Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ο @akoinonitos πάντως στο τόπικ των Ryzen είπε για απειροελάχιστες διαφορές ανάμεσα σε 1CCX(π.χ. 4+0) και 2 CCX(2+2). Παρόμοια φαίνονται και από διάφορες δοκιμές στο youtube.

13214.jpg.c924b8cbe6548abdcb780e26d3f9986d.jpg

1 σχόλιο ? Με πινελιές παρακαλώ

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, leros2004 είπε

13214.jpg.c924b8cbe6548abdcb780e26d3f9986d.jpg

1 σχόλιο ? Με πινελιές παρακαλώ

Μεταξύ μας τώρα, GPU μπουκάλα και run variance. Άσχετα του 9900k, δεν γίνεται να πήρε +40% fps στα minimum ο 3300x λόγω OC. Xώρια που είναι απλά 1 game. Είναι σαν τους Intelades που θα σου βάλουν Farcry 5 και θα χαίρονται που ο 7600k ρίχνει στον 3950x.  Tώρα όποιος πιστεύει ότι ο 3300x τα πάει καλύτερα στα games από 3950x και 9900k τι να πώ, απόψεις είναι αυτές :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Μεταξύ μας τώρα, GPU μπουκάλα και run variance. Άσχετα του 9900k, δεν γίνεται να πήρε +40% fps στα minimum ο 3300x λόγω OC. Xώρια που είναι απλά 1 game. Είναι σαν τους Intelades που θα σου βάλουν Farcry 5 και θα χαίρονται που ο 7600k ρίχνει στον 3950x.  Tώρα όποιος πιστεύει ότι ο 3300x τα πάει καλύτερα στα games από 3950x και 9900k τι να πώ, απόψεις είναι αυτές :P 

Μα δεν απευθύνεται σε λογικά σκεπτόμενους χρήστες, είναι ακριβώς ότι χρειάζεται η συγκεκριμένη πάστα χρηστών του φόρουμ μας... 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.

Όπως και να χει να περιμένεις τον 10600Κ να δεις reviews και μετά αποφασίζεις . Μην πας στον 9600Κ

• Like 1
Δημοσ.

Οι περισσοτεροι δεν πηρατε καν χαμπαρι οτι το θεμα εχει απαντηθει πριν σχεδον 40μερες........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Ο @akoinonitos πάντως στο τόπικ των Ryzen είπε για απειροελάχιστες διαφορές ανάμεσα σε 1CCX(π.χ. 4+0) και 2 CCX(2+2). Παρόμοια φαίνονται και από διάφορες δοκιμές στο youtube.

Ισχύει δεν είχα δει διαφορά, δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο και το ότι οι μνήμες ήταν τέζα, αν θυμάμαι καλά μόνο sotr είχα τεστάρει. 

Δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι το παραπάνω διάγραμμα από fortninte ,μου κάνει λίγο άκυρο να πήρε τόσα fps από το overclock, άλλωστε το τρέχει με 5700xt ,να το έτρεχε με 2080ti να βγάζαμε συμπερασμα.

Από που είναι αυτό το review? Είχε τόσα cpu να το τρέξει και δεν είχε μια 2080ti 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ισχύει δεν είχα δει διαφορά, δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο και το ότι οι μνήμες ήταν τέζα, αν θυμάμαι καλά μόνο sotr είχα τεστάρει. 

Δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι το παραπάνω διάγραμμα από fortninte ,μου κάνει λίγο άκυρο να πήρε τόσα fps από το overclock, άλλωστε το τρέχει με 5700xt ,να το έτρεχε με 2080ti να βγάζαμε συμπερασμα.

Από που είναι αυτό το review? Είχε τόσα cpu να το τρέξει και δεν είχε μια 2080ti 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...