JohnnypR Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει Πώς μπορώ να αλλάξω την προτιμόμενο συνάλλαγμα? Τα βγάζει σε δολάρια και με χρεώνει και το paypal μετά για το ευρώ/δολάριο. Είμαι μέσα με το .com
LaMereda Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δεν μπορείς να αλλάξεις συνάλλαγμα στο ebay. Βλέπεις πάντα την τιμή και συνάλλαγμα που έχει ορίσει ο κάθε πωλητής..
teo_k Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Στις 7/4/2020 στις 6:05 ΜΜ, JohnnypR είπε Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει Πώς μπορώ να αλλάξω την προτιμόμενο συνάλλαγμα? Τα βγάζει σε δολάρια και με χρεώνει και το paypal μετά για το ευρώ/δολάριο. Είμαι μέσα με το .com Πας εκει που λεει Pay with ->Show payment options και σου λεει το exchange rate, πατας εκει πανω και σε παει στην Paypal, εκει διαλεγεις να πληρωσεις σε δολαρια και να κανει την μετατροπη ο εκδοτης της καρτας σου εγω ετσι κανω καθε φορα και μου κανει μετατροπη η Revolut
JohnnypR Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι πωλητής όμως. Η λύση ήταν να μπω μέσω του ebay.ie που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Τώρα τα βγάζει κανονικά όλα σε ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα