n3kk Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με βαση ενα σχολειο που διαβασα οτι αμεσως εμεις οι ελληναραδες να γκρινιαξουμε και να κατηγορησουμε τις εταιριες. Αμεσως να γρινιαξετε. Με τιποτα δεν ειστε ικανοποιημενοι πια! Ξερετε οτι τα παιδακια στην Αφρικη δεν εχουν καν(!) ιντερνετ;; Για αυτο πρεπει να το τρως ολο το φαγ... εεε χμ λαθος ατακα. ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΧΑΡΙΣΤΕ! Τωρα περα απο την πλακα. Νιωθανε καλυτερα τα παιδακια στην Αφρικη που τρωγαμε ολο το φαγητο μας αραγε; Οχι ακομα πειναγαν. Ενω αμα γραφτεις σε καποιο φιλανθρωπικο προγραμμα μαζι με πολλους αλλους, μπορει και να γινει κατι. Ετσι ακριβως, αμα δεν μιλας και αμα δεν κανεις λιγο χαμουλη, δεν θα ξεκουνηθουν ποτε οι εταιριες. Αμα δεν κανεις κατι εσυ για να σωσεις τον εαυτο σου, δεν προκειται να σωθεις. Το θεμα ειναι οτι εχουν και τα κανουν γιατι ακριβως, δημιουργουν οι ιδιοι και την ζητηση και την προσφορα. Καποιο καιρο παλιοτερα που ειχα μετακομισει, περιμενα 7 μηνες να βρεθει διαθεσιμη γραμμη για να μπορω να εχω τηλεφωνο και ιντερνετ. Επρεπε να πω και ευχαριστω για την γραμμη τηλεφωνου, η οποια ειναι μια βασικη παροχη, και για ενα ιντερνετ που επεφτε συνεχεια; Ε ειμαι αχαριστος λοιπον, δεν ειπα ουτε ενα ευχαριστω! Απο μεριας εταιριων, τα κερδη ειναι στανταρ, οι γραμμες ειναι στανταρ, τα παγια ειναι στανταρ, το χρημα ρεει, παραπανιεσαι-δεν παραπονιεσαι. Και αμα δεν πληρωσεις και σε 'κοψουν απο πελατη', υπαρχουν αλλοι τοσοι εκει εξω που περιμενουν την γραμμη σου για να εχουν λιγο ιντερνετ. Σας ακουγεται γνωστο το σκηνικο; οπως συμβαινει στην κοινωνια μας δηλαδη; Το θεμα ειναι το εξης: Αμα εγω και αλλοι π.χ.10000(και καλα) δυσαρεστημενοι, μαζευτουμε, κινηθουμε νομικα, και δεν τους πληρωνουμε, θα τους τσουξει; Θα ειναι η δικαιοσυνη με το μερος μας; Γιατι αυτοι να μας λενε εως 24Mbps και να μην μπορουμε εμεις να πληρωνουμε εως 30,00Ε τον μηνα αναλογα με τις παροχες που λαβαμε; Δλδ το νομικο ζυγι, μηπως πεφτει λιγο προς την μερια τους παραπανω απο οτι θα επρεπε. Δεν μπορω να πω ελευθεροι ειμαστε να κανουμε τις επιλογες μας. Μπορουμε να μην πληρωσουμε τους λογαριασμους, αλλα σε λιγο καιρο θα χτυπαει το τηλεφωνο απο γραφειας εισπραξης χρεους, και δικηγορους. Απο την αλλη μερια αυτοι τοσο καιρο δεν ειναι σωστοι με στις υποχρεωσεις τους, αλλα δεν τους εχει παρει ο δικηγορος μου(γιατι δεν εχω λεφτα να πληρωσω εναν, η εταιρια εχει καμια 20ρια, και το νομικο πλαισιο απο οτι φαινεται ειναι υπερ τους), αρα μηπως ειναι ελευθεροτεροτεροι απο εμας τους υπολοιπους; Στην εποχη μας, η ποιοτητα του δυαδικτυακου περιεχομενου εχει φτασει τρομερα επιπεδα και, οπως συνεπαγεται, ο ογκος της πληροφοριας που μεταφερεται, επισης τεραστιος. Δεν μας καλυπτουν αυτες οι παροχες που λαμβανουμε μερικοι και για αυτο εθεσα τα παραπανω. Και για αυτο γκρινιαζω. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από n3kk
totalius Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ σωστός φιλε μου . Μένω σε μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας κ υποχρεωτικά πρέπει να είμαι με χάλια internet γιατί ξέρετε κύριε το Ηράκλειο είναι δύσκολη περιοχή . Παρολα αυτά για αυτή τη χάλια παροχή το 35αρι πέφτει κανονικά απλά για μα έχω ένα υποτυπώδες internet Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από totalius
malias4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσο δικιο εχεις , ποσα τηλεφωνα εχω παρει για να περιμενω μισαωρα κ μετα να πεφτει η γραμμη. κ ξαναμανα το ιδιο. Αλλα να εχουμε πει κ αλλα να με χρεωνουν. Ποσες βλαβες που ακομα κ εγω μεσω φορουμ εχω βρει τις λυσεις κ ο τεχνικος να ειναι κουκουρουκου. Σε μια χωρα νορμαλ αυτο δεν θα γινοταν ποτε. Και εμεις να πληρωνουμε στην ωρα μας κ οι παροχοι επειδη ξερουν οτι ολοι ειναι μπουρδ€λο λενε ε και να φυγει απο εμας παλι στα σκ@τα θα παει οποτε 😟 Επειδη εχω ζησει εξωτερικο μπορω να συγκρινω κ πραγματικα στον τομεα του ιντερνετ after sale service κ εξυπηρετησης πελατων ειμαστε μηδεν Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από malias4
totalius Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Το θέμα είναι ότι αγανακτούμε κυρίως όσοι έχουμε / είχαμε εμπειριες κ παραστάσεις από το εξωτερικό . Σε πολύ κόσμο φαίνεται φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει . 1
malias4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 58 λεπτά πριν, totalius είπε Το θέμα είναι ότι αγανακτούμε κυρίως όσοι έχουμε / είχαμε εμπειριες κ παραστάσεις από το εξωτερικό . Σε πολύ κόσμο φαίνεται φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει . Αντι να απαιτουμε αυτα που μας αναλογουν ειμαστε κ ευχαριστημενοι με τα ψιχουλα. ισως επειδη ξερουμε οτι δεν θα βγαλουμε ακρη αν ομως ολοι σκεφτοταν ετσι ισως να κερδιζαμε κατι.
totalius Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Έχουν φτιάξει ένα ωραίο κονε οι εταιρείες μεταξύ τους όπου δε βλέπεις καμια ουσιαστική διαφορά από τη μια στην άλλη είτε σε ποιότητα είτε στο οικονομικό οποτε στα @@ τους όλα .
AntoMast Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακριβώς. Με κάλυψες εντελώς. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Ξέρουν πολύ καλά ο ΟΤΕ και κάθε ΟΤΕ πως και να θες να φύγεις από αυτούς δεν θα το κάνεις διοτι: 1. Πολλές φορές θα πρέπει να πληρώσεις πρόστιμο διακοπής συμβολαίου (το οποίο κάθε άλλο παρά μικρό δεν είναι) 2. Και να φύγεις θα πας σε έναν ίδιο ή ίσως χειρότερο, οπότε η διαδικασία αλλαγής παροχου (συμπεριλαμβανομένου και το ότι πρέπει να περιμένεις έναν αιώνα για να έρθεις σε επικοινωνία με έναν υπάλληλο κτλπ) δεν έχει νόημα. Αυτά τα σχόλια τύπου Ελληναραδες και δεν ξέρω εγώ τι πρέπει να σταματήσουν. Σε θέμα διαδίκτυου είμαστε πολύ πίσω. Τι να κάνουμε. Θες δεν το θες είμαστε πολύ πίσω σαν χώρα. Και τα ποσά που πληρώνουμε δεν αντικατοπτριζουν τις ταχύτητες που πιάνουμε. Τέλος. Αμα δεν κανουμε εμείς παράπονα τότε δεν θα γίνει τίποτα. Πως θα αλλάξουν τότε; Με το να κάνουμε μοκο και να λέμε ευχαριστώ για την κακή αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση; Πελάτες τους είμαστε. Εμείς τους ζούμε. Απλά, είναι τόσοι σε αναμονή, βγάζουν τόσα λεφτά που και να φύγεις εσύ, εγώ και άλλοι 5 δεν τους επηρεάζει καθόλου. Άρα δεν νοιάζονται. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από AntoMast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα