Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ολοκληρωσει επιτελους ενα νεο στησιμο και τωρα το κερασακι στην τουρτα ειναι η αγορα ενος νεου μονιτορ. Γραφικων πηρα την Gigabyte 5700 xt gaming OC οποτε μπορω να τρεξω σχεδον τα παντα αρκετα ικανοποιητικα, ποσο μαλλον στο παλιο μου μονιτορ, οποτε ειναι κριμα να μην την αξιοποιησω στο επακρο. Τα specs που σκεφτομουν:

• Τουλαχιστον 27"(Με δελεαζουν πολυ και οι 32")
  • QHD
  • Curved
  • Freesync
  • 144hz

Τωρα οι προβληματισμοι που εχω. Τα 1440p αξιζουν πιο πολυ στις 27" η στις 30"+? Ακριβως το ιδιο και για την κυρτοτητα. Μηπως οι 27" ειναι πολυ λιγες για να πεις οτι πραγματικα απολαμβανεις curved monitor? Θα ηθελα μερικες προτασεις γιατι θελω να τελειωνω το build οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Budget 350 ευρω.

Δημοσ.

Αν μπορούσες να ανέβεις στα 400 θα σου πρότεινα  πάντως την Dell S3220DGF

Απλά τα 91ppi των 32 ιντσών είναι χαμηλά και θα βλέπεις pixels αν κάθεσαι σχετικά κοντά.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html

27'', 2560x1440, 144Hz, Freesync, IPS panel, είκοσι ευρώ και κάτι ψιλά παραπάνω από το budget σου.

Κι εγώ πριν από έναν μήνα έψαχνα σε curved VA panel. Τελικά έδωσα προτεραιότητα στην ποιότητα της εικόνας, πήγα σε IPS flat panel, και η εμπειρία χρήσης με δικαιώνει καθημερινά!

Μάλιστα, είχα βάλει στο μάτι τότε το Viewsonic του link, αλλά ήταν δυστυχώς σε έλλειψη και ανέβηκα 300 ευρώ παραπάνω σε budget!

Δημοσ.

Ολα ωραια ακουγονται και πραγματικα ειμαι σε ακομα μεγαλυτερο διλλημα🤣.

39 λεπτά πριν, lightsout είπε

https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html

27'', 2560x1440, 144Hz, Freesync, IPS panel, είκοσι ευρώ και κάτι ψιλά παραπάνω από το budget σου.

Κι εγώ πριν από έναν μήνα έψαχνα σε curved VA panel. Τελικά έδωσα προτεραιότητα στην ποιότητα της εικόνας, πήγα σε IPS flat panel, και η εμπειρία χρήσης με δικαιώνει καθημερινά!

Μάλιστα, είχα βάλει στο μάτι τότε το Viewsonic του link, αλλά ήταν δυστυχώς σε έλλειψη και ανέβηκα 300 ευρώ παραπάνω σε budget!

Το curved μου αρεσε σαν σκεψη κυριως γιατι παιζω MMORPG τιτλους και πιστευω οτι θα ταιριαζαν γαντι σε τετοια οθονη. Απο την αλληγια FPS games με ανησυχει λιγο και σκεφτομαι το φλατ ποσο μαλλον στις 32"

Δημοσ.
Στις 30/3/2020 στις 11:07 ΜΜ, sadlad είπε

Ολα ωραια ακουγονται και πραγματικα ειμαι σε ακομα μεγαλυτερο διλλημα🤣.

Το curved μου αρεσε σαν σκεψη κυριως γιατι παιζω MMORPG τιτλους και πιστευω οτι θα ταιριαζαν γαντι σε τετοια οθονη. Απο την αλληγια FPS games με ανησυχει λιγο και σκεφτομαι το φλατ ποσο μαλλον στις 32"

εγω ρε φιλαρακι πηγα στην dell s3220dgf και ειμαι απλα χωρις λογια.............

σιγουρα παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο οτι πριν ειμουν με ενα tn 1920*1200@60 αλλα απ'οτι βλεπω ολες οι οθονες απλα τα σπανε..........

εγω μεχρι στιγμης δεν εχω δει πιξελιασμα και ας καθομαι σχετικα κοντα............τα χρωματα ειναι απο αλλο πλανητη και τα 165hz στο gaming..............καθε μερα 3 φορες θα πρεπει να τον παι....καταλαβες 🤣🤣🤣 τι εννοω

σου βαζω και καποια review που βρηκα να διαβασεις και να διαλεξεις.........

ο,τι και αν παρεις ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει.......

dell s3220dfg   review

aoc agon ag271qx   review

viewsonic vx2758-2kp-mhd    review

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...