Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπερα, ειμαστε καμια 20ρια φιλοι και λογω της καραντινας ψαχνουμε καποιο online επιτραπεζιο ναι παιξουμε, κατα προτιμηση με ελληνικα. Ακομα και καποιο παιχνιδι στο κινητο ειναι οκ. Θελουμε απλα να περασουμε την ωρα μας. Εχεις κανεις καμια προταση; Καποιες online πλατορμες με επιτραπεζια που πηγα να δοκιμασω ηταν πλεον γεματες.
stelios18120 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα μου αρέσει να παίζω rento (εφαρμογή στο κινητό) είναι μονοπολη διαδυκτιακη και μπορούν να παίξεις και με άτομα από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό 👍 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από stelios18120
Fog_TR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Προτείνω Jackbox party...το βρίσκεις φθηνά στις διάφορες ιστοσελίδες κάπου στα 10-15 ευρώ το είχα δει πρόσφατα. Έχει διάφορα ''party'' games και έχει πολύ γέλιο. Στην παρέα μου το έχει ένας φίλος μου, κάνει share screen και οι υπόλοιποι μπαίνουμε στο jackbox.tv και παίζουμε όλοι μαζί. Έχει τρελό γέλιο. Μετά υπάρχει το tabletopia(steam,browser) που ειναι και free(έχει πολλά επιτραπέζια) και το Tabletop Simulator στο Steam όπου και αυτο μπορείς να το βρείς φθηνά που ουσιαστικά εκεί μπορεις να παιξεις οποιοδήποτε επιτραπέζιο μεχρι και wargaming Warhammer 40k και D&D και ότι άλλο θες σε sandbox περιβάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα