exan36 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα περιεργο μου φαινετε. Εχω βαλει παστα εχω κουμπωσει ψυκτρα ολα καλα παιζω παιχνιδι εχω γυρω στους 50-55 βαθμους. Μετα απο λιγες μερες 4-5 περιπου παιζω και οι θερμοκρασιες ειναι 75-80. Ξανααλαζωωπαστα τσεκαρω ψυκτρα ολα καλα παλι χσμηλες θερμοκρασιες μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια ανεβαζει 75 80 βαθμους. Σε idle δεν ειχα προβλημα ειμαι στους 35. Το airflow ειναι ενταξει καθως στο ιδιο κουτι ειχα παλιοτερα εναν 3570k και δεν ειχα προβλημα. Παστα εχω βαλει την arctic πως το εξηγητε αυτο?
Loinen Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Mηπως χανεται καποια ρυθμιση στο BIOS τις μητρικης; και αντι να διαβαζει θερμοκρασιες για να ρυθμισει τον ανεμηστηρα διαβαζει οτι ναναι; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Loinen
exan36 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Και με στοκ μου το εκανε και με μια αλλη που ειχα μητικη ειναι η fatality b450 τωρα για ρυθμισεις δεν ξερω δεν εχω πειραξει τιποτα
exan36 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Hwinfo64 αλλα μολις τωρα παρατηρησα κατι το οποιο δεν ξερω μολις εβαλα τις μνημες εως 2666 επεσαν οι θερμοκρασιες οταν βαζω xmp και τις ανεβαζω ανεβαινουν. Κατα τυχη το ειδα αφου εχω σαλταρει. Καλα οταν ειναι auto 2133 ειναι ψυγειο. Οι μνημες ειναι gskill 3200 τι να πω δεν ξερω 23 λεπτά πριν, leros2004 είπε Με ποιο πρόγραμμα κοιτάς τις θερμοκρασίες ? Hwinfo64 αλλα μολις τωρα παρατηρησα κατι το οποιο δεν ξερω μολις εβαλα τις μνημες εως 2666 επεσαν οι θερμοκρασιες οταν βαζω xmp και τις ανεβαζω ανεβαινουν. Κατα τυχη το ειδα αφου εχω σαλταρει. Καλα οταν ειναι auto 2133 ειναι ψυγειο. Οι μνημες ειναι gskill 3200 τι να πω δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα