν δικαιολογει βλαβη βεβαια ουτε για αστειο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα