malias4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , εκανα αιτηση να φυγω απο την vodafone σε 24αρα γραμη κ να παω σε οτε vdsl 50αρα στις 23/03/2020 . Με την κοπελα που μιλησα στο τηλεφωνο κ καναμε κ την αιτηση κτλ μου ειπε οτι σε 14 μερες θα εχει ολοκληρωθει το θεμα. Στις 26/03/2020 μου ηρθε μνμ στο κινητο οτι η αιτηση της μεταφορας της γραμμης στον οτε με αριθμο xxxxxxxx καταχωρηθηκε. Μεχρι τωρα δεν εχω καποια αλλη ενημερωση. Διαβασα ομως σε ενα αλλο φορουμ οτι τωρα αλλαξε η νομοθεσια κ οτι μετα τις 14 ημερες θα αρχισει ο οτε να κανει την φορητοτητα κ αυτο σημαινει οτι θα παρει το λιγοτερο 14 μερες + (οσο καιρο κανει να γινει δεκτη η φορητοτητα απο voda κ μεχρι να στειλουν το ρουτερ κ μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη) οποτε το λιγοτερο 3 εβδομαδες; Το θεμα ειναι οτι στην voda εχει ληξει το συμβολαιο κ απο 20€ που εδινα μου ηρθε 61€ το παγιο 😫😫 Μιλησα παλι με την κοπελα στον οτε σημερα κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα με τις 14 μερες κ θα γινει γρηγορα αλλα αφου μου ηρθε το μνμ οτι εγινε δεκτη η αιτηση κτλ δεν μπορει να κανει κατι αλλο πια αυτη. Ξερει καποιος ποια ειναι τα βηματα σε μια φορητοτητα; Πχ μου ηρθε μνμ για την αιτηση μετα μου ερχετε αλλο μνμ οτι η φορητοτητα εγινε δεκτη ; Η απλα μου στελνουν το ρουτερ κ μου λενε πια ημ/νια θα μεταφερθει η γραμμη μου στον οτε; Η καποιο αλλο τροπο για να γινει οσο πιο γρηγορα μπορει η αλλαγη γιατι ετσι θα φαω αλλο ενα 60αρι απο τη voda 🥺 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από malias4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα