Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Πρώτη ανάρτηση εδώ, συγγνώμη εκ των προτέρων για όποιο λάθος κάνω στους κανόνες ανάρτησης.

Τον υπολογιστή μου τον έστησα τέλη 2012, με κάποιες αλλαγές στην πορεία (κάρτα γραφικών, σκληρός) τα υπόλοιπα του hardware έχουν παραμείνει.

Στο τελευταίο καθάρισμα, είδα ότι από το πλαίσιο στο κάτω ανεμιστηράκι της ψύκτρας έχουν κοπεί τα δύο πιράκια από καουτσούκ που το συγκρατούν στη θέση του.

Δεν έρχεται ακόμα σε επαφή με την κάρτα γραφικών (τα πιράκια στην απέναντι πλευρά αντέχουν ακόμα), ωστόσο δεν βλέπω  να κρατάει πολύ ακόμα και θέλω να προλάβω τα χειρότερα.

Η ερώτησή μου, υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό χωρίς να αλλάξω την ψύκτρα; (π.χ. γίνεται να αντικατασταθούν οι πίροι ή να το κολλήσω κάπως;) ή να προχωρήσω σε αντικατάσταση.

Δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να κοιτάξω σε αλλαγή ψύκτρας (sockets κ.λπ.). Η μητρική μου είναι Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2). 

Τέλος, σε περίπτωση αντικατάστασης, είναι εύκολη η διαδικασία; Μπορώ να το κάνω εγώ ή να προτιμήσω τη λύση τεχνικού;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

fan.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό κουράγιο με όλη κατάσταση. 

Να θεωρήσω ότι το ανεμιστηρακι δουλεύει κανονικά και ότι δεν κάνει θόρυβο.... 

Αν το ενεμιστηράκι παιζει κανονικά τότε μπορείς να τον τοποθετήσεις στην θέση του και μπορείς να τον κολλήσεις. 

Ο ένας είναι εισαγωγή και ο άλλος εξαγωγή. Αυτός νομίζω είναι ο εισαγωγής. 

Αν είσαι προσεκτικός με μια super glue  βάζεις από μια σταγόνα με προσοχή και τον εφαρμόζεις.  Τα κρατάς με λαστιχάκι για να κολλήσει καλά.  Εναλλακτικά με θερμή σιλικόνη. Απλά σε κάθε περίπτωση ότι κολλάς δεν είναι εύκολο να το ανοίξεις για μελλοντικό καθαρισμό 

Ένα δεματικο (tire up)  μεγάλου μήκους ή χρήση δυο θα έκανε την ίδια δουλειά.  Μην σε απασχολεί ότι θα έχει εμπόδιο στην ροή του αέρα 

Οι όροι είναι ελαστικοί και προφανώς ξεράθηκαν από τα χρόνια 

Θα σου έλεγα να τα έκανες όλα αυτά δεν βγάλεις την ξυχτρα από την θέση της και να αλλάξεις και την πάστα ή το pad αν έχεις ειδεμή θα το κάνεις σε δεύτερο χρόνο μέχρι να έρθουμε όλοι στην κανονικότητα μας

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι ότι δουλεύουν οι ανεμιστήρες κανονικά και η ψύκτρα κάνει καλή δουλειά οπότε δεν θα ήθελα να την αλλάξω. Θα δοκιμάσω τις προτάσεις και βλέπουμε.

Thanks!

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις πατεντουλα με δυο συνδετηρες και ενα κομματακι λαστιχο που εχουν οι μοδιστρες για ρουχα.Μηκος λαστιχου ωστε να ειναι σφιχτό, συνδετηρες λυγισμένοι οπως στην φωτο (και στις δύο πλευρες).Ο ενας συνδετηρας θα πιανει στον ανεμιστήρα που κρέμεται και ο άλλος πάνω απο τον αλλον ανεμιστήρα.Ουσιαστικά η λογική ειναι σαν τα ελάσματα που εχουν κάποιες ψυκτρες για να κουμπωνουν οι ανεμιστηρες τους.

1064352254_OCIMG_20200413_131637(Phone).jpg.b72638cc8a9ec954713e02e656b6c16e.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...