Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Συγγνώμη εκ ων προτέρων  αλλά έχω τρελαθεί καθώς δεν μπορώ να βρω πληροφορίες οπουδήποτε αλλού .

Τι γίνεται με την WIND ? Δεν φορτώνει το site της καν και εδώ και 5 μέρες δεν μπορώ να μπω επίσης στο myf2g app καθώς δεν ανανεώνεται το προφίλ μου για να μου δείξει υπόλοιπο/χρόνο ομιλίας κτλπ.
Δοκίμασα uninstall/install ξανά και πλέον δεν με βάζει καν μέσα στο λογαριασμό μου είτε με τη χρήση του κωδικού μου, είτε τηλεφωνικού αριθμού.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη, αμα πρέπει να μετακινηθεί το θέμα έχει καλώς  απλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα μέσω google και ούτε κα;ι έχουμε εδω sub-forum για κινητή τηλεφωνία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, red1 είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Συγγνώμη εκ ων προτέρων  αλλά έχω τρελαθεί καθώς δεν μπορώ να βρω πληροφορίες οπουδήποτε αλλού .

Τι γίνεται με την WIND ? Δεν φορτώνει το site της καν και εδώ και 5 μέρες δεν μπορώ να μπω επίσης στο myf2g app καθώς δεν ανανεώνεται το προφίλ μου για να μου δείξει υπόλοιπο/χρόνο ομιλίας κτλπ.
Δοκίμασα uninstall/install ξανά και πλέον δεν με βάζει καν μέσα στο λογαριασμό μου είτε με τη χρήση του κωδικού μου, είτε τηλεφωνικού αριθμού.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη, αμα πρέπει να μετακινηθεί το θέμα έχει καλώς  απλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα μέσω google και ούτε κα;ι έχουμε εδω sub-forum για κινητή τηλεφωνία.

Πάντως στο wind.gr εγώ μπήκα κανονικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giopa62 είπε

Πάντως στο wind.gr εγώ μπήκα κανονικά.

Giopa, ευχαριστώ φίλε.

Δοκίμασα μόλις τώρα πάλι και...τίποτα, 

"This site can’t be reached

wind.gr took too long to respond."

Απο το app, μια απο τα ίδια, δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με οποιοδήποτε άλλο site και ουτε με τις ταχύτητες μου καθώς είμαι με οπτική και throttling δεν υφίσταται... 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, red1 είπε

Giopa, ευχαριστώ φίλε.

Δοκίμασα μόλις τώρα πάλι και...τίποτα, 

"This site can’t be reached

wind.gr took too long to respond."

Απο το app, μια απο τα ίδια, δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με οποιοδήποτε άλλο site και ουτε με τις ταχύτητες μου καθώς είμαι με οπτική και throttling δεν υφίσταται... 

wifi ή celular?;;;; 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giopa62 είπε

wifi ή celular?;;;; 

Wi-fi κινητό (προφανώς :D )
Ηardwired στο PC

10 λεπτά πριν, red1 είπε

Wi-fi κινητό (προφανώς :D )
Ηardwired στο PC

Edit : απο το κινητό με 4g μπαίνω κανονικά στο app, όχι όμως στη σελίδα τους.
Απο PC και κινητό, δεν μπορώ να μπω ούτε στη σελίδα τους αλλά ουτε και στο app 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...