Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τωρα με την ολη κατασταση αποφασισα να φερω το πισι που ειχα δανεισει σε εναν φιλο μου στο σπιτι μ για να περναει και λιγο η ωρα.. λογο οτι το ρουτερ ειναι στο ακριβως διπλα δωματιο  δεν ειναι δυνατο το να περασω ενα καλωδιο ethernet(θα μου ελυνε τα χερια) αλλα βρηκα  2  wifi usb adapters που ειχα σε ενα συρταρι ( αυτο kai ayto) με τα πολλα εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα με αποσυνδεσεις τυχαιες αλλες φορες απλα αποσυνδεεται και κανει σαν να μην εχεις wifi πανω του αλλες συνδεεται  χωρις ιντερνετ καθε φορα λυνετε με troubleshoot με error *default gateway is not available* format δεν λυνουν το προβλημα ουτε το να περασω windows 7, αγορασα key windows 10 pro μπας και εφταιγαν τα windows που ειχα(crackedκλπ) αλλα τιποτα...
Drivers τωρα για καποιον λογο στο ιντερνετ η official drivers της tplink για windows 10 δεν λειτουργουν παρα μονο να το αφησεις να το διαβασει μονο του το συστημα

αρα με λιγα λογια καθε 3-8 λεπτα το ιντερνετ αποσυνδεετε και λυνετε μονο με troubleshooting και το ερρορ που βγαζει ειναι  default gateway is not available

αφηνω μερικα σκρινσοτ

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι τα usb που πάνε σε power saving mode και κλείνουν αλλά μετά είδα TP-Link & Turbo X οπότε δεν ξέρω...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GRat είπε

Υπάρχει περίπτωση να είναι τα usb που πάνε σε power saving mode και κλείνουν αλλά μετά είδα TP-Link & Turbo X οπότε δεν ξέρω...

οχι δυστηχως δεν ειναι κατι τετοιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...