Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε : Για αναβάθμιση υπάρχοντως υπολογιστή γυρω στα 200 ευρώ αν αξίζει να γίνει, αλλιώς βλέπουμε.

Χρήση υπολογιστή : Home user - φωτογραφία και επεξεργασία.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop - Lightroom

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι Αν όχι ποια οθόνη έχουμε LG IPS 22EA63V και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πειραιας

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από διαφορετικά καταστήματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορεί να στηθεί και από μένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, υπάρχει αγορασμένο W10

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

Αυτή την στιγμή έχω:

- CPU Intel Core 2Duo E8500 3.16 GHz

- Motherboard MSI G41M-P33 Combo MS-7592

- Memory DDR2 2X2GB Mushkin

- Graphics επειδή μου χάλασε μάλλον (αν και δείχνει ότι δουλεύει) μια ASUS που είχα, τώρα χρησιμοποιώ την onboard

- HDD Samsung Evo850 250GB SSD + 2 X Seagate 1.5T

- Windows 10 - 64bit

Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ κυρίως για καθημερινή χρήση, internet, μουσική, video streaming και καποιες φορές για επεξεργασία φωτογραφίας Lightroom ή διάφορα ερασιτεχνικά project στο Photoshop και τελευταία έβγαλε ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη ram για να κάνει κάποια πράγματα στο photoshop και μάλιστα έχασα κάποια που έφτιαξα καθώς δεν μπορούσε να κάνει ούτε save. Επιπλέον όταν έπαιζε η κάρτα γραφικών μου (ASUS) δεν μπορούσε να παίξει η κόρη μου το Tomb Raider - Rise of the Tomb Raider και έβγαζε ότι δεν υποστηρίζει η κάρτα μου 3d. Και μάλλον το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει και τις τρομερές απαιτήσεις. Τέλος πάντων.

Αν έχετε κάτι υπόψη σας ώστε να μπορώ να δουλεύω Photoshop και Lightroom και αν υπάρχει κάποια δυνατότητα να παίξει και η μικρή την Lara που θέλει θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ πολύ.

•  
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, nikoselio είπε

-  Graphics επειδή μου χάλασε μάλλον (αν και δείχνει ότι δουλεύει) μια ASUS που είχα, τώρα χρησιμοποιώ την onboard

•  

Έχεις e8500 και χρησιμοποιείς την onboard Κάρτα γραφικών που δεν έχει. Μάλιστα

Είπαμε να τρολάρετε με αγνές και αγαθές αποριούλες , αλλά τουλάχιστον προσέχετε τι γράφεται , καρφώνεστε με το καλημέρα... 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Έχεις e8500 και χρησιμοποιείς την onboard Κάρτα γραφικών που δεν έχει. Μάλιστα

Είπαμε να τρολάρετε με αγνές και αγαθές αποριούλες , αλλά τουλάχιστον προσέχετε τι γράφεται , καρφώνεστε με το καλημέρα... 

Τώρα σοβαρολογείς ετσι? Λες λοιπον ότι εκατσα και εγραψα ένα ωραιο παραμυθι για να τρολαρω εσενα και οποιον άλλο εδώ μεσα. Και ο λογος ποιος να είναι ? Και γιατί να πω ότι δεν δουλευει η καρτα γραφικων μου ? Τι έχω να κερδίσω?

Ανοιξα και το pc για να το δεις, εκανα και screenshot τα basic info και τα στελνω να τα δεις. Βαζω και την ASUS που δεν δουλευει όπως ειπα.

IMG_20200407_212711.jpg

IMG_20200407_212855.jpg

IMG_20200407_212947.jpg

IMG_20200407_213014.jpg

IMG_20200407_213022.jpg

Δημοσ.

Φίλε θες αντικατάσταση τριπλέτας 

Cpu ram mobo 

Θα σου πρότεινα να πας σε ryzen 3 μεταχειρισμένα mobo και ραμ 8GB επίσης

Αλλιώς αν θες καινούργια θα πάει περίπου 300

Δεν αξίζει αναβάθμιση το σύστημα σου είναι πολύ παλιό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikoselio είπε

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε : Για αναβάθμιση υπάρχοντως υπολογιστή γυρω στα 200 ευρώ αν αξίζει να γίνει, αλλιώς βλέπουμε.

Χρήση υπολογιστή : Home user - φωτογραφία και επεξεργασία.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop - Lightroom

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι Αν όχι ποια οθόνη έχουμε LG IPS 22EA63V και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πειραιας

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από διαφορετικά καταστήματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορεί να στηθεί και από μένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, υπάρχει αγορασμένο W10

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

Αυτή την στιγμή έχω:

- Motherboard MSI G41M-P33 Combo MS-7592

- Memory DDR2 2X2GB Mushkin

- Graphics επειδή μου χάλασε μάλλον (αν και δείχνει ότι δουλεύει) μια ASUS που είχα, τώρα χρησιμοποιώ την onboard

- HDD Samsung Evo850 250GB SSD + 2 X Seagate 1.5T

- Windows 10 - 64bit

Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ κυρίως για καθημερινή χρήση, internet, μουσική, video streaming και καποιες φορές για επεξεργασία φωτογραφίας Lightroom ή διάφορα ερασιτεχνικά project στο Photoshop και τελευταία έβγαλε ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη ram για να κάνει κάποια πράγματα στο photoshop και μάλιστα έχασα κάποια που έφτιαξα καθώς δεν μπορούσε να κάνει ούτε save. Επιπλέον όταν έπαιζε η κάρτα γραφικών μου (ASUS) δεν μπορούσε να παίξει η κόρη μου το Tomb Raider - Rise of the Tomb Raider και έβγαζε ότι δεν υποστηρίζει η κάρτα μου 3d. Και μάλλον το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει και τις τρομερές απαιτήσεις. Τέλος πάντων.

Αν έχετε κάτι υπόψη σας ώστε να μπορώ να δουλεύω Photoshop και Lightroom και αν υπάρχει κάποια δυνατότητα να παίξει και η μικρή την Lara που θέλει θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ πολύ.

•  

έχεις δίκιο, η κάρτα τότε ήταν ενσωματωμένη στη μητρική... (Intel® GMA X4500)

Sorry λάθος μου.

Έχουμε πήξει  στους τρολ και ΄καμιά φορά παίρνει η μπαλα και τους νορμαλ... 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι τροφοδοτικό έχεις ? 

Με 200€ θα πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις και δεν σε βοηθά και το timing,  cpu που κόστιζε 45€ έχει πάει 89€ 

Μια ελάχιστη σύνθεση που μπορείς να πάρεις:

MSI B450M-A Pro Max 62,50€
https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43920785

AMD CPU Ryzen 5 2600 118€
https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43937002

G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz 38€
https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43850410

Σύνολο: 220€
Το πρόβλημα είναι ότι θέλεις και κάρτα γραφικών γιατί δεν υπάρχει ενσωματωμένη....

Το παιχνίδι δεν το λες και ελαφρύ:

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ:

ΛΣ: Windows 7 64bit

Επεξεργαστής: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent

Μνήμη: 6 GB RAM

Γραφικά: NVIDIA GTX 650 2GB or AMD HD7770 2GB

DirectX: Έκδοση 11

Αποθήκευση: 25 GB διαθέσιμος χώρος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:

ΛΣ: Windows 10 64 bit

Επεξεργαστής: Intel Core i7-3770K

Μνήμη: 8 GB RAM

Γραφικά: NVIDIA GTX 980Ti 2560x1440 or NVIDIA GTX 970 1920x1080

DirectX: Έκδοση 11

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Είχα πριν μερικά χρόνια αυτή την μητρική μαζί με έναν Xeon X5460. Υπόψη παίρνει και 2x4GB DDR3 αλλά είναι πολύ επιλεκτική στις μνήμες. Έπαιρνε σίγουρα τις Crucial Ballistix Sport DDR3 2x4GB 1600MHz (downclocked @ 1066MHz). Τώρα βέβαια μάλλον δεν αξίζει καν να κάνεις αυτή την αναβάθμιση και καλό θα ήταν να το αποχωριστείς το σύστημα αφού και τροφοδοτικό θα θέλει αλλαγή (και το κουτί δεν είναι ό,τι καλύτερο για νέο σύστημα).

Οπότε από το παρών κρατάς μόνο τον ssd και τους σκληρούς για αποθήκευση (και η ψύκτρα αξίζει - πούλα την ξεχωριστά).  Ζήτημα να πιάσει 50€ βέβαια το pc αν φύγει σε αγγελία, αλλά ας υποθέσουμε ότι το budget πάει στα 250€.

Αναγκαστικά κρατάς το ίδιο κουτί προς το παρών και παίρνεις τα εξής:

https://www.skroutz.gr/s/14158568/Be-Quiet-System-Power-9-400W.html 

https://www.skroutz.gr/s/19344792/AMD-Ryzen-3-3200G-Box.html?from=autocomplete&o=3200g

https://www.skroutz.gr/s/20121996/MSI-B450M-Pro-VDH-Max.html (zen2 bios, 4 dimms)

https://www.skroutz.gr/s/7768063/Patriot-Viper-4-Series-8GB-DDR4-3000MHz-PV48G300C6K.html 

Πιστεύω πως γι αυτό που θες, το παραπάνω θα είναι μια χαρά.

Όσο για το παιχνίδι της κόρης σου, βάζεις την ανάλυση στα 720p medium και θα το τρέχει χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Τι τροφοδοτικό έχεις ? 

Με 200€ θα πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις και δεν σε βοηθά και το timing,  cpu που κόστιζε 45€ έχει πάει 89€ 

Έχω ένα Windmill pro 500.

Αυτό με το timing δεν ξέρω πότε θα πρέπει να κοιτάξω τις τιμές και άμα είναι να περιμένω για κάτι καλύτερο ας είναι. Εσύ μιλάς τώρα για διπλάσιες τιμές σε cpu. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει αυτή η εποχή που λογικό είναι να πέσουν οι τιμές καθώς λογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν δεν θα υπάρχει ζήτηση.

Από κει και πέρα σε αυτά που προτείνεις θα μπορούσα να βάλω άλλα 100 ευρώ και να πάω στα 300 και να προχωρήσω σε μια αγορά κάρτας γραφικών.

25 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Είχα πριν μερικά χρόνια αυτή την μητρική μαζί με έναν Xeon X5460. Υπόψη παίρνει και 2x4GB DDR3 αλλά είναι πολύ επιλεκτική στις μνήμες. Έπαιρνε σίγουρα τις Crucial Ballistix Sport DDR3 2x4GB 1600MHz (downclocked @ 1066MHz). Τώρα βέβαια μάλλον δεν αξίζει καν να κάνεις αυτή την αναβάθμιση και καλό θα ήταν να το αποχωριστείς το σύστημα αφού και τροφοδοτικό θα θέλει αλλαγή (και το κουτί δεν είναι ό,τι καλύτερο για νέο σύστημα).

Οπότε από το παρών κρατάς μόνο τον ssd και τους σκληρούς για αποθήκευση (και η ψύκτρα αξίζει - πούλα την ξεχωριστά).  Ζήτημα να πιάσει 50€ βέβαια το pc αν φύγει σε αγγελία, αλλά ας υποθέσουμε ότι το budget πάει στα 250€.

Ναι το ξέρω ότι έχει και 2 slots για DDR3 και έψαξα αρκετά στις αγγελίες να δω μήπως με συμφέρει να έκανα μια τέτοια αναβάθμιση άλλα δεν νομίζω, όπως λες κι εσύ να αξίζει κάτι τέτοιο και αυτός ήταν ο λόγος που είπα να προχωρήσω σε μία γενική αναβάθμιση.

Τροφοδοτικό έχω το windmill pro 500. Νομίζω καλό είναι να το κρατήσω και να μην πάρω άλλο ή όχι? Κρατάω ssd και σκληρούς οκ. Άρα μάλλον πάμε για όλα τα υπόλοιπα... Θα πάρω και καινούργιο κουτί αν έχεις κανένα υπ'οψη σου οικονομικό. Κάρτα γραφικών? Έχει onboard το motherboard?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, nikoselio είπε

Αυτό με το timing δεν ξέρω πότε θα πρέπει να κοιτάξω τις τιμές και άμα είναι να περιμένω για κάτι καλύτερο ας είναι. Εσύ μιλάς τώρα για διπλάσιες τιμές σε cpu. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει αυτή η εποχή που λογικό είναι να πέσουν οι τιμές καθώς λογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν δεν θα υπάρχει ζήτηση.

Από κει και πέρα σε αυτά που προτείνεις θα μπορούσα να βάλω άλλα 100 ευρώ και να πάω στα 300 και να προχωρήσω σε μια αγορά κάρτας γραφικών.

Γράψε το μέγιστο budget που διαθέτεις από τη στιγμή που θα χαιρετήσεις το παλιό. Αν είναι καθυστέρησε το και μάζεψε παραπάνω για να μείνει καιρό το σύστημα. Αν η κόρη σου αρχίζει και ζητάει games από δω και περα η κάρτα του κατοσταρικου δε θα καλύψει και πάει λέγοντας. Αν δε γίνεται και το χρειάζεσαι άμεσα γράψε ενα ποσο.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, radiohead είπε

Γράψε το μέγιστο budget που διαθέτεις από τη στιγμή που θα χαιρετήσεις το παλιό. Αν είναι καθυστέρησε το και μάζεψε παραπάνω για να μείνει καιρό το σύστημα. Αν η κόρη σου αρχίζει και ζητάει games από δω και περα η κάρτα του κατοσταρικου δε θα καλύψει και πάει λέγοντας. Αν δε γίνεται και το χρειάζεσαι άμεσα γράψε ενα ποσο.

Ναι δεν έχεις και άδικο σε αυτά που λες, αλλά με προβλημάτισε ο leros2004 που μίλησε για λάθος timing και ότι έχουν ανέβει οι τιμές. Κοίτα , δεν νομίζω να μου αλλάξει τα φώτα η κόρη μου με τα παιχνίδια καθώς θα δώσει και πανελλήνιες του χρόνου και δεν έχουμε καιρό τώρα για παιχνίδια. Αν με αυτά που λέμε μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι με αυτά τα requirements καλώς, αν δεν μπορεί τότε δεν  πειράζει.

Το pc δεν το χρειάζομαι άμεσα, με την έννοια ότι είναι η δουλεία μου ή ότι δεν δουλεύει αυτό που έχω τώρα, απλά θα πρέπει να κάνω την αναβάθμιση κάποια στιγμή γιατί Photoshop δεν βλέπω να μπορώ να χρησιμοποιήσω. Το Lightroom το τρέχει οκ και τα πληρώνω κιόλας με τον μήνα και δεν τα χρησιμοποιώ όπως θέλω.

Λοιπόν να υπολογίζεις βαριά περί τα 400 ευρώ και αν είναι να περιμένω σε κάποια δεδομένη στιγμή να πέσουν οι τιμές ή να περιμένω κάτι καλύτερο οκ να το κάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 400€ παίρνεις 16gb https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43872924

και αυτή τη κάρτα: https://www.skroutz.gr/s/11842734/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-RX-580P8DFD6.html να παίζει και η κόρη.

Είναι όλα απο 1 κατάστημα (HellasPhone) να μην έχεις και πολλά μεταφορικά 

Δεν είπα λάθος το timing, απλά μπορούσες να βολευτείς με φθηνό cpu (και κατώτερο)  αλλά με 400€ είσαι οκ γιατί χωράνε όλα.

PS στη φωτό βλέπω μια scythe ψύκτρα, ποιο μοντέλο είναι ? μήπως υπάρχει αντάπτορας για am4

Αν είναι η Mugen 2  που μοιάζει, είναι πολύ καλή ψύκτρα  

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikoselio είπε

Ναι δεν έχεις και άδικο σε αυτά που λες, αλλά με προβλημάτισε ο leros2004 που μίλησε για λάθος timing και ότι έχουν ανέβει οι τιμές. Κοίτα , δεν νομίζω να μου αλλάξει τα φώτα η κόρη μου με τα παιχνίδια καθώς θα δώσει και πανελλήνιες του χρόνου και δεν έχουμε καιρό τώρα για παιχνίδια. Αν με αυτά που λέμε μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι με αυτά τα requirements καλώς, αν δεν μπορεί τότε δεν  πειράζει.

Το pc δεν το χρειάζομαι άμεσα, με την έννοια ότι είναι η δουλεία μου ή ότι δεν δουλεύει αυτό που έχω τώρα, απλά θα πρέπει να κάνω την αναβάθμιση κάποια στιγμή γιατί Photoshop δεν βλέπω να μπορώ να χρησιμοποιήσω. Το Lightroom το τρέχει οκ και τα πληρώνω κιόλας με τον μήνα και δεν τα χρησιμοποιώ όπως θέλω.

Λοιπόν να υπολογίζεις βαριά περί τα 400 ευρώ και αν είναι να περιμένω σε κάποια δεδομένη στιγμή να πέσουν οι τιμές ή να περιμένω κάτι καλύτερο οκ να το κάνω.

Τότε μάζεψε και πήγαινε σε κλασικά εικονογραφημένα. 

IMG_20200408_101325.jpg.001040710acff6c571c2e153ff28b448.jpg

Αν δε σε νοιάζει πράγματι το gaming της κόρης βρίσκεις μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών εδώ στις αγγελίες η μία οικονομικότερη πχ gt1030 και βάζεις στη θέση του 2600 αυτόν https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=73039

και θα είσαι Κύριος!

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Photoshop-CPU-Roundup-AMD-Ryzen-3rd-Gen-AMD-Threadripper-2-Intel-9th-Gen-Intel-X-series-1529/

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Lightroom-Classic-CPU-Roundup-AMD-Ryzen-3rd-Gen-AMD-Threadripper-2-Intel-9th-Gen-Intel-X-series-1592/

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikoselio είπε

Όσο καλό και να ήταν το 2007 που βγήκε δεν παύει να είναι 10ετίας+. Οπότε καλό θα ήταν να το αλλάξεις, για ασφάλεια.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Όσο καλό και να ήταν το 2007 που βγήκε δεν παύει να είναι 10ετίας+. Οπότε καλό θα ήταν να το αλλάξεις, για ασφάλεια.

Πάλι με 500w ή με 400w που μου πρότεινες?

11 ώρες πριν, leros2004 είπε

PS στη φωτό βλέπω μια scythe ψύκτρα, ποιο μοντέλο είναι ? μήπως υπάρχει αντάπτορας για am4

Αν είναι η Mugen 2  που μοιάζει, είναι πολύ καλή ψύκτρα  

Το γράφει επάνω για να δω ποια ψύκτρα είναι ή μπορω και με κάποιον άλλο τρόπο?

Μπορείτε να προτείνετε και ένα κουτί που να παίρνει όλα αυτά? Σαν και αυτό που έχω σε μέγεθος είναι μια χαρά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikoselio είπε

Πάλι με 500w ή με 400w που μου πρότεινες?

Βάλε 500W (στο αντίστοιχο be quiet με 6€ παραπάνω) αν θες να μην έχεις περιορισμό σε τι gpu να πας.

• Like 2
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=12232137,13589695,10980254,17840531

+ 1 για μπροστά https://www.skroutz.gr/s/4736584/Arctic-F12-PWM.html

Την ψυκτρα ποτέ την πηρες; Σίγουρα θα χρειαστείς mount κιτακι γιατί είναι άλλο σοκετ. Βγάλε δυο τρεις photo καλές γιατί δυστυχώς δεν το γράφει πάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...