Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά και σε μένα μπήκανε, ήμουν με Α.Φ.Μ 4 σε λογαριασμό εθνικής.

Στου πατέρα μου που ήταν με 0 ακόμα να μπούν ίσως φταίει που έκανα τροποποίηση χτές.

4 ώρες πριν, panagiotis.8000 είπε

Σε οσους ακομα και σημερα μπορουν να κανουν ανακληση η τροποποιηση της δηλωσης τους δεν θα πληρωθουν με αυτη την φουρνια αλλα με την επομενη. Εγω μπορω μεχρι αυτη την ωρα να ανακαλεσω η να τροποποιησω την δηλωση μου οποτε παω για 27 Απριλιου πληρωμη . Δουλευα σε φροντιστηριο κι εγιναν καποιες αλλαγες εκει με υπουργικη αποφαση.

Δυστυχώς μάλλον αυτό ισχύει. Πρέπει να πάρω τηλ και τη λογίστρια προκειμένου να το επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

Μπήκαν σε μένα και στην μάνα μου 

Τελικά ότι το αφμ παίζει ρόλο γιατί η μάνα μου δήλωσε 9 του μήνα αλλά ούτε η τράπεζα εγώ εθνική η μάνα μου άλλη 

Αλλά και οι δύο που εργαζόμαστε η επιχειρήσεις είχαν κλείσει με κρατική εντολή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά έκανα την δήλωση στις 10 /4 μιας και το ΑΦΜ μου τελειώνει σε 0 και δεν είχε την επιλογή του ένοικου για εργαζομένους σε αναστολή επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω ΚΑΔ . Μέχρι και την Κυριακή 12/3 που έλεγξα δεν υπήρχε αυτή η επιλογή . Τώρα διαβάζω ότι από τις 13 άνοιξε η επιλογή . Εγώ Δευτέρα και Τρίτη δεν είχα τη δυνατότητα να μπω στο σύστημα και τώρα διαβάζω θα κλείδωσει (σήμερα δεν λειτουργεί ) εγω δηλαδή χάνω αυτή τη δυνατότητα για τροποποιηση της δηλωσης και μείωση ενοικίου ? Αν ισχύει , είναι σοβαροί τώρα ?

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nekrik είπε

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά έκανα την δήλωση στις 10 /4 μιας και το ΑΦΜ μου τελειώνει σε 0 και δεν είχε την επιλογή του ένοικου για εργαζομένους σε αναστολή επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω ΚΑΔ . Μέχρι και την Κυριακή 12/3 που έλεγξα δεν υπήρχε αυτή η επιλογή . Τώρα διαβάζω ότι από τις 13 άνοιξε η επιλογή . Εγώ Δευτέρα και Τρίτη δεν είχα τη δυνατότητα να μπω στο σύστημα και τώρα διαβάζω θα κλείδωσει (σήμερα δεν λειτουργεί ) εγω δηλαδή χάνω αυτή τη δυνατότητα για τροποποιηση της δηλωσης και μείωση ενοικίου ? Αν ισχύει , είναι σοβαροί τώρα ?

Και εγώ το 9 ήμουν... Νομίζω στις 19 θα κάνεις ξανά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Και εγώ το 9 ήμουν... Νομίζω στις 19 θα κάνεις ξανά. 

Θα μπαίνω κάθε μέρα.Απλα είναι ένα απαράδεκτο μπάχαλο χωρίς καμία ουσιαστική  ενημέρωση θα έπρεπε για εμάς που είμασταν τελευταίοι να υπάρχει αυτή η επιλογή ήδη ,αλλά στον κόσμο τους.  Επισησ δημιουργούνται ερωτήματα. Θα μας αφήσουν σίγουρα  να κάνουμε ξανά η έχασες την μέρα της τροποποίησης και τέλος ? Αίσχος 

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nekrik είπε

Θα μπαίνω κάθε μέρα.Απλα είναι ένα απαράδεκτο μπάχαλο χωρίς καμία ουσιαεστική  ενημέρωση θα έπρεπε για εμάς που είμασταν τελευταίοι να υπάρχει αυτή η επιλογή ήδη ,αλλά στον κόσμο τους.  Επισησ δημιουργούνται ερωτήματα. Θα μας αφήσουν σίγουρα  να κάνουμε ξανά η έχασες την μέρα της τροποποίησης και τέλος ? Αίσχος 

Είχα διαβάσει άρθρο στο Έθνος.... Έχει πλήρη ενημερώσει φίλε. Δες το ξανά όμως, κάνε ένα Google για σίγουρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έχω καταλάβει παιδιά, λίγη βοήθεια:

Προσπαθεί η δικιά μου να μπει επειδή το αφμ της τελειώνει σε 5 και η υπαγωγή της εταιρείας που δουλεύει έγινε μετά τις 5 του μηνός (άρα δε μπορούσε να μπει στις 5, μπαίνει στις 15, σήμερα).

Το site είναι ψόφιο. Τι συμβαίνει, τι κάνουμε, τι χάνουμε κτλ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Επειδή δεν έχω καταλάβει παιδιά, λίγη βοήθεια:

Προσπαθεί η δικιά μου να μπει επειδή το αφμ της τελειώνει σε 5 και η υπαγωγή της εταιρείας που δουλεύει έγινε μετά τις 5 του μηνός (άρα δε μπορούσε να μπει στις 5, μπαίνει στις 15, σήμερα).

Το site είναι ψόφιο. Τι συμβαίνει, τι κάνουμε, τι χάνουμε κτλ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ασ προσπαθήσει ξανά αργότερα.  Τα ίδια έκανε και χθες ,αλλά σε κάποια στιγμή έφτιαξε!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lalakis1975 είπε

Είχα διαβάσει άρθρο στο Έθνος.... Έχει πλήρη ενημερώσει φίλε. Δες το ξανά όμως, κάνε ένα Google για σίγουρα. 

Το είχα διαβασει το άρθρο του Εθνους και της Καθημερινής και ενώ τα λέει κάπως , είναι λιγο μπερδεμένα αυτά με το ποτε θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε. Αυτό που εννοώ όμως είναι  οτι στη πλατφόρμα είναι μπάχαλο δεν έχουν ενημερωσει ακόμα και τις οδηγίες χρήσης  που έχουν εκεί σε pdf  για τη νέα δυνατότητα  για χρήση με τις πληττόμενες επιχειρήσεις και τις μειώσεις ενοικίων .

Ανοιξε πάλι η πλατφόρμα και λέει όπως και πριν ότι «η δήλωση έχει καταχωρηθεί» Δεν με αφήνει να κάνω καμία τροποποίηση και φυσικά προσθήκη στοιχείων εκμισθωτή . Ας ελπίσουμε να δώσουν τη δυνατότητα στις 20 Απριλίου  ( για ΑΦΜ που τελειώνει σε 0) αν και προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι χάσαμε για μια μέρα την έκπτωση του 40%. Τραγικοί απλα

Επεξ/σία από nekrik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...