boomberman7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους τωρα με την ολη κατασταση αποφασισα να φερω το πισι που ειχα δανεισει σε εναν φιλο μου στο σπιτι μ για να περναει και λιγο η ωρα.. λογο οτι το ρουτερ ειναι στο ακριβως διπλα δωματιο δεν ειναι δυνατο το να περασω ενα καλωδιο ethernet(θα μου ελυνε τα χερια) αλλα βρηκα 2 wifi usb adapters που ειχα σε ενα συρταρι ( αυτο kai ayto) με τα πολλα εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα με αποσυνδεσεις τυχαιες αλλες φορες απλα αποσυνδεεται και κανει σαν να μην εχεις wifi πανω του αλλες συνδεεται χωρις ιντερνετ καθε φορα λυνετε με troubleshoot με error *default gateway is not available* format δεν λυνουν το προβλημα ουτε το να περασω windows 7, αγορασα key windows 10 pro μπας και εφταιγαν τα windows που ειχα(crackedκλπ) αλλα τιποτα... Drivers τωρα για καποιον λογο στο ιντερνετ η official drivers της tplink για windows 10 δεν λειτουργουν παρα μονο να το αφησεις να το διαβασει μονο του το συστημα αρα με λιγα λογια καθε 3-8 λεπτα το ιντερνετ αποσυνδεετε και λυνετε μονο με troubleshooting και το ερρορ που βγαζει ειναι default gateway is not available αφηνω μερικα σκρινσοτ
GRat Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Υπάρχει περίπτωση να είναι τα usb που πάνε σε power saving mode και κλείνουν αλλά μετά είδα TP-Link & Turbo X οπότε δεν ξέρω...
boomberman7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, GRat είπε Υπάρχει περίπτωση να είναι τα usb που πάνε σε power saving mode και κλείνουν αλλά μετά είδα TP-Link & Turbo X οπότε δεν ξέρω... οχι δυστηχως δεν ειναι κατι τετοιο
htaccess Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δοκίμασε τα παρακάτω από cmd ως administrator. netsh winsock reset netsh int ip reset netsh advfirewall reset ipconfig / flushdns ipconfig / release ipconfig / renew
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα