Προς το περιεχόμενο

METATROPI JOYPAD PLAYSTATION GIA PC

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

KSEREIS KANEIS AN GINETAI NA METATREPSOYMAI TA JOYPAD TOY PLAYSTATION APO TH THIRA POY EXOYN SE THIRA USB I SE KAMIA ALLI, OSTE NA TA XRISIMOPOIOYME SE PC. VRIKA STO NET KATI CONVERTERS ALLA STO EKSOTERIKO STIN ELLDA TIPOTA.

Δημοσ.

παιδια εγω εχω ενα joypad καποτε το εδινε δωρο το tomorow magazine με υποδοχή για την port του εκτυπωτή στον πύργο αλλα δεν ξέρω δεν παιζει μήπως θέλει κανένα programataki;;;;; :D :D

Δημοσ.

Exw to idio kai paizei yperoxa...just psaxkse gia ntpad drivers sto net.Nomizw se ena ispaniko site einai kapou.o googlis ta kserei kalytera.An den breis tote pes na psaksw na tous ksethapsw... :) Gia Tekken kai FIFA pou to ithela ekane kali douleia..

Δημοσ.

η κοροιδια ειναι οτι τα μαγαζια που πουλανε κατι τετοια ανταπτορακια τα πουλανε 20 ευρω+

Δημοσ.

emena mou exei dosei enas filos ena paizei mia xara...mou eipe oti to eixe agorasei 30 europoula!!!!kai dexete 2 xeiristiria san tou playstation!!!

i au8entika i imitasion!!!gia fifa einai oti prepei me to filaraki sou na 3eskizese!!:)

Δημοσ.

κοροιδια σε σχεση με το ποσο στοιχιζει στην εταιρια να κατασκευασει εναν τετοιο ανταπτορα... :D

Δημοσ.

Dark_son20 που βρηκες pad με 16€; υπαρχει καμια σελιδα (ελπιζω απο ελληνικο μαγαζι να εννοεις)

αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε αυτο

http://www.emulatronia.com/reportajes/directpad/psxeng/index.htm

το εχω κανει με ενα gamepad που εδινε καποτε ενα περιοδικο και παιζει ακομη σωστα (δεν ειχε δονηση αλλα αναφερει και τροπο να λειτουργησεις και την δονηση αν το δικο σου εχει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...