MessatsuRoku Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Τι εχει γινει με τους διανομεις των ΕΛΤΑ? Τελευταια φορα που περασε ηταν στις 13 για λογαριασμους μονο... εχω τοσα δεματα απο Αγγλια, Γερμανια, Κινα που επρεπε να ειχαν ερθει απο τις 16 Μαρτιου. Σε μοναδες διανομης δεν το σηκωνει κανεις, ουτε στο εσωτερικο των διανομεων
georgerapp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Αδελφε στα π@π@ρια τους , αστο καμμένο χαρτί η φάση. Εχω και εγω καποια πραγματακια και πρεπει να παω απο εκει . Αλλα πως να πάω ; Α. Δουλεύω . Β. Το ωράριο εχει παει μεχρι τις 2:40 . Γ. Εαν παω γίνεται ο κακός χαμός , 2 τετραγωνα ουρά . Δ. Εχω να ανταγωνιστω αυτους που δε δουλεύουν οποτε και στήνονται σαν τους τσολιάδες στην γραμμή . Ε. Οι γέροι τι κανουν ξανά εκεί ; Όλοι περιμένουν κάτι απο τα ΕΛΤΑ ; Δηλαδή wtf !!!! Eχω κοντα στα 30 ευρώ πραγματακια πολλα δε τα βρίσκω εδω . Παω να σκάσω ωρες ώρες! Θα τα χάσω . Λες και με το να μη βγάζουν τους ταχυδρόμους μειώνουν την διασπορά του ιού ενω με τον ελληνα στην ουρα σε ΟΛΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ βοηθούν!!! Σκεφτομαι τωρα , αντε και βρηκα τροπο να παω , να κατσω , να μπω , θα τα πάρω ; Θα ειναι ακομα στο καταστημα ; Η θα μου πουν , δε τα βρίσκουμε , μπορεί να πηγαν πισω στις κεντρικές αποθήκες ; Εντάξει κατανοώ πλήρως τι περνάμε οι κοινωνίες αλλα ρε φιλε οι courier πως δουλεύουν ; Εγω πως το κάνω ; Γιατι σκ@τ@ να τα χάσω ;
MessatsuRoku Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 44 λεπτά πριν, georgerapp είπε Αδελφε στα π@π@ρια τους , αστο καμμένο χαρτί η φάση. Εχω και εγω καποια πραγματακια και πρεπει να παω απο εκει . Αλλα πως να πάω ; Α. Δουλεύω . Β. Το ωράριο εχει παει μεχρι τις 2:40 . Γ. Εαν παω γίνεται ο κακός χαμός , 2 τετραγωνα ουρά . Δ. Εχω να ανταγωνιστω αυτους που δε δουλεύουν οποτε και στήνονται σαν τους τσολιάδες στην γραμμή . Ε. Οι γέροι τι κανουν ξανά εκεί ; Όλοι περιμένουν κάτι απο τα ΕΛΤΑ ; Δηλαδή wtf !!!! Eχω κοντα στα 30 ευρώ πραγματακια πολλα δε τα βρίσκω εδω . Παω να σκάσω ωρες ώρες! Θα τα χάσω . Λες και με το να μη βγάζουν τους ταχυδρόμους μειώνουν την διασπορά του ιού ενω με τον ελληνα στην ουρα σε ΟΛΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ βοηθούν!!! Σκεφτομαι τωρα , αντε και βρηκα τροπο να παω , να κατσω , να μπω , θα τα πάρω ; Θα ειναι ακομα στο καταστημα ; Η θα μου πουν , δε τα βρίσκουμε , μπορεί να πηγαν πισω στις κεντρικές αποθήκες ; Εντάξει κατανοώ πλήρως τι περνάμε οι κοινωνίες αλλα ρε φιλε οι courier πως δουλεύουν ; Εγω πως το κάνω ; Γιατι σκ@τ@ να τα χάσω ; και εγω αυτο λεω, οι courrier και οι ντελιβεραδες πως δουλευουν ? 1
Dantε Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εδω και σχεδον 3μηνες υπολειτουργουν. Γραμμα απο εντος Αττικης για παραδοση εντος Αττικης,εχουν περασει 2 μηνες και δεν εχει ερθει ακομα.
musicthe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα παιδιά κ με την κατάσταση που επικρατεί θα υπάρξει καθυστέρηση πιστεύω Δειξτε λίγο κατανόηση γτ μόνο αυτοί στην ουσία δουλεύουν κ τρώνε όλο το πακέτο (εννοώ διανομείς ,κούριερ ,ταχυμεταφορείς κλπ αφού έχουν κλείσει όλα τα καταστήματα) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από musicthe
georgerapp Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 βρε δε θα ερθουν λεμε ! για το γραμμα δε ξερω τα αλλα σιγουρα οχι ! μη περιμενετε τσαμπα . δε βγαινουν οι ταχυδρομοι , ολοι στην σειρα εκει σαν τα ζωα , τετραγωνα οι σειρες , αλλοι ορθιοι αλλοι καθονται στις εισοδους των σπιτιων , οτι να ναι . περιμενετε εσεις απο τα ΕΛΤΑ !!!!!!! πηγαιντε στην σειρα , τα πραγματα ειναι η στο μαγαζι της περιοχης σας η εχουν γυρισει πισω στα κεντρικα . οτι fuckινγκ να ναι ! κριμας και τα περιμενα.
georgerapp Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ήρθα πρωί πρωί μπας κ τα πάρω , δουλειά στο συνεργείο 0νικη κ μου ειπαν πήγαινε. 2 τετραγωνα ουρά στο Αιγάλεω στη Θηβών. Είμαι περίεργος να δω εαν πάρω κάτι η εάν φύγανε πίσω!!! Τα πράγματα θα επρεπε να τα ειχα πριν κοντά 20 μέρες , ήρθε χαρτί αντι για ταχυδρόμο ! Θα αναφέρω.
georgerapp Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εγω εχω τις δουλειάς. Πιθανολογω μπορείς το 2 , σούπερ και προμήθεια προϊόντων η και το 4 που είναι τράπεζα.
MessatsuRoku Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, musicthe είπε Τώρα παιδιά κ με την κατάσταση που επικρατεί θα υπάρξει καθυστέρηση πιστεύω Δειξτε λίγο κατανόηση γτ μόνο αυτοί στην ουσία δουλεύουν κ τρώνε όλο το πακέτο (εννοώ διανομείς ,κούριερ ,ταχυμεταφορείς κλπ αφού έχουν κλείσει όλα τα καταστήματα) αλλο καθυστερηση αλλο να ειναι εκει και να βαριουνται οι ταχυδρομοι να τα φερουν, βλεπω αντικειμενα που ειναι στο ΜΔ Ανατολικης Θεσσαλονικης ποσο καιρο τωρα...
georgerapp Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 λοιπον εφαγα 8,30 με 11 !!!! ειχα χαρτι για 2 πραγματα ενω την ιδια περιοδο υπηρχε και 3το για το οποιο δεν ηρθε ποτε χαρτι (ειμαστε μαγαζι οποτε απλα ανοιχτοι παντα και μας το δινει στο χερι) , οποτε παψανε και χαρτια να δινουν . απολυτα στα @ρχιδι@ τους ! μου δωσανε αυτα με το χαρτι , οταν ειπα δες για τον ονομα διευθυνση εαν υπαρχει και αλλο οι τεμπελες μου δωσανε ακυρο , μονο με χαρτι ! οποτε μαγκες καντε refund πριν ληξει η προθεσμια , ειδικα ebay , τα χασατε , μη χασετε και τα χρηματα . τα ΕΛΤΑ εχουν και επισημα διαλυσει , παρτε το αποφαση . ΜΗ ΠΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ , ας ξερετε οτι ειναι εκει . το μαγαζι δε δουλευει και οι υπαλληλοι κανουν διακοπες !
MessatsuRoku Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερα ηρθε ειδοποιηση για πραγματα που ειναι στο ΜΔ Ανατολικης Θεσσαλονικης 20 μερες συνολικα... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από MessatsuRoku
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα