Προς το περιεχόμενο

MacBook Air 13" 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον συνεχίζεις να τρολαρεις και το γνωρίζεις!

Εκτος αν δεν γνωρίζεις και έτσι έχεις ένα ελαφρυντικό.

Οποτε αρκεσου στα PeeCee σου και μην προσπαθεις να μας πείσεις για τις λανθασμένες απόψεις σου.

Επεξ/σία από macfan
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, macfan είπε

Μάλλον συνεχίζεις να τρολαρεις και το γνωρίζεις!

Εκτος αν δεν γνωρίζεις και έτσι έχεις ένα ελαφρυντικό.

Οποτε αρκεσου στα PeeCee σου και μην προσπαθεις να μας πείσεις για τις λανθασμένες απόψεις σου.

Κραταω οτι συγκρινεις "τις απαιτησεις ενος μουσικου με τις απαιτήσεις που έχει ένας μηχανικος που σχεδιαζει το κοκπιτ και το λογισμικο των airbus και ασχολειται στον τομεα του aerospace."

Οποτε αρκεσου στo "mac os για να φτιαχνουν τραγουδακια οι μουσικοι και μην προσπαθεις να μας πείσεις οτι οι επαγγελματιες του aerospace χρησιμοποιουν το υποδεεστερο mac os και κρατα τις λανθασμένες απόψεις σου για σενα."

Επεξ/σία από haHa
  • Sad 2
Δημοσ.

Από το username σου καταλαβαίνω για το πόσο σχετικός και σοβαρός είσαι φίλε μου...

Έλα πήγαινε σε ζηταέι το ΠΙσάκι σου φορμάτ θέλει πάλι...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, haHa είπε

Το τι λεει ο haha και ο toples50 δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Εκει που μετραει η παραγωγικοτητα κλπ(δηλαδη στις επιχειρισεις και οχι στους home users) οι επιχειρησεις διαλεγουν στην πλειοψηφια τους windows.

Το mac os παραμενει πισω σαν λειτουργικο και για αυτο εχει ακομα χαμηλοτερη διεισδυση στις επιχειρησεις. "Εχει κανει σημαντικά βήματα αλλά και πάλι υπολείπεται σε σχέση με τα Windows .Τελεία και παύλα."

Πρεπει να εισαι ο μονος παγκοσμιως που βλεπεις οτι ενα macbook white του 2008 που παιρνει επισημα λειτουργικο mac os 10.7, του μακρινου ... 2011 θεωρεις οτι εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο απο ενα που μπορει να παρει τελευταια εκδοση windows, με καλυτερες μαλιστα επιδοσεις λογω καλυτερης εκμεταλλευσης του hardware.

Τελος, μια εικονα, χιλιες λεξεις για μηχανηματα του 2015: 

2.png

Ούτε τα παιδιά του δημοτικού κάνουνε έτσι.Τόσο φανατισμός με τα PC φίλε μου πρωτογνωρο είναι...

Σαν να προσπαθήσεις να μας πείσεις να αφήσουμε την Mercedes και επειδή το θέλεις εσύ να αγοράσουμε Fiat!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, macfan είπε

Από το username σου καταλαβαίνω για το πόσο σχετικός και σοβαρός είσαι φίλε μου...

Καταλαβαινω οτι λογω παντελους ελλεψης επιχειρηματων εχεις αυτο το υφος και κανεις αυτους τους χαρακτηρισμους. Εγω προτιμω να μιλαω με στοιχεια και λινκ, εσυ με χαρακτηρισμους.
Οπως μπορει ο καθενας, δεν θα σε ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο.

3 ώρες πριν, macfan είπε

Έτσι δικαιολογείς φαίνεται και το username σου...

------------------

12 λεπτά πριν, toples50 είπε

Ούτε τα παιδιά του δημοτικού κάνουνε έτσι.

+1 

Ειναι απιστευτο το οτι ο συμφορουμιτης macfan κανει ετσι και προχωραει σε χαρακτηρισμους(δες παραπανω), απλα επειδη θεωρει λανθασμενα πως "οι απαιτησεις ενος μουσικου για τα τραγουδακια του στο mac os συγκρινονται με τις απαιτήσεις που έχει ένας μηχανικος που σχεδιαζει το κοκπιτ και το λογισμικο των airbus και ασχολειται στον τομεα του aerospace και τρεχει windows."

Επεξ/σία από haHa
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ο καθένας επιλέγει αυτό που θελει σύμφωνα με τις ανάγκες του.Ολοι η χρηστες Mac OS ηταν πριν χρηστες windows os και η πλειοψηφια αυτον αν οχι ολοι εμειναν στο Mac OS .Ενα μεγαλο ποσοστο δεν γνωριζει καν οτι υπαρχουν και αλλα λειτουργικα περα απο τα windows.Πριν απο εναν χρονο ειχα βρεθει στην Παλμα ντε Μαγιορκα και αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι σε εταιρειες real estate εβλεπα παγκους που ειχαν μεχρι και 20 iMac στην σειρα αλλα και σε καταστηματα λιανικης με ρουχα κτλ το 80% ειχαν iMac στο γκισε τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφήστε το VS μέχρι να μπει ο TS να ενημερώσει εάν ασχολείται με τον τομέα του aerospace ή είναι απλά μουσικός 😂

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

επίπεδο 1ης δημοτικού από ανθρώπους που, οι περισσότεροι, γράφουν εγκυκλοπαίδεια για θέματα τεχνολογίας.
φυσικά και τα δύο λειτουργικά/συστήματα/whatever έχουν αδυναμίες και προτερήματα 

όπως λέει και ο haHa, τι να το κάνει ο λογιστής ένα μηχάνημα με osX όταν το πρόγραμμα που έχει παίζει μόνο σε PC; στον λογιστή μου πέρυσι έβαλα ssd σε ένα μηχάνημα του 2008 και κάνει άψογα τη δουλειά του.
τι να τα κάνω εγώ τα windows όταν σε ροή εργασίας (graphic design) μου βγάζουν την χολή για να κάνουν κάτι γρήγορα/σωστά (όχι από θέμα ταχύτητας);

προφανώς και θα ήθελα να στήσω ένα μηχάνημα με threadripper, nvidia gpu και δεν ξέρω γω τι άλλο και να παίζει ΜΑΜΑ το osX. δεν μπορώ, και εάν το πλησιάσω κάπως ΚΟΣΤΙΖΕΙ 

*φτάσαμε τέλος του '19 για να βγάλει η apple οθόνη με 100% adobe rgb

**φτάσαμε στο 2020, και το mac pro του 2009 αναβαθμίζεται με ότι κυκλοφορεί στα ράφια αυτή τη στιγμή εκτός cpu (μη μπούμε σε αντιπαράθεση και πούμε δεν παίρνει όμως nvidia αλλά amd και πάει λέγοντας, καταλαβαίνουμε όλοι τι θέλω να πω)

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, demetr είπε

Ο καθένας επιλέγει αυτό που θελει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

1 ώρα πριν, liospi είπε

φυσικά και τα δύο λειτουργικά/συστήματα/whatever έχουν αδυναμίες και προτερήματα 

+1, εκει ειναι ολο το ζουμι. 

Ο φανατισμος τυπου "η διαφορα ειναι χαωδης", "τα Windows παραμένουν τραγικά σαν λειτουργικό", "Συγκρίνεις τις ανάγκες μιας επιχείρησης ή ενός δικηγόρου με τις απαιτήσεις που έχει ένας μουσικός"( 🤣 LOL!!) , τον οποιο φανατισμο επιτηδες εκανα mirror(χρησιμοποιοντας ακριβως τα ιδια λογια αντιστροφα) για να καταλαβουν οι χρηστες ποσο λαθος/αστειος ειναι, δεν δειχνει γνωση του χωρου/αντικειμενου, ειδικα οταν καταληγει σε συνεχεις προσωπικους χαρακτηρισμους λογω ελλειψης επιχειρηματων.

Ρε τι τραβαμε επειδη μερικοι θεωρουν οτι το mac os ειναι το κυριαρχο λειτουργικο στους επαγγελματιες μιας και νομιζουν οτι οι επαγγελματιες ειναι μεχρι ...μουσικοι για να φτιαχνουν τραγουδακια.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή συνεχίζεις να συγκρίνεις την δουλειά ενός δικηγόρου ή ενός υπαλλήλου γραφείου με cpu intensive εφαρμογες όπως είναι η παραγωγή μουσικής/dtv καταλαβαίνω με ποιον μιλάω...

οποτε εδώ σταματάω.Βγηκαμε εντελώς off topic ο άνθρωπος ρώτησε για ένα συγκεκριμένο μηχάνημα και μετά αρχίσανε τα υποτιμητικά σχόλια από κάποιους που νομίζουν ότι είναι και γνώστες του αντικειμένου...

Επεξ/σία από macfan
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, haHa είπε

+1, εκει ειναι ολο το ζουμι. 

Ο φανατισμος τυπου "η διαφορα ειναι χαωδης", "τα Windows παραμένουν τραγικά σαν λειτουργικό", "Συγκρίνεις τις ανάγκες μιας επιχείρησης ή ενός δικηγόρου με τις απαιτήσεις που έχει ένας μουσικός"( 🤣 LOL!!) , τον οποιο φανατισμο επιτηδες εκανα mirror(χρησιμοποιοντας ακριβως τα ιδια λογια ανιστροφα) για να καταλαβουν οι χρηστες ποσο λαθος/αστειος ειναι, δεν δειχνει γνωση του χωρου/αντικειμενου, ειδικα οταν καταληγει σε συνεχεις προσωπικους χαρακτηρισμους λογω ελλειψης επιχειρηματων.

Ρε τι τραβαμε επειδη μερικοι θεωρουν οτι το mac os ειναι το κυριαρχο λειτουργικο στους επαγγελματιες μιας και νομιζουν οτι οι επαγγελματιες ειναι μεχρι ...μουσικοι για να φτιαχνουν τραγουδακια.

Είσαι λίγο κωλοτουμπας στις τοποθετήσεις σου ή είναι ιδέα μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, macfan είπε

Επειδή συνεχίζεις να συγκρίνεις την δουλειά ενός δικηγόρου ή ενός υπαλλήλου γραφείου με cpu intensive εφαρμογες όπως είναι η παραγωγή μουσικής/dtv καταλαβαίνω με ποιον μιλάω...

"Επειδή συνεχίζεις να συγκρίνεις την δουλειά ενός μουσικου με cpu intensive εφαρμογες που ταυτοχρονα απαιτει πολλαπλες gpus για gpu rendering όπως είναι το CAE ή big data mining καταλαβαίνω με ποιον μιλάω..."

https://www.nvidia.com/en-us/gpu-accelerated-applications/

image.png.4836a4723a54ddd168214a9e6e3ca373.png

46 λεπτά πριν, macfan είπε

...και μετά αρχίσανε τα υποτιμητικά σχόλια από κάποιους που νομίζουν ότι είναι και γνώστες του αντικειμένου...

Ελεγες κατι;

1 ώρα πριν, macfan είπε

Hint:

59 λεπτά πριν, haHa είπε

Ο φανατισμος τυπου "η διαφορα ειναι χαωδης", "τα Windows παραμένουν τραγικά σαν λειτουργικό", "Συγκρίνεις τις ανάγκες μιας επιχείρησης ή ενός δικηγόρου με τις απαιτήσεις που έχει ένας μουσικός"( 🤣 LOL!!) , τον οποιο φανατισμο επιτηδες εκανα mirror(χρησιμοποιοντας ακριβως τα ιδια λογια αντιστροφα) για να καταλαβουν οι χρηστες ποσο λαθος/αστειος ειναι, δεν δειχνει γνωση του χωρου/αντικειμενου, ειδικα οταν καταληγει σε συνεχεις προσωπικους χαρακτηρισμους λογω ελλειψης επιχειρηματων.

--------------------------------------------

43 λεπτά πριν, toples50 είπε

Είσαι λίγο κωλοτουμπας στις τοποθετήσεις σου ή είναι ιδέα μου;

πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...

1 ώρα πριν, toples50 είπε

Ούτε τα παιδιά του δημοτικού κάνουνε έτσι.

Επεξ/σία από haHa
  • Sad 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, haHa είπε

"Επειδή συνεχίζεις να συγκρίνεις την δουλειά ενός μουσικου με cpu intensive εφαρμογες που ταυτοχρονα απαιτει πολλαπλες gpus για gpu rendering όπως είναι το CAE ή big data mining καταλαβαίνω με ποιον μιλάω..."

https://www.nvidia.com/en-us/gpu-accelerated-applications/

image.png.4836a4723a54ddd168214a9e6e3ca373.png

Ελεγες κατι;

Hint:

--------------------------------------------

πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...

Αμφιβάλλω πολύ αν καταλαβαίνεις αυτά που έγραψες.Ακόμα ένας gamer που έχει γενικές και αόριστες γνώσεις είσαι.

Δεν πειράζει όπως είπα μείνε με το PeeCee σου...😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, macfan είπε

Αμφιβάλλω πολύ αν καταλαβαίνεις αυτά που έγραψες.Ακόμα ένας gamer που έχει γενικές και αόριστες γνώσεις είσαι.

Δεν πειράζει όπως είπα μείνε με το PeeCee σου...😂

Κατι ελεγες..

1 ώρα πριν, macfan είπε

... και μετά αρχίσανε τα υποτιμητικά σχόλια από κάποιους που νομίζουν ότι είναι και γνώστες του αντικειμένου...

--------------------

Υ.Γ.: Ενημερωτικα, ειμαι χρηστης mac os και το air 2015 μαζι με το dell του 2015 που ειδες πιο πανω ειναι προσωπικα μου λαπτοπ.

Επεξ/σία από haHa
  • Confused 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε και στο Amazon.de (αν δεν το βιάζεστε)  κατα διαστηματα βγαζει προσφορες και στα καινουρια μοντελα 

Στις 7/4/2020 στις 12:49 ΜΜ, sotirisl είπε

παιδιά υπομονή, μέσα στον Απρίλη θα βγει το νέο το Macbook Pro το 13άρι... 

Μήπως ξέρεις ποτέ θα έρθει και το iPad Pro? 🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...