Προς το περιεχόμενο

Φασαρία από γείτονες - Quarantine edition


AtSixes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο μένω σε διαμέρισμα στο οποίο η κουζίνα των διπλανών είναι δίπλα στο δωμάτιο που κοιμάμαι. Πάντα είχα θέμα με φασαρία  από ντουλάπια, φωνές (ο τυπάς τραγουδάει) αλλά  γενικά η κατάσταση παλευόταν καθώς το 50% της μέρας το έβγαζα είτε στην σχολή είτε έξω γενικότερα και γύρναγα πίσω βράδυ όταν συνήθως το βούλωναν .

Πλέον όλη μέρα μέσα η κατάσταση δεν παλεύεται και είμαι συνέχεια είτε με ωτοασπίδες είτε με ακουστικά.

Το χειρότερο πρόβλημα είναι τα ντουλάπια τα οποία αν τα ακούσει κάποιος είναι λες και πέφτει βόμβα μέσα στο σπίτι αλλά γενικά οι τύποι είναι ότι να ναι. Έχουνε βάλει τραπέζι στον διάδρομο αφήνουν έξω παντόφλες, σκουπίδια,πορτοκάλια,  γκαρίζουν και η πόρτα μου είναι ακριβώς δίπλα στην δικιά τους...

Τους έχω μιλήσει 2 φορές ευγενικά(μόνο για τα ντουλάπια), χωρίς αποτέλεσμα Διαχειριστής δεν υπάρχει να μιλήσω καθώς ο δίπλα είναι ο διαχειριστής. Σκόπευα να μετακόμιζα τον Ιούνη αφού έπαιρνα πτυχίο αλλά πλέον με την κατάσταση που επικρατεί δεν ξέρω καν πότε θα μπορέσω να φύγω.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε στα ντουλάπια τους ειδικά αυτοκόλλητα που δεν αφήνουν τα πορτάκια  να χτυπιούνται. 

Αυτή η λύση σίγουρα δουλεύει και είναι αποτελεσματική, αλλά θα πρέπει να τους τα αγοράσεις, πάνφθηνα είναι. Αλλά καλό είναι και να κάνεις εγκατάσταση εσύ και να διαπιστώσεις ότι όντως δεν κάνουν θόρυβο πλέον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...