Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι συμβαίνει παιδιά? Έχουν περάσει 4 μέρες που έχουν φτάσει τα δέματα, δεν τα παραδίδουν, έχουν κατεβάσει τα τηλ στα τοπικά καταστήματα, Θεσσαλονίκη, είναι νεκρό το τηλ κέντρο στη Αθήνα. 

Δημοσ.

Περιμενα προχθες δεμα απο Γενικη Ταχυδρομικη, αλλα στο tracking εβγαλε"αδυναμια παραδοσης". Τελικα ηρθε την επομενη μερα αλλα οσες φορες πηραμε τηλεφωνο η γραμμη επεφτε...

Δημοσ.

Είναι τραγικοί, εντάξει λόγω της κρίσης υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας, αλλά να είναι νεκρό το τηλ κέντρο...τούς έστειλα χθες και email, καμία απάντηση μέχρι στιγμής.

• Sad 1
Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ. Πάντως εμπειρία που έχω σήμερα , με asc και ΕΛΤΑ courier , ήρθαν.

Η γενική έχει θέμα. Το σπαστικό είναι ότι δεν σηκώνουν τηλέφωνο. Αλλά και το να σηκώσουν τι να σου πούνε? Συγνώμη?

Υπομονή.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Λοιπόν επειδή έχω κλειστεί όλη μέρα στο σπίτι να τους περιμένω και έχω κλείσει στα τηλέφωνα αναμονή 120  λεπτών χωρίς ποτέ κανείς να το σηκώσει πείτε μου τι σημαίνει αυτό; θα έρθει σήμερα η τσάμπα περιμένω και πήγαν πίσω οι υπόλοιπες δουλειές μου; 

Screenshot_20200520_165933_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.

Απ' όσο καταλαβαίνω, αυτό σημαίνει ότι δεν προλαβαίνουν να φορτώσουν το δέμα σε αμάξι διανομής. 

Νομίζω πως το ίδιο ισχύει για όλες τις μεταφορικές την περίοδο του COVID-19 που οι παραγγελίες μεσω Internet έχουν πάει x10-15-20.

Προφανώς ειναι κουραστικό αλλά νομίζω οτι οι υπάλληλοι κάνουν ο, τι μπορούν. Δεν μπορούν να αλλάξουν τη δομή τους σε 2 μήνες. (δεν είμαι ιδιοκτήτης τέτοιας εταιρείας 😄

Δημοσ.
Στις 10/4/2020 στις 12:42 ΜΜ, vagstef είπε

DHL ! Εγγύηση ! Οι τύποι κάνουν τη δουλειά τους κανονικά 

πραγματικά αυτη την στιγμή νομίζω σε χρόνους και τιμή είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...