Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την καλησπερα μου στην παρεα

Ενδιαφερομαι για χωρο σε cloud υπηρεσια για τα βιντεο μου,απο το κινητο  μου.

Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το Google Photos Unlimited με την επιλογη High quality και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τις φωτο αλλα καθολου απο τα βιντεο,πραγματικα τα μετατρεπει σε αθλια ποιοτητα.

Βλεπω διαφορους λογαριασμους στο ebay που μετατρεπουν τον λογαριασμο σου σε απεριοριστο(το photos αλλα και το drive) αλλα φανταζομαι ειναι αμφιβολου ποιοτητος...

Υπαρχει καποια λυση σχετικα οικονομικη?Καποια προταση γενικα?

Ευχαριστω :)

Επεξ/σία από barman_
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος οτι ανεβάζεις τα βίντεο στην Original quality? Γιατί έτσι, θα έπρεπε να τα ανεβάζει χωρίς καμία μετατροπή. Η επιλογή να ανεβαίνουν τα βίντεο στην Original ανάλυση είναι διαφορετική απο την αντίστοιχη για τις φωτογραφίες.

Δημοσ.
2 hours ago, zx1234r said:

Είσαι σίγουρος οτι ανεβάζεις τα βίντεο στην Original quality? Γιατί έτσι, θα έπρεπε να τα ανεβάζει χωρίς καμία μετατροπή. Η επιλογή να ανεβαίνουν τα βίντεο στην Original ανάλυση είναι διαφορετική απο την αντίστοιχη για τις φωτογραφίες.

Ειναι διαφορετικη επιλογη?

Εγω μια ειδα και θυμαμαι και νομιζω εννοει ολο το υλικο στην high..

Αυτο γραφω κιολας,οτι δεν ανεβαζω στην original

Δημοσ.

Πρόσεξε, ότι επιλέγεις high quality δεν σημαίνει ότι στο κάνει upscale μετατροπή. Σημαίνει ότι στην αποθηκεύει σε ένα default quality που επιλέγει η google. Αν επιλέξεις original, αρχίζει και σου τρώει από το χώρο αλλά ανεβαίνουν στην ποιότητα που τα έβγαλες.

Δημοσ.
1 hour ago, zx1234r said:

Πρόσεξε, ότι επιλέγεις high quality δεν σημαίνει ότι στο κάνει upscale μετατροπή. Σημαίνει ότι στην αποθηκεύει σε ένα default quality που επιλέγει η google. Αν επιλέξεις original, αρχίζει και σου τρώει από το χώρο αλλά ανεβαίνουν στην ποιότητα που τα έβγαλες.

Δε λεω κατι αντιθετο.Εγραψα αλλωστε οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα των βιντεο που εχουν ανεβει στο photos με την high επιλογη

Δημοσ.

Φυσικα.Απειρως καλυτερη,

Βλεπω τωρα ενα 5 λεπτο που εβγαλα που ειναι 650 ΜΒ περιπου και στο photos εχει συμπιεστει στα 100 κατι...

Να μην αναφερω τι γινεται με πιο ειδικες μορφες βιντεο,οπως τα slow motion κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...