Johnmpo Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Έχω εδώ και χρόνια σύνδεση vodafone 24mbps (υποτίθεται). Ποτέ όμως δεν κατάφερα να πιασω πάνω από 10. Αναρωτιέμαι αν είναι εφικτό να ενεργοποιήσω δεύτερη τηλεφωνική γραμμή για να έχω δεύτερο internet,μια και το μοιράζομαι τώρα με τον αδερφό μου.Έτσι θα έχει ο καθένας τη δική του σύνδεση στο ίδιο σπίτι.Είναι αυτό δυνατόν;Αλλα χωρις να εχω τηλεφωνο μονο ιντερνετ.
dexterios Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Johnmpo είπε Έχω εδώ και χρόνια σύνδεση vodafone 24mbps (υποτίθεται). Ποτέ όμως δεν κατάφερα να πιασω πάνω από 10. Αναρωτιέμαι αν είναι εφικτό να ενεργοποιήσω δεύτερη τηλεφωνική γραμμή για να έχω δεύτερο internet,μια και το μοιράζομαι τώρα με τον αδερφό μου.Έτσι θα έχει ο καθένας τη δική του σύνδεση στο ίδιο σπίτι.Είναι αυτό δυνατόν;Αλλα χωρις να εχω τηλεφωνο μονο ιντερνετ. Εδώ απαντάει αναλυτικά στην ερώτηση σου https://m.deasy.gr/how-to/c14972/Internet-xwris-sta8ero-thlefwno-oles-oi.html
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 και να πληρώνετε 2πλούς λογαριασμούς ? Γιατί δεν ρωτάτε στην vodafone τι φταίει ?
Salvation81 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, zernex201 είπε και να πληρώνετε 2πλούς λογαριασμούς ? Γιατί δεν ρωτάτε στην vodafone τι φταίει ? Τιποτα δεν φταιει, οι γραμμες αυτες ειναι ΕΩΣ 24 οποτε και το 10 νορμαλ ειναι (πανω απο 17 δεν ξερω ατομο που να ειχε ποτε ADSL 24αρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα