Προς το περιεχόμενο

Visionstudio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπευω να παραγγειλω ενα pc  για ενα φιλο απτο συγκεκριμενο μαγαζι με δικες μου επιλογες και τους ρωτησαν αν μπορουν να το στησουν  και μου ειπαν ναι και δωρεαν. Αλλα βλεπω στο σκρουτζ αρκετες αρνητικες βαθμολογιες . Ξερετε κατι παραπανω για το εν λογω μαγαζι ?

Δημοσ.

2 φορές έχω βάλει παραγγελία από εκεί. Μια κάρτα γραφικών που την περίμενα για 1.5 μήνα και όταν πήρα να την ακυρώσω γιατί άργησε πολύ μου έκαναν τους δύσκολους, την πήρα τελικά και μετά μια μνήμη που στον μήνα πάνω την ακύρωσα και την πήρα από αλλού. Να πάρεις από εκεί αν είσαι από Θεσ/νίκη και μπορείς να πηγαίνεις από εκεί να τους πρήζεις και να προτιμήσεις μόνο ότι έχουν άμεσα διαθέσιμο. Εγώ πάντως δεν ξανά ψώνισα. Έχει αρκετή ποικιλία και τιμές έτσι και έτσι αλλά αντε γειά. 

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει παλαιοτερα 3-4 φορες απτο συγκεκριμενο καταστημα, δε θυμαμαι ακριβως. Αυτο που το χαρακτιριζει ειναι οτι διαθετει προϊόντα που δεν φερνει κανενα αλλο καταστημα, ειτε ειναι καρτες γραφικων ειτε κουτια υπολογιστων, ψυχτρες και αλλα πολλα. Το θεμα ειναι οτι τιποτα απο αυτο δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο, οποτε πρεπει αναγκαστικα να περιμενεις. Παρ'ολα αυτα αν θες κατι εξεζητημένο, πιστευω αξιζει να περιμενεις

Δημοσ.

Eιναι φθηνοί μεν, ζόρικοι με τη διαθεσιμότητα δε, ώς συνήθως.

Η καλύτερη πρακτικη ειναι αν ψαχνεις κατι, να σαι ελαστικος ως προς αυτό και να αγοράζεις οτι έχει διαθέσιμο, εφόσον σε καλύπτει. 

Απο τα πράγματα που "φευγουν" έχει συνήθως στοκ, αλλα μη φανταστείς της τάξης 1-3 τεμαχίων.

Πήρα κουτί, υδρόψυξη, μ2 σσδ απο αυτους φέτος, επειδη ετυχε να ειναι και οι μονοι με αμεση διαθεσιμοτητα. Παίρνεις τηλ, δινεις ΑΦΜ, το κλεινεις, πηγαίνεις το παίρνεις...

ΕΚΤΟΣ και αν δεν εχεις θεμα με το να περιμένεις!

Δημοσ.

Eχω αγορασει πολλες φορες τα τελευταια 3 χρονια απο το καταστημα αυτο , ολα μια χαρα και παιδια που δουλευουν εκει ξερουν  και καλο aftresale support εχουν , το μονο αρνητικο ειναι η διαθεσιμοτητα λογο της μεγαλης ποικιλιας που προσφερουν συνεργαζονται με πολους προμηθευτες και χανουν την  μπαλα  με την διαθεσιμοτητα πολλες φορες και αργουνε οι παραγγελιες ,

ολες οι αρνητικες ειναι για λαθος διαθεσιμοτητα .

Δημοσ.

Nαι αποτι βλεπω κυριως ειναι οτι αργουν τις παραγγελιες και οι διαθεσιμοτητα των προιοντων ειναι λιγο εικονικο.Τα καταλαβαινω ολα αυτα ειναι λογικο με τετοια ποικιλια που παρεχουν. Και εχουν και πολυ καλες τιμες. Θα με πειραξει να περιμενω λιγο παραπανω αποσο μου ειπαν ομολογω αν παραγγειλω. Απλ το θεμα ειναι στο τελος να το φερουν και μην μου πουν μετα απο 2 βδομαδες ξερετε δεν μπορουμε να φερουμε το συγκεκριμενο προιον.Λογικα θα τους προτιμησουμε παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από Visionstudio τα τελευταία χρόνια και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι η διαθεσιμότητα, αν δεν σε πειράζει η αναμονή τότε προχώρα. Οι αρνητικές που βάζουν στο skroutz είναι όλες για θέματα διαθεσιμότητας..

Επίσης έχουν πολύ καλό τεχνικό τμήμα και γίνεται καλή δουλειά στην συναρμολόγηση (με καλό cable management κτλ). Πρόσφατα πήρε φίλος μου κομμάτι-κομμάτι σύνθεση με pc και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της κατάστασης με τον ιό, θα έχεις σίγουρα μεγαλύτερες καθυστερήσεις από οποιοδήποτε κατάστημα. Υπάρχει πρόβλημα με τις μεταφορές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Θα έλεγα να οπλιστείς με αρκετή υπομονή γιατί μπορεί να φτάσεις εύκολα τις 20 ημέρες αναμονής..

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.

15+ χρόνια ψωνίζω από κει, κανένα θέμα, κ 2 φόρες που χρειάστηκα RMA άψογη υποστήριξη,

βεβαία κοιτάς πάντα τη διαθεσιμοτητα γιατί πολλά είναι κατοπιν παραγγελιας κ οχι αμεσα

Δημοσ.

Ναι ειδα του εχω πει οτι αν παραγγειλουμε απο εκει να προετοιμαστει οτι μπορει να κανει κανα μηνα να ερθει . Οι 20 μερες ακουγεται ισως το καλυτερο σεναριο να πω την αληθεια .

Δημοσ.

ειχα αγορασει μητρικη καινουρια το 2010, την ανοιγω και εχει σπασμενα πινς στο σοκετ του επεξεργαστη, μου ειπαν οτι το προκαλεσα εγω και δεν δεχονται αντικατασταση. εχασα 230 ευρω τοτε και δεν αγορασα ποτε ξανα απο το σκατομαγαζι. μπορει να εισαι τυχερος και να σου πουλησουν υπολογιστη που δουλευει ομως. δε θα το ρισκαρα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είναι ότι καλύτερο γιατί είναι μαγαζί της γειτονιάς.... Δεν έχουν στοκ καθόλου λίγα πράγματα... Είχα πάρει μια κάρτα γραφικών... Ήταν Χ8 αντί για Χ16... 

Την πήγα πίσω και μ έδωσαν τα λεφτά επί τόπου... Αν κάνεις τον νταή μασάνε. 

Δημοσ.

Μια φορά προσπάθησα να παραγγείλω ένα ζευγάρι μνήμες πρίν 2 χρόνια και ακόμα τις περιμένω. Μακριά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...