Προς το περιεχόμενο

Steam Acc Hack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kaλησπερα σας. πριν 4 μερες μου χακαραν το στιμ ακαουντ.        εστειλα μνμ στην υποστηριξη με το ιμειλ το οποιο μου εστιλαν κ λεει οτι εχει αλλαχτει το ιμειλ με ιπ ρωσιας .  στην συνεχεια ου απαντησαν(εντος 2 ωρων) να στειλω για επιβεβαιωση καποια συναλλαγη  με σκρινσοτ απο αγορα που εχω κανει μεσω πειπαλ στο στιμ για επιβεβαιωση οτι ειναι δικο μου κατι το οποιο κ εκανα αμεσως  .    υπαρχει πιθανοτητα να το παρω πισω ή εχει χαθει κ να παω για νεο λογαριασμο ? εχει καποιος απο εσας παρομοια εμπειρια ? πόσο καιρο χρειαζετε να απαντησουν για πιθανη επιστροφη του λογαριασμου ? 

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό ή έχουνε αλλάξει τον κωδικό ?

Πότε έγινε αυτό ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό ή έχουνε αλλάξει τον κωδικό ?

Πότε έγινε αυτό ?

4 Απριλη εγινε . χωρις να μπω πουθενα υποπτα . στα καλα καθουμενα μου ηρθε ιμειλ οτι εχει γινει αλλαγη των στοιχειων μου . δεν μου δινει προσβαση . λεει οτι δεν αναγνωριζετε το ιμειλ κ ο κωδικος . 

Δημοσ.

κατάλαβα.. Ε τότε θα περιμένεις απο το Steam για να σου το επαναφέρουν. Λογικά θα στο κάνουν :) 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε

Θα το πάρεις 100% συνέβη σε γνωστό μου προχτές. Μάλλον από το ίδιο λινκ σας ψαρεψαν και τους δυο

ο φιλος σου το πηρε σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ? εγω ακομα απο τις 4 του μηνα που στειλα τα ιμειλ κ τα σκρινσοτ που αναφερω  , ακομα περιμενω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, buddharodos είπε

ο φιλος σου το πηρε σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ? εγω ακομα απο τις 4 του μηνα που στειλα τα ιμειλ κ τα σκρινσοτ που αναφερω  , ακομα περιμενω

Υπομονή.. παρατηρώ και εγώ τεράστια καθυστέρηση στο να μου απαντούν τα κέντρα υποστήριξης, από διάφορες εταιρείες της Ευρώπης. Λογικά λόγω πανδημίας.

Δημοσ.

Ο φίλος το πήρε την επόμενη μέρα. Βέβαια το account του είχε πουληθεί σε άλλον. 

Ο φίλος μπήκε από άλλο account και μιλούσε με αυτόν που το είχε αγοράσει. Άστα να πάνε το πήρε την επόμενη μέρα. Ξαναστείλε στο steam

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zernex201 είπε

Υπομονή.. παρατηρώ και εγώ τεράστια καθυστέρηση στο να μου απαντούν τα κέντρα υποστήριξης, από διάφορες εταιρείες της Ευρώπης. Λογικά λόγω πανδημίας.

στο 1ο ιμειλ που εστειλα οτι εχει χακαριστει ο λογαριασμο μου , μεσα σε 2ωρες πηρα απαντηση.στο 2ο για να σου πω την αληθεια , οταν τους απαντησα με τα σκρινσοτ-αποδηξεις, μου πεταξε ενα "συννεφακι" οτι ενδεχετε να καθυστερισει λογο του κορωνοιου ακομα περιμενω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, buddharodos είπε

στο 1ο ιμειλ που εστειλα οτι εχει χακαριστει ο λογαριασμο μου , μεσα σε 2ωρες πηρα απαντηση.στο 2ο για να σου πω την αληθεια , οταν τους απαντησα με τα σκρινσοτ-αποδηξεις, μου πεταξε ενα "συννεφακι" οτι ενδεχετε να καθυστερισει λογο του κορωνοιου ακομα περιμενω 

Σίγουρα έστειλες το screenshot στην αληθινή υποστήριξη του Steam και οχι στον Ρώσο ? ή σε κανένα fake email

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zernex201 είπε

Σίγουρα έστειλες το screenshot στην αληθινή υποστήριξη του Steam και οχι στον Ρώσο ? ή σε κανένα fake email

στο σωστο εστειλα επειδη εκανα φοργουορ απο το ιμειλ το οποιο μου ειχε ερθει με την ενημερωση οτι εχει πραγματοποιηθει αλλαγη του ιμειλ μου. 

8 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε

Ο φίλος το πήρε την επόμενη μέρα. Βέβαια το account του είχε πουληθεί σε άλλον. 

Ο φίλος μπήκε από άλλο account και μιλούσε με αυτόν που το είχε αγοράσει. Άστα να πάνε το πήρε την επόμενη μέρα. Ξαναστείλε στο steam

οποτε ο φιλος σου ειναι κ κατα καποιο τροπο τυχερος που ανοιξε την συζητηση ο αγοραστης . θα τους ξαναστειλω αυριο να δω τι γινετε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, buddharodos είπε

στο σωστο εστειλα επειδη εκανα φοργουορ απο το ιμειλ το οποιο μου ειχε ερθει με την ενημερωση οτι εχει πραγματοποιηθει αλλαγη του ιμειλ μου. 

Θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου λίγο. Πως είσαι σίγουρος ότι το email που σου ήρθε είναι όντως απο την Steam και δεν ειναι κανένα ψεύτικο που και καλά παραβιάστηκε ? Σαν κάτι email της apple που λέει οτι παραβιάστηκε ο λογαριασμός και εν τω μεταξύ δεν έχει κάν apple προϊόντα ο άλλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου λίγο. Πως είσαι σίγουρος ότι το email που σου ήρθε είναι όντως απο την Steam και δεν ειναι κανένα ψεύτικο που και καλά παραβιάστηκε ? Σαν κάτι email της apple που λέει οτι παραβιάστηκε ο λογαριασμός και εν τω μεταξύ δεν έχει κάν apple προϊόντα ο άλλος.

απο την εφαρμογη δεν στειλα γιατι δεν μου την ανοιγει κ δεν με αναγνωριζει  . μπηκα απο το χρομε στην σελιδα της υποστηρηξης κ στο φοργουορ κοιταξα κ την διαυθυνση αποστολεα . τωρα εαν εχει παιχτει κατ στραβο εκει  , καλα κανεις κ το αναφερεις να το γνωριζω κ αυτο . θα ξαναστειλω ενα μνμ κ παλι να δω τι γινετε , επειδη εαν το αφησω κ αλλο θα χαθει αυτη η βδομαδα .    αληθευει οτι ΣΚ ειναι καπως μειωμενο το προσωπικο τους? κατι τετοιο πηρε το αυτι μου 

btw  αυτο το μν υπαρχει για πιθανη καθυστεριση :  

Ενημέρωση COVID-19:     Οι χρόνοι της υποστήριξης Steam είναι πιο αργοί από συνήθως λόγω των πρακτόρων υποστήριξής μας ανά τον κόσμο να έχουν επηρεαστεί από την εξάπλωση του COVID-19. Εργαζόμαστε για να μειώσουμε τους χρόνους ανταπόκρισης ενώ επίσης δίνουμε προτεραιότητα σε υγεία και ασφάλεια. Εκτιμούμε την υπομονή σας καθώς πράκτορες προσαρμόζονται στην κατάσταση και κινούνται για να δουλεύουν απομακρυσμένα όπου είναι δυνατό.

Επεξ/σία από buddharodos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, buddharodos είπε

απο την εφαρμογη δεν στειλα γιατι δεν μου την ανοιγει κ δεν με αναγνωριζει  . μπηκα απο το χρομε στην σελιδα της υποστηρηξης κ στο φοργουορ κοιταξα κ την διαυθυνση αποστολεα . τωρα εαν εχει παιχτει κατ στραβο εκει  , καλα κανεις κ το αναφερεις να το γνωριζω κ αυτο . θα ξαναστειλω ενα μνμ κ παλι να δω τι γινετε , επειδη εαν το αφησω κ αλλο θα χαθει αυτη η βδομαδα .    αληθευει οτι ΣΚ ειναι καπως μειωμενο το προσωπικο τους? κατι τετοιο πηρε το αυτι μου 

Για το προσωπικό του Steam δε ξέρω. Αλλά χρόνια τώρα, το Σ/Κ ποτέ καμία εταιρεία δεν μου απάντησε 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κ προσπαθοντας να ξαναστιελω καινουριο ιμειλ απο την αρχη ,  με μπλοκαρει κ μου λεει πως υπαρχει ηδη ανοιχτη υποθεση με αυτη την διευθυνση . μονο με φοργουορ μπορω να προχωρησω

Screenshot_57.png

Επεξ/σία από buddharodos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...