Προς το περιεχόμενο

(laptop) Asus 15,6" TUF Gaming AMD Ryzen 5-3550H/NVIDIA GTX 1650/4GB/8GB/SSD 512GB/NoOs 661ευρω [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ακομη το περιμενω... στο τελος της εβδομαδας. Διαβασα κριτικες σε ουγγαυια ρωσια και πολωνια που παιζει πολυ υο συγκεκριμενο κομματι και ειναι διθυραμβικες..

• Thanks 1
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραγγειλα 30 Μαρτιου εγραφε 5-10 μερες παραδοση . Σημερα δεχτηκα μηνυμα απο το techstore πως 13/4 14/4 θα ειναι στο μαγαζι αρα μεχρι 16 πιστευω να το εχω.

Δημοσ.

εχω το πιο ακριβο απο eshop to fx505dv δεν ξερω και πολλα απο pc alla specs rtx2060 ram 8 512ssd r73750 και ειναι σφαιρατο αλλα ναι ανεβαζει θερμοκρασιες που αμα ειναι στα ποδια για games καιγεσαι μου εχει βγαλει κανα δυο bsod thread stuck in driver που δεν ξερω τι ειναι και ουτε με ενδιαφερει γιατι παει για αντικατασταση αφου το δεξι ηχειο στις ψηλες βουιζει σα χαλασμενο οποτε ναι παει αντικατασταση με τη μια eshop με το τελος του ιου ξανα windows ξανα drivers ,α ειναι πολυ εθκολο να μην περασεις ολους τους drivers πατατε τα βελακια και δειτε τους ολους dropdown menu οσο για το θεμα με τα ενσωματομενα η asus μου ειπε οτι αμα το ανοιξω χανω την εγγυηση και αμα θελω λεει να βαλω hdd θα μου βαλουν αυτοι εναν toshiba των 40 ευρω (δε μου δινουν και επιλογες βλεπεις) και θα μου τον χρεωσουν 170 ευρω λεει με εργασια .στην τελικη ξερει καποιος αν μπορουν να εντοπισουν οτι το ανοιξα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Marios60 είπε

εχω το πιο ακριβο απο eshop to fx505dv δεν ξερω και πολλα απο pc alla specs rtx2060 ram 8 512ssd r73750 και ειναι σφαιρατο αλλα ναι ανεβαζει θερμοκρασιες που αμα ειναι στα ποδια για games καιγεσαι μου εχει βγαλει κανα δυο bsod thread stuck in driver που δεν ξερω τι ειναι και ουτε με ενδιαφερει γιατι παει για αντικατασταση αφου το δεξι ηχειο στις ψηλες βουιζει σα χαλασμενο οποτε ναι παει αντικατασταση με τη μια eshop με το τελος του ιου ξανα windows ξανα drivers ,α ειναι πολυ εθκολο να μην περασεις ολους τους drivers πατατε τα βελακια και δειτε τους ολους dropdown menu οσο για το θεμα με τα ενσωματομενα η asus μου ειπε οτι αμα το ανοιξω χανω την εγγυηση και αμα θελω λεει να βαλω hdd θα μου βαλουν αυτοι εναν toshiba των 40 ευρω (δε μου δινουν και επιλογες βλεπεις) και θα μου τον χρεωσουν 170 ευρω λεει με εργασια .στην τελικη ξερει καποιος αν μπορουν να εντοπισουν οτι το ανοιξα?

Κάνε μια παύση ρε φίλε. Μας τύφλωσες😝

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, petranthe είπε

Κάνε μια παύση ρε φίλε. Μας τύφλωσες😝

σορρυ δε συνηθιζω να γραφω ελληνικα ,τελος παντων πιστευω να βοηθησα οποιος μπορει τωρα ας απαντησει σε αυτο για την εγγυηση.Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο λαπτοπ για οσους το παρεξηγησαν απλα εθελοτυφλω σε μερικα ψεγαδια γιατι παει για αντικατασταση. Πιστευω οτι αμα επαιρνα την υποστηριξη θα τα ελυνα ολα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Marios60 είπε

Εγώ έχω αυτό του θέματος με την 560x από την προηγούμενη bf, είναι πολύ κομπλέ γενικά και τα θέματα με τις θερμοκρασίες που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα όπως το δικό σου τα έχουν φτιάξει και με το παραπάνω. Οπότε εσείς που τα περιμένετε να είστε ήσυχοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Marios60 είπε

σορρυ δε συνηθιζω να γραφω ελληνικα

Τα Αγγλικά (Γαλλικά, Ισπανικά, Κινέζικα) σημεία στίξης δεν έχουν;:P

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Τα Αγγλικά (Γαλλικά, Ισπανικά, Κινέζικα) σημεία στίξης δεν έχουν;:P

πφ εγω φταιω που ασχοληθηκα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios60 είπε

πφ εγω φταιω που ασχοληθηκα 

Ελα βρε σε πειράζει. Ευχαριστούμε για τις ξεκαθαρες πληροφορίες 😊

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, klainmein είπε

Ελα βρε σε πειράζει. Ευχαριστούμε για τις ξεκαθαρες πληροφορίες 😊

update για την θερμοτητα . αμα το βαλεις σε turbo mode ψιχεται καλα αλλα κανει θορυβο προφανως.τα bsod τα εκανε 2 μερες συνεχομενα και μετα καθολου . Οσο για το πιο φθηνο μοντελο πρεπει να ειναι αψογο για τα λεφτα του ονομαστικα ειδικα .στην τελικη πιστευω 3 μηνες που το δουλευω οτι δεν θα εχετε προβληματα εκτος αν τυχει ελλατωματικο σαν τ δικο μ που βουιζει το δεξι ηχειο .ARMOURY CRATE κατεβαζεται και τα drivers απο την asus για turbo mode...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι μου είμαι κάτοχος του (Asus TUF FX705DT-AU035T (3750H/8GB/1TB + 128GB/GeForce GTX 1650) στα 799€ εντός Ελλάδος από αρχές Ιανουαρίου! Μπορώ να πώ επειδή το έψαξα πάρα μα πάρα πολύ πριν το αγοράσω θα πώ τα εξής: 1) Δεν κάνει over throttling, 2) Δυστηχώς όλα (περισσότερα) τα λαπτοπ λόγο design-μεγέθους έχουν εσνωματομένες μπαταρίες που όμως εννοείται πως αλλάζουν έυκολα! 3) 'Εχει λένε θέμα με την κάρτα wifi ότι δεν πιάνει τόσο καλά (απόσταση) εγώ και με το ρούτερ που το έχω 2 ορόφους πιό πάνω είμαι οκ. 4) Στην οθόνη εγώ ευτυχώς δεν έχω θέμα με bleeding μήπως το πρόβλημα εμφανίζεται στις 15''? 4)Έχει ένα θέμα με το touchpad τρώει 1-2 δευτερόλεπτα που και που ένα σκάλομα και δεν κουνιέται αλλά δεν παίζω και παιχνίδια με το touch. 6) Βασικότερο πρόβλημα που διάβασα λοιπόν ανεβάζει θερμοκρασία αν και οι ανεμηστήρες κάνουν άψογα την δουλειά τους (το καλοκαίρι έρχεται) δεν μπορώ να πώ ότι του έχω βάλει τα βαριά παιχνίδια ούτε γενικά είμαι gamer ώστε να σας πω ότι ναι το ταδε παιχνίδι με full όλα ζεματάει αλλά είναι και mid range gaming laptop (να παίζω κανένα παιχνίδι με medium γραφικά θέλω και το κάνει τέλεια αυτό από ότι διάβασα)! Λοιπόν σε σχέσει με την κάρτα γραφικών του από πάνω συνονόματου (η δική μου έχει 7000 benchmark ενω η rtx2060 έχει 11400 benchmark) εντάξει μεγάλη διαφορά αλλά η gtx 1650 έχει Max TDP 50W ενω η rtx 2060 Max TDP 80W που σημαίνει για όποιους δεν γνωρίζουν περισσότερο ρεύμα άρα λιγότερη απόδοση μπαταρίας και το βασικότερο μεγαλύτερη θερμοκρασία). Λοιπόν διάβασα ότι με την αλλαγή της θερμοαγώγιμης πάστας (μάλλον δεν είναι ποιοτική η μαμά πάστα) πέφτει η θερμοκρασία και σε επεξεργαστή και σε gpu 6-10 βαθμούς σίγουρα ένα μέσω όρο (καπου διάβασα και για 15 βαθμούς κάτω). Λοιπόν εγώ θέλω να προσθέσω αλλάξω στο λάπτοπ: (1.5€ -10€) αλλάζεις την κάρτα wifi,να βάλω μία ακόμη 8 ram και έναν 512ssd οπότε αφού θα το ανοίξω λογικά θα αλλάξω εάν μέσα στο καλοκαίρι δω μεγάλη θερμοκρασία και την θερμοαγώγημη πάστα!! ΕΔΩ έχει ένα πολύ καλό review  για το λάπτοπ όποιος θέλει το διαβάζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...