Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί/αναφερθεί κατι παρόμοιο, αλλά παρατήρησα διπλή χρέωση στον τραπεζικό μου λογαριασμό, με το ίδιο ποσό για μία συγκεκριμένη πληρωμή.
Και εξηγούμαι:

Στις 29/3 έκανα μία αγορά από την επίσημη σελίδα της Nike. Πλήρωσα με PP και όλα κύλισαν ομαλά, ήρθε το καθιερωμένο email από PP, φάνηκε η χρέωση στον τραπεζικό μου λογαριασμό και όλα καλά.
Σήμερα (9/4), βλέπω ξανά την ίδια χρέωση, το υπόλοιπό μου έχει μειωθεί, στο PP δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό, και το Nike account μου έχει μόνο την προηγούμενη παραγγελία.
Επικοινώνησα την ίδια ώρα με την τράπεζα, και μου είπαν ότι το PP σήμερα ζήτησε αυτήν την πληρωμή και μου έδωσαν και τους 2 κωδικούς έγκρισης για να τους αναφέρω στο PP. Ουσιαστικά πέταξαν το μπαλάκι στο PP. Εννοείται έχω στείλει mail και περιμένω, αλλά ψάχνοντας το θέμα, βλέπω πολλές ίδιες περιπτώσεις!
Να σημειώσω ότι η αποστολή του δέματος έγινε σήμερα και πως έλαβα με email και την απόδειξη από τη Nike.

Είχε κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Γνωρίζετε τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις;

Δημοσ.

Πατησα συνδρομή γιατι με ενδιαφέρει να μαθω αν εχει συμβεί και σε αλλους. 

Εύχομαι να βγάλεις άκρη. 

Μια συμβουλή μόνο εγώ απο μαγαζια ψωνίζω μονο με τη Revolut και ωπου χρειάζομαι PayPal (σπανιως ποια γιατί θεωρώ εχει γινει σαβούρα και αυτο) έχω βαλει τη Revolut στο PayPal. Ενεργοποιώ online αγορές, κάνω τις αγορές μου, απενεργοποιώ online αγορες και αστους να κουρευονται. 

Δημοσ.

Όντως το PP δεν έχει καμία σχέση. Η όλη αναστάτωση είναι από την πλευρά της Nike. Όταν γίνεται νέα παραγγελία, δεσμεύουν το ποσό, και με την αποστολή της παραγγελίας δίνουν εντολή για την πραγματική χρέωση και ακυρώνουν την πρώτη. Αυτό το έμαθα από την τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση. Επιπλέον, μου είπαν ότι δέχτηκαν πολλά παρόμοια τηλεφωνήματα. Έχει αργήσει να δοθεί η εντολή αποδέσμευσης της πρώτης συναλλαγής. Θέλει 48 ώρες περίπου μου είπαν. Με τις τραπεζικές αργίες λόγω Πάσχα, δεν ξέρω πότε θα αποδεσμευτεί το ποσό (μαξ είναι 25 μέρες)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...