Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είχα στείλει σε έναν καθηγητή ένα συνημμένο Word και είχα γράψει ενα μικρό κείμενο και είχα βάλει και τίτλο. Εν τέλει, έπειτα από επικοινωνία με τον καθηγητή, δε το είχε λάβει παρόλο που εμένα μου έλεγε ότι στάλθηκε. Υποθέτω ότι πήγε στα σπαμ του. Εγώ από τη μεριά μου μπορώ να κάνω κάτι άλλο; ενδέχεται να επηρεάζει ότι το συνημμένο Word είχε τίτλο με κεφαλαία; 😛

Επεξ/σία από PanagiotisPC
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε

Καλησπέρα. Είχα στείλει σε έναν καθηγητή ένα συνημμένο Word και είχα γράψει ενα μικρό κείμενο και είχα βάλει και τίτλο. Εν τέλει, έπειτα από επικοινωνία με τον καθηγητή, δε το είχε λάβει παρόλο που εμένα μου έλεγε ότι στάλθηκε. Υποθέτω ότι πήγε στα σπαμ του. Εγώ από τη μεριά μου μπορώ να κάνω κάτι άλλο; ενδέχεται να επηρεάζει ότι το συνημμένο Word είχε τίτλο με κεφαλαία; 😛

Αν το email το έστειλες από "γνωστούς" email providers (microsoft/gmail/yahoo) και έχεις βάλει και το σωστό email του αποστολέα, λίγο απίθανο να μην πήγε, όσο για να πήγε στα spam του αποστολέα, μήπως περιείχε macros το word ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, htaccess είπε

Αν το email το έστειλες από "γνωστούς" email providers (microsoft/gmail/yahoo) και έχεις βάλει και το σωστό email του αποστολέα, λίγο απίθανο να μην πήγε, όσο για να πήγε στα spam του αποστολέα, μήπως περιείχε macros το word ?

Απο το yahoo mail μου το έστειλα. Τι εννοείς macros?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε

Απο το yahoo mail μου το έστειλα. Τι εννοείς macros?

Μακροεντολή, visual basic, έκανα δοκιμή πριν 1 λεπτό από yahoo.gr στέλνονται κανονικά, οπότε πρόβλημα ο server της yahoo, δεν φαίνεται να έχει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, htaccess είπε

Μακροεντολή, visual basic, έκανα δοκιμή πριν 1 λεπτό από yahoo.gr στέλνονται κανονικά, οπότε πρόβλημα ο server της yahoo, δεν φαίνεται να έχει.

Δε ξέρω τι παίζει. Έστειλα το ίδιο ακριβώς μειλ σε 1-2 άτομα και μια χαρά τους ήρθε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε

Δε ξέρω τι παίζει. Έστειλα το ίδιο ακριβώς μειλ σε 1-2 άτομα και μια χαρά τους ήρθε

Τότε μήπως έχει περάσει άθελά του το email σου στα spam και δεν το είδε, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, htaccess είπε

Τότε μήπως έχει περάσει άθελά του το email σου στα spam και δεν το είδε, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.

Αν το στείλω από διαφορετικό μειλ λες να δουλέψει; πχ. gmail

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PanagiotisPC είπε

Αν το στείλω από διαφορετικό μειλ λες να δουλέψει; πχ. gmail

Ναι θα λειτουργήσει, αν δεν "σταλεί" και τώρα, τι να πω..... μάλλον εσκεμμένα δεν το βλέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...