tdm900m1976 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους μόλις χθες έγινα κάτοχος του συγκεκριμένου Monitor μετά απο τόσα καλά λόγια που είχα ακούσει. Επειδή με έχει πάρει απο κάτω θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας.Είμαι εδω και 9 μήνες άνεργος οπότε αυτή η αγορά δεν έγινε χωρίς κόπο. Πολύ όμορφο Monitor αλλα σε σχέση με ένα 24 monitor philips που είχα καμία σχέση όσον αφορά την καθαρότητα. Η AOC έχει ένα pixeliasma που νομίζω οτι έχω μυοπία.Ανοίγω ένα κείμενο να διαβάσω και βλέπω Pixelakia.Στα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας τα βλέπω λες και έχω ανάλυση 1024. Δοκίμασα τα πάντα είναι όλα ρυθυμισμένα και ελεγμένα. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι;
leros2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 ιντσες με 1920x1080 ανάλυση πήρες, είναι απολύτως φυσικό να έχει pixeliasma. Τέτοια μονιτορ τα αγοράζεις αποκλειστικά για gaming όπου εκεί το φαινόμενο δεν είναι τόσο ορατό... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από leros2004
tdm900m1976 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση αρα έτσι που μου γραφεις διαλεξα λαθος μονιτορ για διάβασμα που ηθελα. Το βάζω μια αγγελία και βλέπουμε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, tdm900m1976 είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση αρα έτσι που μου γραφεις διαλεξα λαθος μονιτορ για διάβασμα που ηθελα. Το βάζω μια αγγελία και βλέπουμε. Γιατι δεν το πας πισω οτι δεν σου εκανε αφου εχεις αυτο το δικαιωμα απο το να το πουλησεις σνα μεταχειρισμενο; γιατι σαν μεταχερισμενο και σε αυτη την τιμη θα στο παρουν.
tdm900m1976 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Εχω στειλε μηνυμα στην εταιρεια που το πηρα πιστευω απο δευτερα να μου απαντησουν. Αν τωρα καποιος το ζητηση απ την αγγελια θα το δωσω για να γλιτωσω ολη την αλλη ταλαιπωρια.
tasvar Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Drivers έχεις βάλει για την οθόνη; Εχεις κάνει τις σωστές ρυθμίσεις ; Clear type? Το clear vision από το monitor είναι on ή off? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από tasvar
tdm900m1976 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Το περίεργο ειναι οτι το δοκίμασα σε υπολογιστή φίλου μου και παίζει άψογα. Drivers έβαλα,clear type ειναι οκ,το clear vision απο οτι ειδα δεν εχει τετοια επιλογη στην οθονη. Πιθανότητα να φταιει ο δικός μου υπολογιστης αφου την εβαλα σε άλλο και παιζει άψογα.
tasvar Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ψάξτο το θέμα καλύτερα. (Ρυθμίσεις, calibration, drivers, ή δεν ξέρω τι άλλο)... Δε νομίζω να έχει θέμα το monitor, έχω δεί τρία 27άρια τριών διαφορετικών κατασκευαστών όταν κοιτούσα και εγώ για οθόνη και κανένα δεν είχε κάποιο θέμα.
tdm900m1976 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το χρονο που αφιερωσες.
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Και εγώ με 27ρι 1080p είμαι και δες είναι τοοοσο εμφανές το πιξελιασμα εκτός αν έχεις την οθόνη κολλημένη στο πρόσωπο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα