DonaldSand Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας , αυτα εδω ειναι τα στατιστικα της συνδεσης μου. Εχω Vodafone 24ρι θεωρητικα τουλαχιστον. Τους προηγουμενους μηνες στο speedtest επιανα 6-7 mbps ενω τωρα σχεδον παντα 5.5mbps. Η Vodafone μου ειπε οτι αυτο συμβαινει λογω υπερφορτωσης του δικτυου. Τι πιστευετε εσεις παιδια ; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από DonaldSand
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 On 11/04/2020 at 11:54, DonaldSand said: Καλημερα σας , αυτα εδω ειναι τα στατιστικα της συνδεσης μου. Εχω Vodafone 24ρι θεωρητικα τουλαχιστον. Τους προηγουμενους μηνες στο speedtest επιανα 6-7 mbps ενω τωρα σχεδον παντα 5.5mbps. Η Vodafone μου ειπε οτι αυτο συμβαινει λογω υπερφορτωσης του δικτυου. Τι πιστευετε εσεις παιδια ; μαλλον συγχρονιζες λιγο παραπανω.παιζεις λιγγοοο χαλια για την αποσταση.αν μπορεiς να βαλεις vdsl go for it.εκτος βεβαια αν φταιει και τιποτα στην καλωδιωση σου οποτε πρεπει να γινουν δοκιμες σε χωνευτη/κατανεμητη. 1
DonaldSand Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι μπορεί και να συγχρονιζα πιο καλά τους περασμένους μήνες. Τι απόσταση έχω από το Καφαο; Μάλλον δεν θα πάω σε vdsl, γιατί είναι σύνδεση της οικογένειας. Απλά θα κάνω υπομονή με αυτή την σύνδεση. Ευχαριστώ για την απάντηση @poulinos . Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από DonaldSand
aGka8l Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 αν δεις για καποιο λογο συγχρονίζεις σε adsl και οχι σε adsl2+ , δες λιγο τις ρυθμισεις στο ρουτερ και βαλτο σε adsl2+ , αν δυσκολευτείς πάρε στην voda na to δουν 1
DonaldSand Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aGka8l είπε αν δεις για καποιο λογο συγχρονίζεις σε adsl και οχι σε adsl2+ , δες λιγο τις ρυθμισεις στο ρουτερ και βαλτο σε adsl2+ , αν δυσκολευτείς πάρε στην voda na to δουν Το προσπάθησα και οδηγηθηκα εδώ .Δεν μπορω να επιλεξω ομως. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από DonaldSand
aGka8l Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, DonaldSand είπε Το προσπάθησα και οδηγηθηκα εδώ .Δεν μπορω να επιλεξω ομως. Αφαιρέσετε όλα και άσε μόνο το adsl2+
DonaldSand Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 αρα τα ξετικαρω ολα και αφηνω adsl2+???? και μετα ρισταρτ ;
aGka8l Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, DonaldSand είπε αρα τα ξετικαρω ολα και αφηνω adsl2+???? και μετα ρισταρτ ; Θα χάσει μόνο του το συγχρονισμό λογικά και θα κάτσει εκεί που πρέπει
DonaldSand Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 δεν εβρικσε συγχρονισμο στο adsl2 plus οποτε το αφησα οπως ηταν.
aGka8l Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, DonaldSand είπε δεν εβρικσε συγχρονισμο στο adsl2 plus οποτε το αφησα οπως ηταν. Άστο ένα 2λεπτο να προσπαθήσει , αν δεν κάτσει δήλωσε το βλάβη στη βονταφον
DonaldSand Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Το άφησα 5 λεπτά .... Αλλά τίποτα . Αν το δηλώσω στις βλάβες , ποια θα είναι τα επόμενα βήματα;
aGka8l Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, DonaldSand είπε Το άφησα 5 λεπτά .... Αλλά τίποτα . Αν το δηλώσω στις βλάβες , ποια θα είναι τα επόμενα βήματα; Θα πεις συγχρονίζει σε adsl δεν μπορεί να κλειδώσει σε adsl2+ , θα επιμένεις γτ μπορεί να πέσεις και σε άσχετο μετά θα αναλάβει η βονταφον θα στείλει τεχνικό/θα στείλει νέο μόντεμ
DonaldSand Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 τελικα επικοινωνησα με το live chat της Vodafone και μου το φτιαξαν επι τοπου ! @poulinos , @aGka8l ευχαριστω παραπολυ !
Georgios17 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Πελατες πρωην CYTA.Οσοι εχουν καταχωρησει παγιες εντολες για την αποπληρωμη λογαριασμων να κοιταξετε τους τραπεζικους σας λογαριασμους σας διοτι εμενα με χρεωσανε δυο φορες το ιδιο ποσο και το ανακαλυψα κατα λαθος.Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους(με δικια μου πρωτοβουλια) και 4 περιπου εργασιμες το λαθος διορθωθηκε εν μερει διοτι ακομη περιμενω να μου επιστραφει το ποσο της προμηθειας.Επτα εργασιμες σημερα και αναμενουμε ακομη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα