Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ολοκαίνουρια headphones JBL Tune 500BT


so93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Μόλις αγόρασα τα παραπάνω bluetooth headphones και παρατηρώ το εξής πρόβλημα που λογικά σχετίζεται με το bluetooth ή τα Windows 10.

Όταν βάζω μουσική από το laptop εμφανίζεται κάθε τόσο ένας εκνευριστικός ήχος σα να αποσυνδέεται και να ξανασυνδέεται κάποιο βύσμα. Τα headphones δεν έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί από το κινητό παίζουν άψογα. Απ'όσο έχω καταλάβει αυτό είναι γενικό θέμα με όλα τα bluetooth ακουστικά και με ψάχνοντας κάποιους αγγλικούς οδηγούς με το ίδιο θέμα συνιστούσαν κάποιες αλλαγές και το πρόβλημα λυνόταν. Σε εμένα όμως τίποτα. Θα παρακαλούσα τη βοήθεια όποιου έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω τα ιδια ακριβώς ακουστικά. Δεν εχω παρόμοιο πρόβλημα. Εννοείς ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης-αποσύνδεσης; ή σαν να ακούς κάποιο ήχο απο το σύστημα (windows) ?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Εχω τα ιδια ακριβώς ακουστικά. Δεν εχω παρόμοιο πρόβλημα. Εννοείς ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης-αποσύνδεσης; ή σαν να ακούς κάποιο ήχο απο το σύστημα (windows) ?

Όχι τον χαρακτηριστικό ήχο των ηχείων της JBL. Ο ήχος αυτός είναι σαν παρεμβολή, σαν παράσιτα και σχετίζεται αποκλειστικά με τη χρήση τους στα windows 10. 

Επεξ/σία από so93
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.