Προς το περιεχόμενο

Google Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dompred είπε

Αν αντιμετωπίζεις τους πελάτες σου με τον τρόπο που απαντάς εδώ, δεν μου κάνει εντύπωση που αφήνουν αρνητικά σχόλια.

Αν είχες σοβαρή επιχείρηση δεν θα έψαχνες τέτοιους τρόπους για να "βγεις λάδι", όταν προφανώς υπάρχει κάτι που δυσαρεστεί τον πελάτη σε σημείο να αναγκαστεί να αφήσει αρνητική κριτική. Είτε δεν θα δίνεται η δυνατότητα να πει κάποιος το παράπονό του είτε όλα τα παράπονα πηγαίνουν καρφί για ανακύκλωση. Επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να έχει και συνέχεια παίρνει το αρνητικό feedback και πρώτα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τον πελάτη και έπειτα κάνει όποιες διορθώσεις ώστε να βελτιωθεί. Επιχειρηματίας που ακολουθεί την λογική θέλω μόνο καλά σχόλια, οι υπόλοιποι μην μπειτε καν στον κόπο γιατί μου χαλάτε την εικόνα, βλέπει τον πελάτη μόνο σαν κινητό πορτοφόλι και όχι σαν άνθρωπο.

Καλό είναι να αντιμετωπίζεις τον κόσμο ανάλογα με το πώς σε αντιμετωπίζει χωρίς να σημαίνει ότι θα πέσεις στο επίπεδο του αν αυτό είναι χαμηλό.

Το post δεν έγινε για να συζητήσουμε την ηθική προέκταση της πρότασης μου. Νομίζω ότι υπάρχουν άκρως χειρότερες τακτικές με σωρεία νομικών ποινικών παραβάσεων που δεν είναι της στιγμής να αναφερθούν.

Το συμπέρασμα ότι έχω αρνητικές κρητικές από που το έβγαλες?  Επειδή έχω σοβαρή επιχείρηση και την έχω για βγάζω τα προς το ζην και όχι για hobby ψάχνω τους αποδοτικότερους τρόπους της προώθησης της.                       

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, angelka είπε

Το συμπέρασμα ότι έχω αρνητικές κρητικές από που το έβγαλες?  Επειδή έχω σοβαρή επιχείρηση και την έχω για βγάζω τα προς το ζην και όχι για hobby ψάχνω τους αποδοτικότερους τρόπους της προώθησης της.

σιγουρα έχεις γιατι αλλιως δεν θα είσουνα εδώ

επίσης το "ψάχνω τους αποδοτικότερους τρόπους της προώθησης της." , αυτος δεν ειναι ενας απο αυτους . ειναι ανήθικο, λάθος και τραγικό. Εαν δεν το καταλαβαίνεις τότε πήγαινε κάνε μαθήματα για επιχειρηματίες. 

Δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος που αν ήξερε αυτη την τακτική σου θα πάταγε στο μαγαζί σου.

Και όσο επιμένεις να μας πείσεις οτι αυτο που "πουλας" εδω και ψάχνεις να δωσεις-παρεις είναι σωστό τόσο δείχνει πως διοικείς το κατάστημα σου/ξενοδοχείο κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

σιγουρα έχεις γιατι αλλιως δεν θα είσουνα εδώ

επίσης το "ψάχνω τους αποδοτικότερους τρόπους της προώθησης της." , αυτος δεν ειναι ενας απο αυτους . ειναι ανήθικο, λάθος και τραγικό. Εαν δεν το καταλαβαίνεις τότε πήγαινε κάνε μαθήματα για επιχειρηματίες. 

Δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος που αν ήξερε αυτη την τακτική σου θα πάταγε στο μαγαζί σου.

Και όσο επιμένεις να μας πείσεις οτι αυτο που "πουλας" εδω και ψάχνεις να δωσεις-παρεις είναι σωστό τόσο δείχνει πως διοικείς το κατάστημα σου/ξενοδοχείο κάτι τέτοιο.

Θα σε συμβούλευα να μην είσαι τόσο σίγουρος και για αλλά πράγματα που δεν γνωρίζεις.  Υπάρχει και η περίπτωση οι υπηρεσίες μου να είναι εξαιρετικές τα προϊόντα μου το ίδιο και απλώς να είμαι μια νέα επιχείρηση που δεν έχει ακόμα κριτικές και θέλει μια μικρή βοήθεια ή να είμαι μια επιχείρηση 10 χρόνων με μεγάλο πελατολόγιο και εδραιωμένη στον χώρο τους που απλός ψάχνει μια μεγαλύτερη προβολή και προώθηση.

Μερικά μαρκετινγκ τρικ δεν είναι ούτε ανήθικα, λάθος και τραγικά το μόνο που θα επιτύχουν είναι να σε φέρουν σε επαφή με την επιχείρηση. Απο εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα (και του πωλητή) αν την επιλέξεις για την αγορά σου.   

Να προσφέρεις υπηρεσίες χωρίς παραστατικά. Προϊόντα με έδρα της εταιρίας την Βουλγαρία. Υπάλληλους απλήρωτους και απάνθρωπες υπερωρίες. αυτά είναι ανήθικα, λάθος και τραγικά. Βέβαια δεν θα μπω στον κόπο να σκεφτώ ότι αν τυχόν έχει σαν αποτέλεσμα εσύ σαν πελάτης να βγαίνεις κερδισμένος δεν έχεις πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι εχεις δικιο δεν θα εχεις αρνητικές κριτικες γιατι κάνεις ανταλλαγές, σωστα!

18 λεπτά πριν, angelka είπε

Μερικά μαρκετινγκ τρικ δεν είναι ούτε ανήθικα, λάθος και τραγικά το μόνο που θα επιτύχουν είναι να σε φέρουν σε επαφή με την επιχείρηση. Απο εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα (και του πωλητή) αν την επιλέξεις για την αγορά σου

ειναι φοβερο που στο μυαλό σου το έχεις μάρκετινγκ τρικ. Οχι, είναι απάτη και κοροιδευεις τους πελάτες σου. Μαρκετινγ τρικ ειναι να βαλεις ads, Promote το site σου σε score στο google, facebook campaigns, instagram sponsored και ενα κάρο τέτοια

Μου λες ειναι δικό μου θέμα να σε επιλέξω για την αγορα., πως θα γίνει αυτο; με τι στοιχεια; με τα ψευτικα google review ? σοβαρολογείς;

Επεξ/σία από great
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, great είπε

ναι εχεις δικιο δεν θα εχεις αρνητικές κριτικες γιατι κάνεις ανταλλαγές, σωστα!

Να κάνω καλά την δουλειά μου σωστα δηλαδή δεν υπάρχει καμιά περίπτωση?

Ας υποθέσουμε ότι τελικά μαζεύω 100 κριτικές τις βλέπεις έρχεσαι στο μαγαζί μου και εκ θαύματος μένεις ευχαριστημένος, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση ξερεις.  Δεν θα είμαστε όλοι ευχαριστημενοι? Δεν θα έχει πετύχει ο στόχος μου?.

Δηλαδή αναγκαστικά πρέπει να πληρώσω για να σου κάνω πλύση εγκεφάλου? ή όλες οι διαφημίσεις που βλέπεις είναι ειλικρινείς. Για να μην μιλήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο προβάλλονται. Με λίγα λόγια με παροτρύνεις να χρηματοδοτώ την google το FB να σε κατασκοπευουν.        

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, angelka είπε

Να κάνω καλά την δουλειά μου σωστα δηλαδή δεν υπάρχει καμιά περίπτωση?

Αν την έκανες δεν θα ζητούσες ανταλλαγές σε κριτικές

33 λεπτά πριν, angelka είπε

Με λίγα λόγια με παροτρύνεις να χρηματοδοτώ την google το FB να σε κατασκοπευουν.    

χαχαχαχαχαχαχα, σταματάω εδω.
hopeless

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, great είπε

Αν την έκανες δεν θα ζητούσες ανταλλαγές σε κριτικές

χαχαχαχαχαχαχα, σταματάω εδω.
hopeless

Το συμπέρασμα μου βγάζεις το καταλαβαινεις πιστεύω οτι είναι άτοπο.  Με την ίδια λογική τότε δεν θα χρειαζόμουν και διαφήμιση.

Χαίρομαι τουλάχιστον που σε έκανα και γέλασες αλλά φυσικά και δεν το εννοούσα. Ήταν  αλληγορικό με πρόθεση να καταλάβεις οτι το θεμιτό η όχι στις επιχείρησης είναι σχετικό.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...