Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. ειχα αγορασει πριν λιγο καιρο το sims 4. το ειχα εγκαταστησει στο λαπτοπ του τοτε αγοριου μου γιατι το δικο μου δεν δεχεται cd και το ειχαμε βαλει στο δικο του λογαριασμο στο origin. τωρα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να το εγκαταστησω στο δικο μου λαπτοπ. μου ειπαν πως αν πατησω το product code στο origin πως θα εγκατασταθει αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα : This code has already been redeemed.
μήπως εχετε καμια ιδεα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι δε χρειάζεται να ξαναβάλεις τον κωδικό ξανά. Απλά κάνεις login στο account μέσω του origin και ξανακάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι. Ο κωδικός πάντως, σύμφωνα με τα φόρα του origin χρησιμοποιείτε μόνο μια φορά και δεν είναι δυνατή η επαναχρησιμοποίηση του.

Δοκίμασε να στήσεις το origin και να μπεις στον λογαριασμό και δες αν το έχει στην κατηγορία my games ή κάπως έτσι. Αν δεν έχεις τους κωδικούς τότε tough luck. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

btw, Μα και εσύ τόσο δύσκολο ήταν να κάνεις έναν δικό σου λογαριασμό ή τόσο σίγουρη ήσουν ότι θα ήσουν με το αγόρι σου για πάντα; :ο

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...