Θοδωρής005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Παιδιά έχω ένα θέμα μόλις πήρα καινούργιο ποδήλατο και μετά από λίγη βόλτα είδα ότι τα λάστιχα έχουν ανοίξει θα σας δείξω φωτογραφία για να μου πείτε τι να κάνω αλλά θέλω να σας ρωτήσω επειδή η ανάρτηση η μπροστά είναι σκληρή αν μπορώ να βάλω λίγο λάδι η ελαιόλαδο για να μαλακωσει Spoiler Spoiler
MSC3169 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ξεραμενα είναι από τα χρόνια. Ζητάς αλλαγή. 2
odystam Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Τα λαστιχα μαλλον τα πηρες πρωτο χερι αλλα πρεπει ειναι αρκετα παλια και ισως τα χτυπουσε ηλιος...γι αυτο γινανε ετσι. Απο που πηρες το ποδηλατο? Οσο για την αναρτηση, αν ειναι ρυθμιζομενη μπορεις να ορισεις εσυ ποσο σκληρη ή μαλακη θα ειναι. Αν ειναι απο τις φθηνες και δεν χει ρυθμιση δε μπορεις να κανεις κατι, μενει ετσι οπως ειναι. Προβλημα υπαρχει μονο αν δεν κουνιεται καθολου ή αν τη βλεπεις να μην τσουλαει σωστα σε ολη τη διαδρομη και να κολλαει καπως σε ενδιαμεσες θεσεις.
GoMaR Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Τα λαστιχα δειχνουν ξεραμενα. Οσον αφορα για την αναρτηση, οχι δε μπορεις να κανεις τιποτα. Εννοω δεν ανοιγει για να επεμβεις εσωτερικα. Το πιο πιθανον να εχει ρυθμιση για rebound και αν ειναι αερως γεμιζεις εσυ ποσο αερα χρειαζεται συμφωνα με τα κιλα σου. Αυτο συνηθως το κανει ο ποδηλατας σου. Δε πιστευω να εχεις κλειδωσει με κανα lockout την αναρτηση ;
Θοδωρής005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Έχω ακούσει ότι μπορώ να βάλω ειδικό λάδι λάδι για να μαλακωσει μπορώ; Είναι έτσι η ανάρτηση δεν ξέρω αν είναι ρυθμιζόμενη
Kostas_ms Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Λοιπον, θα παρεις το καταλληλο αλεν, θα ξεβιδωσεις απο κατω τις βιδες στα πιρουνια, θα παρεις ειδικο λαδι απο ποδηλαταδικο, θα λυσεις την αναρτηση εντελως, θα διαπιστώσεις οτι δεν μπορεις να τα βαλεις με τι σειρα που ηταν τα ελατηρια κ.λ.π,., θα το πας μετα στο ποδηλατάδικο να στο κανει ο μαστορας εκει και θα τον πεις να σου βαλει λαδι για στην κανει πιο μαλακη. Θα δωσεις ενα 20αρικο εργατικα πες, και οταν το παρεις θα διαπιστωσεις οτι ειναι το ιδιο με πριν γιατι πολυ απλα η αναρτηση σου ειναι φτηνιαρικη entry level και το επομενο σταδιο ειναι να διαπιστωσεις οτι το MTB δεν κανει για πολη, και ουτε δικαιολογει την υπαρξη του που θα πας καμια δυο-τρεις φορες σε κανενα δασακι. 8
Peugeot208 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Kostas_ms είπε Λοιπον, θα παρεις το καταλληλο αλεν, θα ξεβιδωσεις απο κατω τις βιδες στα πιρουνια, θα παρεις ειδικο λαδι απο ποδηλαταδικο, θα λυσεις την αναρτηση εντελως, θα διαπιστώσεις οτι δεν μπορεις να τα βαλεις με τι σειρα που ηταν τα ελατηρια κ.λ.π,., θα το πας μετα στο ποδηλατάδικο να στο κανει ο μαστορας εκει και θα τον πεις να σου βαλει λαδι για στην κανει πιο μαλακη. Θα δωσεις ενα 20αρικο εργατικα πες, και οταν το παρεις θα διαπιστωσεις οτι ειναι το ιδιο με πριν γιατι πολυ απλα η αναρτηση σου ειναι φτηνιαρικη entry level και το επομενο σταδιο ειναι να διαπιστωσεις οτι το MTB δεν κανει για πολη, και ουτε δικαιολογει την υπαρξη του που θα πας καμια δυο-τρεις φορες σε κανενα δασακι. Αααουτς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα