Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας , αυτα εδω ειναι τα στατιστικα της συνδεσης μου. Εχω Vodafone 24ρι θεωρητικα τουλαχιστον. Τους προηγουμενους μηνες στο speedtest επιανα 6-7 mbps ενω τωρα σχεδον παντα 5.5mbps. Η Vodafone μου ειπε οτι αυτο συμβαινει λογω υπερφορτωσης του δικτυου. Τι πιστευετε εσεις παιδια ; 

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από DonaldSand
Δημοσ.
On 11/04/2020 at 11:54, DonaldSand said:

Καλημερα σας , αυτα εδω ειναι τα στατιστικα της συνδεσης μου. Εχω Vodafone 24ρι θεωρητικα τουλαχιστον. Τους προηγουμενους μηνες στο speedtest επιανα 6-7 mbps ενω τωρα σχεδον παντα 5.5mbps. Η Vodafone μου ειπε οτι αυτο συμβαινει λογω υπερφορτωσης του δικτυου. Τι πιστευετε εσεις παιδια ; 

Screenshot_1.png

μαλλον συγχρονιζες λιγο παραπανω.παιζεις λιγγοοο χαλια για την αποσταση.αν μπορεiς να βαλεις vdsl go for it.εκτος βεβαια αν φταιει και τιποτα στην καλωδιωση σου οποτε πρεπει να γινουν δοκιμες σε χωνευτη/κατανεμητη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μπορεί και να συγχρονιζα πιο καλά τους περασμένους μήνες. Τι απόσταση έχω από το Καφαο; Μάλλον δεν θα πάω σε vdsl, γιατί είναι σύνδεση  της οικογένειας. Απλά θα κάνω υπομονή με αυτή την σύνδεση. Ευχαριστώ για την απάντηση @poulinos .

Επεξ/σία από DonaldSand
Δημοσ.

αν δεις για καποιο λογο συγχρονίζεις σε adsl και οχι σε adsl2+ , δες λιγο τις ρυθμισεις στο ρουτερ και βαλτο σε adsl2+ , αν δυσκολευτείς πάρε στην voda na to δουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aGka8l είπε

αν δεις για καποιο λογο συγχρονίζεις σε adsl και οχι σε adsl2+ , δες λιγο τις ρυθμισεις στο ρουτερ και βαλτο σε adsl2+ , αν δυσκολευτείς πάρε στην voda na to δουν

Το προσπάθησα και οδηγηθηκα εδώ .Δεν μπορω να επιλεξω ομως.

Screenshot_20200412-222316.png

Επεξ/σία από DonaldSand
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DonaldSand είπε

Το προσπάθησα και οδηγηθηκα εδώ .Δεν μπορω να επιλεξω ομως.

Screenshot_20200412-222316.png

Αφαιρέσετε όλα και άσε μόνο το adsl2+

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DonaldSand είπε

αρα τα ξετικαρω ολα και αφηνω adsl2+????

και μετα ρισταρτ ;

Θα χάσει μόνο του το συγχρονισμό λογικά και θα κάτσει εκεί που πρέπει 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DonaldSand είπε

δεν εβρικσε συγχρονισμο στο adsl2 plus οποτε το αφησα οπως ηταν.

Άστο ένα 2λεπτο να προσπαθήσει , αν δεν κάτσει δήλωσε το βλάβη στη βονταφον 

Δημοσ.

Το άφησα 5 λεπτά .... Αλλά τίποτα . Αν το δηλώσω στις βλάβες , ποια θα είναι τα επόμενα βήματα;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, DonaldSand είπε

Το άφησα 5 λεπτά .... Αλλά τίποτα . Αν το δηλώσω στις βλάβες , ποια θα είναι τα επόμενα βήματα;

Θα πεις συγχρονίζει σε adsl   δεν μπορεί να κλειδώσει σε adsl2+ , θα επιμένεις γτ μπορεί να πέσεις και σε άσχετο μετά θα αναλάβει η βονταφον θα στείλει τεχνικό/θα στείλει νέο μόντεμ 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Πελατες πρωην CYTA.Οσοι εχουν καταχωρησει παγιες εντολες για την αποπληρωμη λογαριασμων να κοιταξετε τους τραπεζικους σας λογαριασμους σας διοτι εμενα με χρεωσανε δυο φορες το ιδιο ποσο και το ανακαλυψα κατα λαθος.Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους(με δικια μου πρωτοβουλια) και 4 περιπου εργασιμες το λαθος διορθωθηκε εν μερει διοτι ακομη περιμενω να μου επιστραφει το ποσο της προμηθειας.Επτα εργασιμες σημερα και αναμενουμε ακομη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...