Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Voip απο αλλαγη σε wind fiber


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Εχθες μου εγινε η αλλαγη απο adsl της wind στην 100ρα με οπτικη. Με το που εγινε η αλλαγη το σταθερο τηλεφωνο σταματησε να λειτουργει (ηταν συνδεμενο με σπλιτερ πανω στην γραμμη)

Αφου ελεγξα και ειδα οτι δεν εχω παλμο εβγαλα το σπλιτερ ,συνδεσα το ρουτερ κατευθειαν πανω στην γραμμη και συνδεσα το τηλεφωνο πανω στο ρουτερ. Το τηλεφωνο εξακολουθει να μην λειτουργει.

δοκιμασα επισης να συνδεσο την γραμμη ωοιδ του ρουτερ πισω στο spliter σε συνδεσμολογια που κανουν για να εχουν τηλεφωνο σε ολη την γραμμη του σπιτιου . Παλι δεν ειχα κανενα αποτελεσμα.

Το led του router που αφορα το τηλεφωνο αναβοσβηνει οταν παω να παρω τηλεφωνο.

Το ρουτερ που μου εδωσαν ειναι το zte zxhn h268n και απο οτι ξερω σε συνδεσεις με voip δεν γινεται να χρησιμοποιησεις αλλο router για βασικο.

Στην σελιδα του voip μου λεει οτι δεν εχει κανει register και το log μου βγαζει συνεχομενα αυτο : [Warning] [SIP] user0 registration failed (403 Forbidden)

Γνωριζει καποιος πως μπορω να το λυσω ?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
1 hour ago, AntonisKoutsouras said:

Καλησπερα. Εχθες μου εγινε η αλλαγη απο adsl της wind στην 100ρα με οπτικη. Με το που εγινε η αλλαγη το σταθερο τηλεφωνο σταματησε να λειτουργει (ηταν συνδεμενο με σπλιτερ πανω στην γραμμη)

Αφου ελεγξα και ειδα οτι δεν εχω παλμο εβγαλα το σπλιτερ ,συνδεσα το ρουτερ κατευθειαν πανω στην γραμμη και συνδεσα το τηλεφωνο πανω στο ρουτερ. Το τηλεφωνο εξακολουθει να μην λειτουργει.

δοκιμασα επισης να συνδεσο την γραμμη ωοιδ του ρουτερ πισω στο spliter σε συνδεσμολογια που κανουν για να εχουν τηλεφωνο σε ολη την γραμμη του σπιτιου . Παλι δεν ειχα κανενα αποτελεσμα.

Το led του router που αφορα το τηλεφωνο αναβοσβηνει οταν παω να παρω τηλεφωνο.

Το ρουτερ που μου εδωσαν ειναι το zte zxhn h268n και απο οτι ξερω σε συνδεσεις με voip δεν γινεται να χρησιμοποιησεις αλλο router για βασικο.

Στην σελιδα του voip μου λεει οτι δεν εχει κανει register και το log μου βγαζει συνεχομενα αυτο : [Warning] [SIP] user0 registration failed (403 Forbidden)

Γνωριζει καποιος πως μπορω να το λυσω ?

a.κανε τυπικα ενα hard reset να ξαναπαρει τα στοιχεια.αν βγαλει το ιδιο μιλας με wind.καποιο θεμα με τα στοιχεια παιζει.αν μιλαμε για vdsl απο καμπινα και αν η wind περναριτ την τηλεφωνια σε αλλο vlan id τοτε μπορει να μην εχει κατασκευαστει καλα στο dslam  αλλα και παλι με wind  εσυ μιλας.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
14 hours ago, AntonisKoutsouras said:

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! ΣΗμερα ξυπνησα και το τηλεφωνο λειτουργουσε κανονικα.

μπορει σημερα να εκλεισαν ολες οι εντολες για να ενεργοποιηθεις.το πιο πιθανο δηλαδη.εκτος αν το ειχες δωσει ηδη βλαβη και φτιαχτηκε.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.