Προς το περιεχόμενο

ΕΛΔΥΚαριος ψάχνει mobile internet 😛


GregSabbath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φόρουμ. Τους τελευταίους 2 μήνες είμαι ΕΛΔΥΚαριος (στρατιώτης στη Κύπρο) και ψάχνομαι να τη παλέψω με internet (ΚΨΜ κλπ, έχει απαλευτες ταχύτητες). 

Έχω ελληνικό φοιτητικό νούμερο της Cu αλλά βλέπω ότι βγαίνει η κατάσταση μόνο με ταυτόχρονη ενεργοποίηση Social & Chat pass και Video & music.  Θεωρητικά τη βγάζω με 10€ το μήνα, πρακτικά όμως χρειάζομαι και λεπτά ομιλίας προς όλους που ξεκινάνε από 10€ μιας που στο χωριό που μένουν οι δικοί μου δεν έχουν κάλυψη οι εταιρείες με κάπως σταθερό σήμα για  internet. (Εκεί που πιάνει hspa μπορεί να σε ρίχνει σε edge για πλάκα)

Έχει ιδέα κάνεις αν υπάρχει άλλη εταιρεία με το τιμοκατάλογο της οποίας να χαλάω λιγότερα χρήματα σε ανανεώσεις ή κάποια κυπριακή εταιρεία που να συμφέρει περισσότερο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω ιδέα φίλε για internet στην Κύπρο ... Αλλά επειδή ήμουν ΕΛΔΥΚ θα ήθελα να ρωτήσω , παίζει ακόμα Elysee , trokadero  miami ;;  Αξέχαστη χρόνια το 2004 στην ΕΛΔΥΚ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύπρο εγώ είχα πάρει αν θυμάμαι καλά κάρτα από MTN μόνο Internet. Κόστιζε νομίζω 20-30 ευρώ και με κάλυπτε για τα βασικά.

Για τηλέφωνο είχα βάλει επίσης 10-15 ευρώ στο skype και καλούσα από skype στο σταθερό στο σπίτι (καλούσα κάθε 2 ημέρες σχεδόν σε σταθερά) και ζήτημα να ξόδεψα στο skype 30 ευρώ όλη την θητεία μου. Κάρτες να έβαλα συνολικά κάπου στα 100 ευρώ. Η ποιότητα του broadband ήταν πραγματικά άψογη και η κλήση με skype στο σταθερό είχε καλύτερη ποιότητα από το απευθείας τηλεφώνημα (που τότε ήταν και πανάκριβο).

Θυμάμαι (εποχές 2011-2012) που είχα το κινητό στην τσέπη με handsfree και μίλαγα καμιά ώρα στο skype (μόνο φωνή) περπατώντας σε όλη τη Λευκωσία και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν έχασε ποτέ το σήμα, ούτε κόλλησε, ούτε τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, καλησπέρα! Σε σχεση με την ΕΛΔΥΚ τελικά το έπαιξα ώς εξης:
Λειτουργούσαν τα mb που εδινε η vodafone για φοιτητές. Δε λειτουργούσαν τα mb από το Cu Shake.

Οπότε, έδαζα 20€το μηνα και έδινα 5€ για το Social pass και αλλα τόσα για το Video & Streaming pass. Αν χρειαζόμουν mb για γενική χρήση ή οπωσδήποτε καποια στιγμή λεπτά ομιλίας, έβαζα πακέτο με 800 κρυσταλλους + 2€ για 1gb + 100¨προς όλους για μια εβδομαδα.

Υπηρέτησα στη Λευκωσια 2ο τάγμα, περνούσα όμως και από Λάρνακα.  :P

Επεξ/σία από GregSabbath
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζω Κύπρο, Λευκωσία. Το καλύτερο με διαφορά σήμα το έχει η CYTA αλλά είναι η ακριβότερη. Μείνε μακριά από την primetel, ψάξε την Epic (πρώην ΜΤΝ), και cablenet. Αν είσαι Λευκωσία και δεν μετακινείσαι εκτός τότε θα σε καλύψουν όλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...