pavloa Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Γεια σας. Στο συνεργείο του μπαμπά μου έχουμε ενα mail. Κάθε μέρα έρχεται ενα mail απο μία εταιρεία με έναν κωδικό. Σήμερα όσα email και να στείλανε πήγανε στα spam, πως μπορώ να τα κάνω ώστε να μην πηγαίνουν εκεί?
kormos Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, pavloa είπε Γεια σας. Στο συνεργείο του μπαμπά μου έχουμε ενα mail. Κάθε μέρα έρχεται ενα mail απο μία εταιρεία με έναν κωδικό. Σήμερα όσα email και να στείλανε πήγανε στα spam, πως μπορώ να τα κάνω ώστε να μην πηγαίνουν εκεί? Επικοινώσε με τον Hosting Provider να σε ενημερώσει αν δεν μπορείς να κάνεις τις ενέργειες εσύ... Λογικά "είσαστε spammers" , είτε από δικές σας ενέργειες είτε από λίστα που μπορεί να σε έχουν βάλει...
pavloa Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kormos είπε Επικοινώσε με τον Hosting Provider να σε ενημερώσει αν δεν μπορείς να κάνεις τις ενέργειες εσύ... Λογικά "είσαστε spammers" , είτε από δικές σας ενέργειες είτε από λίστα που μπορεί να σε έχουν βάλει... Θα επικοινωνήσω μαζί του να δω τι γίνετε.. αλλά γιατί στα ξαφνικά να έχει αυτό? Εγώ στον λογαριασμό μου μπορώ να κάνω κάτι? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από pavloa
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δοκίμασε να ελέγξεις το email σου εδώ: https://haveibeenpwned.com/ , για να δείς εάν έχει συμπεριληφθεί σε κάποια διαρροή. Επίσης θα βοηθούσε αρκετά αν έδειχνες ένα από τα ύποπτα email που λαμβάνεις.
pavloa Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, zernex201 είπε Δοκίμασε να ελέγξεις το email σου εδώ: https://haveibeenpwned.com/ , για να δείς εάν έχει συμπεριληφθεί σε κάποια διαρροή. Επίσης θα βοηθούσε αρκετά αν έδειχνες ένα από τα ύποπτα email που λαμβάνεις. Τελικά έγινε μόνο του.. Σήμερα ήρθε κανονικά το mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα