Shadowofshadows Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Στις 6/4/2020 στις 11:01 ΜΜ, patsakos. D είπε Επικοινωνησα με Banggood και τους είπα ότι δεν ήρθε και σήμερα το πληκτρολόγιο και με παρακαλούσαν να κάνω υπομονή ! Συγκεκριμένα μέχρι τις 24/04 και ότι η καθυστέρηση οφείλεται στον κοροναιο!!!! Σε ερώτηση που τους έκανα αν δεν δεχτώ να περιμένω μέχρι τότε,μου απάντησαν ότι η θα μου επιστρέψουν τα λεφτά η θα μου το ξανά στείλουν Οπότε πιστεύω το shipping insurance μέτρησε στην περίπτωση μου! απο περιεργεια και μονο ηρθε το πληκτρολογιο; εκανα missclick και δεν εχω βαλει tracking και εγω απο τσεχικη αποθηκη ιγα ενα προιον και θελω να υπολογισω ποτε περιπου θα ερθει. επισης παο τσεχια ερχεται στα ελτα η με κουριερ;
patsakos. D Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Shadowofshadows είπε απο περιεργεια και μονο ηρθε το πληκτρολογιο; εκανα missclick και δεν εχω βαλει tracking και εγω απο τσεχικη αποθηκη ιγα ενα προιον και θελω να υπολογισω ποτε περιπου θα ερθει. επισης παο τσεχια ερχεται στα ελτα η με κουριερ; Το παρελαβα σημερα φιλε μου,η παραγγελεια εγινε 24-03 απο το warehouse τσεχιας και ηρθε με ελτα το keyboard ειναι μεχρι στιγμης πολυ τουμπανο! Απλα το περιμενα λιγο πιο μεγαλο
Hiddenite Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Στις 18/4/2020 στις 2:13 ΠΜ, patsakos. D είπε Το παρελαβα σημερα φιλε μου,η παραγγελεια εγινε 24-03 απο το warehouse τσεχιας και ηρθε με ελτα το keyboard ειναι μεχρι στιγμης πολυ τουμπανο! Απλα το περιμενα λιγο πιο μεγαλο Καλησπέρα φίλε μου, επειδή έκανα και εγω μια παραγγελία απο cz warehouse (μου έβαλαν standar shipping method και με χρέωσαν για tracked ενώ είχα επιλέξει την δεύτερη επιλογή) η απορία μου είναι εαν ήρθε σαν απλό γράμμα στην πολυκατοικία ή σε ειδοποίησε ο ταχυδρόμος. Το πακέτο μου έχει μέγεθος σαν ένα κουτί από μικρά παπούτσια. Ευχαριστώ
patsakos. D Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, Hiddenite είπε Καλησπέρα φίλε μου, επειδή έκανα και εγω μια παραγγελία απο cz warehouse (μου έβαλαν standar shipping method και με χρέωσαν για tracked ενώ είχα επιλέξει την δεύτερη επιλογή) η απορία μου είναι εαν ήρθε σαν απλό γράμμα στην πολυκατοικία ή σε ειδοποίησε ο ταχυδρόμος. Το πακέτο μου έχει μέγεθος σαν ένα κουτί από μικρά παπούτσια. Ευχαριστώ Καλημερα,με ειδοποιησε ο ταχυδρομος γιατι ειχα παει 2-3 φορες στα ελτα της πολης μου και μου ειπε οταν ερθει θα σε παρω τηλεφωνο Και με πηρε τηλεφωνο και πηγα το πηρα,το κουτι του ηταν μικρο οσο και το πληκτρολογιο αλλα εινα βαρυ Εγω παρηγγειλα 24-03 shipped εγινε στις 25-03 και παρελαβα 17-04! Ενω στο σαιτ εγραφε 2-7 εργασιμες οποτε υπολογησε στο περιπου ποτε θα σου ερθει
Hiddenite Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Καλημερα,με ειδοποιησε ο ταχυδρομος γιατι ειχα παει 2-3 φορες στα ελτα της πολης μου και μου ειπε οταν ερθει θα σε παρω τηλεφωνο Και με πηρε τηλεφωνο και πηγα το πηρα,το κουτι του ηταν μικρο οσο και το πληκτρολογιο αλλα εινα βαρυ Εγω παρηγγειλα 24-03 shipped εγινε στις 25-03 και παρελαβα 17-04! Ενω στο σαιτ εγραφε 2-7 εργασιμες οποτε υπολογησε στο περιπου ποτε θα σου ερθει Στα ΕΛΤΑ πήγαινες μόνο με το ονομ/νυμο σου; Να υποθέσω καλή τη πίστει ενήργησε ο ταχυδρόμος.
patsakos. D Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, Hiddenite είπε Στα ΕΛΤΑ πήγαινες μόνο με το ονομ/νυμο σου; Να υποθέσω καλή τη πίστει ενήργησε ο ταχυδρόμος. Ναι μονο το ονομα μου ελεγα ειμαστε σε μικρη πολη. Δεν εχω παραπονο απο το ταχυδρομιο γενικα της περιοχης οσες φορες χρειαστηκα κατι η δουλεια μου εγινε
Hiddenite Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Ναι μονο το ονομα μου ελεγα ειμαστε σε μικρη πολη. Δεν εχω παραπονο απο το ταχυδρομιο γενικα της περιοχης οσες φορες χρειαστηκα κατι η δουλεια μου εγινε Καλά τα λες εκεί στην μικρή πόλη που μένεις. Εδώ στην πρωτεύουσα γίνεται.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
sakis112 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Έχω αγοράσει από Τσεχία δύο φορές, μου εδιναν tracking number. Αυτήν την φορά, γράφει ,, not tracking number, , eu standar shipping. Δεν ξέρω αν παραλάβω τελικά.
verylife78 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 εχει αντιμετωπισει κανείς να το γινονται canceled οι παραγγελιες και να σου επιστρεφουν τα λεφτα σου πισω? και αναλυω εχω αγορασει το τελευταιο 3μηνο αλλες δυο φορες, σημερα ηρθε και η δευτερη παραγγελια...απο τις 19-11 ομως προσπαθω να παρω ενα tvbox και συνεχως που κανουν ακυρωση την παραγγελια και επιστροφη Δοκιμασα με αλλη καρτα, με paypal, με αλλη καρτα και ξανα με paypal με αλλη καρτα πληρωμη και παλι τιποτα Εχω επικοινωνησει μαζι τους και το κοιτανε θα μου απαντησουν σε 24 ωρες... περασαν 4 μερες, τιποτα, ξανα σημερα επικοινωνια...ναι λυπουμαστε αλλα θα το βαλω σε top priority να σου απαντησουν!!! Εχει συμβει σε κανεναν αυτο?
george_gourzoulidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 καλησπερα, εχω και εγω ενα δεμα στην china post εσεις που ειστε και πιο εμπειροι γνωριζετε αμα θα περασει τελωνειο; φυσιολογικα με direct mail δεν θα επρεπε να κανει τριγωνικη; επισης ρε παιδια για tracking ποιο site προτεινεται;
funkopop Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά Να ρωτήσω , από αποθήκη CZ ποιά μέθοδος αποστολής είναι η safe χωρίς τελωνείο; 1)EU Priority Mail ή 2)EU Priority Line ; Ευχαριστώ 😇
efib Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Η τσεχικη ειναι αυτη; Αν ναι, τοτε δεν εχει τελωνειο.
funkopop Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, efib είπε Η τσεχικη ειναι αυτη; Αν ναι, τοτε δεν εχει τελωνειο. Ναι η Τσέχικη Είναι κάποια πιο γρήγορη απ’τις 2 αποστολές ή δεν έχει διαφορά; 🤔(Δεν έχω αγοράσει ξανά)
funkopop Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, efib είπε Δεν το γνωριζω αυτο 😕 Κανε ενα google search Οκ, ευχαριστώ πολύ 😇
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα