Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα να κανω υπερηχογραφημα στη Βιοιατρικη και μου ειπαν πως κατι παιζει με το βιβλιαριο μου και η εξεταση μπορουσε να γινει μονο ιδιωτικα γι αυτο και το παραπεμπτικο ελεγε πως γινεται μονο σε κρατικους φορεις. Μεχρι τελη του 2019 λειτουργουσε κανονικα το βιβλιαριο γιατι εκανα επεμβαση.  

Νοεμβρη του 2019 μεχρι μεσα Δεκεμβρη ηταν να κανω ανανεωση της καρτας ανεργιας την οποια δεν εκανα ενα γιατι το ξεχασα (δεν ειχα καν κινητο αρα και δεν ειχα υπενθυμιση που εβαζα καθε φορα) και τραβηξα θεμα υγειας  και δε μπορουσα να κουνηθω για πολλες μερες, μετα επεσαν γιορτες οποτε μεσα Γεναρη πηγα κι εκανα ενσταση εστειλα και χαρτια απο νοσοκομειο αλλα πηρα να ρωτησω αν εχει εγκριθει η ενσταση μεχρι και δυο μηνες μετα και μου παν οτι δεν το εχουν δει ακομα. Τωρα με τον κορονοιο ειναι κλειστα. Τωρα φαινεται πως ειμαι ανεργη απο τον Γεναρη του 2020. Το καλοκαιρι γινομαι και 29. 

Εχω δυο ερωτησεις: 

1. Το βιβλιαριο υγειας ειναι σε ισχυ μεχρι τα γενεθλια σου (ωσπου να γινεις 29) ή μεχρι να μπει η χρονια που γινεσαι 29? Στην προκειμενη περιπτωση το 2020. 

2. Επειδη μεχρι τωρα πηγαινα σε διαγνωστικα κεντρα οπως την βιοιατρικη και ιπποκρατη δεν εχω ιδεα πως κλεινεις ραντεβου για εξεταση (με παραπεμπτικο) σε κρατικους φορεις. Παιρνω σε κοντινο κρατικο νοσοκομειο και κλεινω ραντεβου? Παιρνω στον εοππυ? Ποια ειναι η διαδικασια? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NiaUu είπε

2. Επειδη μεχρι τωρα πηγαινα σε διαγνωστικα κεντρα οπως την βιοιατρικη και ιπποκρατη δεν εχω ιδεα πως κλεινεις ραντεβου για εξεταση (με παραπεμπτικο) σε κρατικους φορεις. Παιρνω σε κοντινο κρατικο νοσοκομειο και κλεινω ραντεβου?

Αυτό κάνεις. Αν σε δεχτούν καθότι έχουν κόψει όλα τα μη επείγοντα....

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...