Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για τις εξωτερικές κεραίες WiFi. Μενω σε απομακρυσμενη περιοχή και δεν μπορώ να βάλω ρουτερ. Το χωριό μου είναι  3.5 χλμ μακριά από το σπίτι μου και έχω 4  σπίτια κοντά στα 500 μέτρα από εμένα που έχουν ίντερνετ. Θα μπορούσα με μια κεραία WiFi που δεν χρειάζεται ζεύξη με άλλη και δεν είναι access point να πιάσω ίντερνετ από τα 4 σπίτια η ακόμα και από το χωριό μου. 

Αν γίνεται μπορείτε να μου πρωτείνετε κάποιες; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δες τη skytelecom ή κάποια αντίστοιχη εταιρεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ αλλά μήπως υπάρχει κεραία WiFi να την κάνω εγκατάσταση μόνος μου και να πιάνω ίντερνετ από μακριά; (δεν θέλω να μπλέξω με εταιρίες και μηνιαίες συνδρομές) 

Επεξ/σία από A.M.PB
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.insomnia.gr/forums/forum/30-δίκτυα-amp-ασφάλεια/  εδω αν θυμαμαι καλα εχουν συνδεση μεταξυ τους μερικα km...

τωρα αν θα δουλεψει μια κεραια προς αυτους απλα μεσω απλου usb adapter με καλωδιο προς εξωτερικη κεραια απο το σπιτι σου προς το χωριο...  κανεις δεν ξερει ..htps://www.skroutz.gr/c/738/wifi-antennas.html?from=x-categories&page=4

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
16 hours ago, A.M.PB said:

Ευχαριστώ αλλά μήπως υπάρχει κεραία WiFi να την κάνω εγκατάσταση μόνος μου και να πιάνω ίντερνετ από μακριά; (δεν θέλω να μπλέξω με εταιρίες και μηνιαίες συνδρομές) 

οχι δεν γινεται να πιασεις ιντερνετ σε αποσταση 3.5km χωρις να εχετε και οι δυο κατευθυντικες κεραιες με οπτικη επαφη.αλλιως πας δορυφορικο

14 hours ago, kage said:

https://www.insomnia.gr/forums/forum/30-δίκτυα-amp-ασφάλεια/  εδω αν θυμαμαι καλα εχουν συνδεση μεταξυ τους μερικα km...

τωρα αν θα δουλεψει μια κεραια προς αυτους απλα μεσω απλου usb adapter με καλωδιο προς εξωτερικη κεραια απο το σπιτι σου προς το χωριο...  κανεις δεν ξερει ..htps://www.skroutz.gr/c/738/wifi-antennas.html?from=x-categories&page=4

ουτε καν.ουτε στα 200 μετρα δεν θα στειλει το usb stick

Δημοσ.
18 ώρες πριν, A.M.PB είπε

δεν θέλω να μπλέξω με εταιρίες και μηνιαίες συνδρομές) 

Αν δεν πληρώσεις δεν γίνετε τίποτα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι, τελικά θα βάλω ίντερνετ μέσω δύο κατευθυντικων κεραιών : https://www.skroutz.gr/s/11346817/Ubiquiti-LiteBeam-AC-Gen2.html?from=account favorites τέτοιων με ένα σπίτι που είναι στα 500 μέτρα μακριά μου και έχουμε πολύ καλό οπτικό πεδίο χωρίς εμπόδια. Το ερώτημα είναι μπορώ να επεκτείνω το wi fi σε όλο το σπίτι μέσω repeater η ρουτερ ή μόνο σε μια συσκευή . Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη. 

Edit : επίσης η εγκατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη ώστε να χρειαστεί τεχνικός ή θα μπορέσω να το κάνω μόνος μου 

Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από A.M.PB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...