Babis_allos Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Απλά για όσους ίσως να μην το έχουν προσέξει, κατά την γνώμη μου μην πάρετε ι3. Η διαφορά για να βάλεις ι5 ειναι 50 ευρώ αν κανεις επιλογή το ι3 και κάνεις custom αναβάθμιση.
Aggelos Τ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 10:02 ΜΜ, zernex201 είπε Σενάρια: 1) παίρνουν Ιμιτασιόν / κλώνους / μαϊμούδες / απομιμήσεις 2) παίρνουν από τριτοκοσμικές χώρες ή χώρες εκτός Ε.Ε (αν σου έρθει με πληκτρολόγιο κορέας θα το καταλάβεις) 3) παίρνουν refurbished ή ελαττωματικά προϊόντα (άρα και κατά πολύ χαμηλότερα σε τιμή) 4) δεν παίρνουν τίποτα, σου τρώνε τα λεφτά που πλήρωσες με την πιστωτική σου χωρίς paypal και πάνε βρες τους στα τηλέφωνα) Θέλεις και άλλα ? α, και το ότι θέλουν 1.5 μήνα να το φέρουν, ενισχύει το σενάριο νούμερο 2 Όσες φορές έχω παραγγείλει από Σκρουτζ δεν είχα θεμα να μου φάνε λεφτά και γενικά προτιμώ να αγοράζω από Σκρουτζ τώρα κινητό και μακ πήρα από Κωτσόβολο καθαρά για να έχω το μυαλό μ ότι άμα πάθει κάτι εντός εγγύησης μέσα στα δυο χρόνια ότι το μαγαζί δεν θα έχει κλείσει.Σου έχει τύχει ποτε να σου φάνε λεφτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα