nikos121 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλημερα, υποθετω οτι εχει ξαναειπωθει χιλιαδες φορες αλλα δεν εχω το χρονο να ψαξω σε αυτον τον ωκεανο απο πληροφοριες. Θελω να βαλω μια παραγγελια διαφορα πριζακια φορτιστες σκατουλακια απο bangood καμια 100αρα ευρω ολα. Με priority direct mail ειμαι ενταξει απο τελωνειο? Ευχαριστω
ardi21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, nikos121 είπε Καλημερα, υποθετω οτι εχει ξαναειπωθει χιλιαδες φορες αλλα δεν εχω το χρονο να ψαξω σε αυτον τον ωκεανο απο πληροφοριες. Θελω να βαλω μια παραγγελια διαφορα πριζακια φορτιστες σκατουλακια απο bangood καμια 100αρα ευρω ολα. Με priority direct mail ειμαι ενταξει απο τελωνειο? Ευχαριστω Nαι μια χαρα εισαι.
kallair Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 θα προτεινα να σπασεις την παραγγελια σε μικροτερες για παν ενδεχομενο. γιατι αν σου στειλουν ολοκληρη κουτα, χτυπαει στο ματι. βεβαια υποτιθεται ερχεται με τριγωνικη αποστολη κ δεν περνας ετσι τελωνειο, αλλα δεν θα το ρισκαρα. προτιμοτερο να σπασεις την παραγγελια σε μικροτερες ετσι ωστε να μην ειναι μεγαλο το πακετο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα