Ντίνα_2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Γεια σας Θέλω να ανεβάσω βίντεο με προτάσεις, σχετικές με εκδρομές, στο YouTube. Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για τα πνευματικά δικαιώματα και το τι επιτρέπεται να ανεβάσουμε από φωτο κάποιου άλλου. Δηλαδή, αν για παράδειγμα αναφέρω την πηγή, είναι αρκετό ώστε να μην έχω πρόβλημα αργότερα; (Θα ανεβάσω και δικές μου φωτο, αλλά σίγουρα δε θα έχω για όλα τα μέρη που θα προτείνω, επομένως τι κάνω σε αυτη την περίπτωση; ) Ευχαριστώ!
RedGL Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Από ότι ξέρω, δεν θα έχεις σίγουρα πρόβλημα μόνο αν πάρεις φωτός(ή βίντεο) από sites που διευκρίνιζουν ότι είναι δωρεάν ή ανεβάσεις δικες σου τραβηγμένες. Υπάρχουν πολλά τέτοια site με free πράγμα άμα googlareis. Αν πας απλά και πάρεις φώτο και βίντεο από όπου βρεις είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα. Με συνέπεια να σου κατεβάσουν το βίντεο και να πάρεις και strike στο λογαριασμό σου. Μπορεί και να μη το πάρει χαμπάρι κάνεις όμως και να μην έχεις θέμα. Άμα θες το ρισκάρεις. Αλλά σίγουρα δεν είσαι 100% καλυμμένη. 1
Ντίνα_2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, RedGL είπε Από ότι ξέρω, δεν θα έχεις σίγουρα πρόβλημα μόνο αν πάρεις φωτός(ή βίντεο) από sites που διευκρίνιζουν ότι είναι δωρεάν ή ανεβάσεις δικες σου τραβηγμένες. Υπάρχουν πολλά τέτοια site με free πράγμα άμα googlareis. Αν πας απλά και πάρεις φώτο και βίντεο από όπου βρεις είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα. Με συνέπεια να σου κατεβάσουν το βίντεο και να πάρεις και strike στο λογαριασμό σου. Μπορεί και να μη το πάρει χαμπάρι κάνεις όμως και να μην έχεις θέμα. Άμα θες το ρισκάρεις. Αλλά σίγουρα δεν είσαι 100% καλυμμένη. Ευχαριστώ! Περιμένω κι άλλες απαντήσεις από όποιον γνωρίζει. Δεν είναι ότι θέλω να βρω απλά εικόνες από το ίντερνετ για νωρίς βρίσκω στις free. Είναι ότι θέλω να βάζω φωτο από αξιοθέατα που για παράδειγμα δεν πρόλαβα/κατάφερα να τα επισκεφθώ (Για να έχω δικές μου φωτο), αλλά θέλω να τα προτείνω. Συγκεκριμένα αξιοθέατα, άρα συγκεκριμένες φωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα